50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla geçmiş olsun ilk 3-4 gün çok fenadır Çok da güzel moral veriyorum

problem değil senden önce de çok moral veren olmuştu göbeğimle ilgili zaten sonradan alışılıyor ama dimi

Nasıl oldu anlamadım ya fırt diye çıktı valla ki fark etmedim yani yavaş yavaş yığılmadı göbeğim

bende leslie yapıyorum cnm 1.5 haftadan beri bıde squat a basladım 3 gundur squat yapıyorum ama sabır işler bu işler bacagım hıc fit degıl.. sıkı yapmam lazm

leslie nasıl bir şey canım?

Son düzenleme:

En geç 5. günden sonra daha rahat yapmaya başlarsın. Benim göbekte bir baktım yok sonra bi baktım böyle

Just ben çok bilmiş gibi oldum ama bu Leslie'yi de biliyorum şuan onu yapıyorum. O daha çok yağ yakmaya yönelik. Dışarıda yürüyemeyenler için evde yürüyüş yaptırıyor. Tabi yürüyüş dışında farklı hareketler de var. 5 mile var. İstediğini seçip yapıyorsun.

Bu arada Just diyorum ama nickin çok uzun ondan kısaltıyorum kusura bakma

yok sorun değil ben severim çok bilen insanları anlat bana mercancın

hatta ukala insanlara bayılırım

peki nasıl karar verdin leslie mi jillian mı diye yani acaba ben doğru olanı mı yapmaktayım :26::26:

yok sorun değil ben severim çok bilen insanları anlat bana mercancın

hatta ukala insanlara bayılırım

peki nasıl karar verdin leslie mi jillian mı diye yani acaba ben doğru olanı mı yapmaktayım :26::26:

Yok ya ben bişi bilmem aslında öyle denk geldi bu sefer

Ben Jilian ile başladım ama Jilian bacaklarıma hiç etki etmedi. Sonra öğrendim ki bacaklar için yürüyüş gerekiyormuş. O yüzden Leslie'ye başladım. Şuan Leslie yapıyorum ama YGS'den sonra belki Jilian yaparım.

Ama benim göbek Leslie ile gitti. Yani bende bir terslik var heralde çünkü herkesin göbek Jilian ile gidiyor

Bence kedilerdeatilyapar varya ona sor o bu konularda çok iyi

Benim hiç göbek problemim olmamıştı ya beni şaşırtan da bu hep basenden alırdım klasik çoğu kadın gibi

kendimi bilmesem 4 aylık hamileyim falan diyeceğim yani

demek ki leslie bacak jillian göbek belki başka şeyler yaptıysan ondan da gitmiş olabilir ben basit 4 pilates hareketi ve squats yapıyorum zaten onlar bacaklara gitsin de bu kadar zor olmamalıydı ya gerçi 1 ayda forma sokunca doğal zor olması:2:

Benim iyi olan tek tarafım basenden hiç kilo almamam galiba Çok şükür hiç basen problemim olmadı ama bacak ve kollar kalın :26:

Benim iyi olan tek tarafım basenden hiç kilo almamam galiba Çok şükür hiç basen problemim olmadı ama bacak ve kollar kalın :26:

Benim kollarım da tombul abartılı değil ama bir kalınlık var dediğin gibi neden bilmiyorum ama öyle belki onun da özel bir egzersizi vardır aslında en güzeli spor salonuna gidip derdini anlatmak onlar gerçekten yardımcı oluyorlar yakınlarımda olsa iyi bir yer gideceğim ben aslında :26:

Bir hareket bulursan bana da söyle çok araştırdım ama hiç kol için bir şey bulamadım :26:

Bir de sinir oluyorum çubuk gibi bir arkadaşım var iki de bir gelip kollarının da maşallahı var diyor gülerek sinir oluyorum

leslie daha çok bacak ve kalça sorunu olanlara daha iyi gelebilir just..Mesela ben jiliandan zayade leslie yi tercih ederim.
Sende göbek sorunu varsa en uygun hangisiyse ona göre karar ver.

Ben de lesliye başliyim ya evet..Videoları var pcmde.

Ay benim kolumu da mıncıklardı bir iki arkadaşım böyle şap şap yapıyor ya

her şeyi bırakıp halterci mi olsak

popoyu sıkılaştırmak istiyorum orda kilo problemi yok ama göbek var onun için de jillian galiba

leslie daha mı kolay :18:

ben de videosunu indirdim bitmiyor ya bakıyorum 10 dk olmuş 12 dk olmuş isyan ettim cam kapı açtım en son

Ay benim kolumu da mıncıklardı bir iki arkadaşım böyle şap şap yapıyor ya

her şeyi bırakıp halterci mi olsak

Hayır bir şey değil biz incecik olacaz ama kollar yine bıngıl bıngıl ,

Neyse biz bi 34 beden olalım kolları da sonra hallederiz

ben hayatımda hiç 34 beden olmadım

nasıl bir his en düşük 36 olmuştum kemiklerim sayılıyordu

bilmem jilianı yapmadım hiç..Ben 3 ml olanı yapıyordum, ondan sonra baymıştı beni..30 dakika sürüyor işte yeter

Benim de kollar aldı başını gitti kilo alınca..aman bacakları istediğim gibi yapim de, kollaro sonra hallederim

ben hayatımda hiç 34 beden olmadım

nasıl bir his en düşük 36 olmuştum kemiklerim sayılıyordu

Sadece 1-2 ay tattım bu hissi ve hayatımın en güzel anlarıydı Gerçi sadece üstüm 34 olmuştu alt yine 36 yine 36

Ya ben sana/size siz mi desem sen mi desem abla mı Medcezşr mi desem ne desem karar veremiyorum sana ne diyim Allah aşkına söyle mubabbet kuramıyorum

Ameliyat için geçmiş olsun diyecem ama ne diye hitap edeceğimi bulamadım bir türlü o yüzden diyemedim

ama onların 30 dksıyla benimki bir değil onlar dolu dolu yapıyor ben yaylana yaylana

böyle bir şey mi istiyorsun med

paintimi konuşturdum kaçın

Son düzenleme:

Ahhaha yerim
Med de yahu, ne ablası
Şaka bi yana istediğin gibi hitap et canım

bence medcezşirirrrzz ablolişkokişko falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…