Yok genel gitsin istiyorum madem baş koyduk bir işe diğer yerlerim de sıkılaşsın sonra göbek gidicek sonra popo salacak hadi ona başla bu sefer öf zaten kocaman
benim bir de düğünüm var incecik olmak istiyorumbu jillianı yapması zor mu peki çok yoruyor mu :26: sen videodan birebir izleyip mi yapıyordun yoksa durdurup hareketleri tek tek mi
Niçin ki lahana sarması o kadar da kalorili olmaz ya :26:
Zayıflamam gerektiği için benim de her şeyi yiyesim geliyor ne alakaysa canım haşlanmış yumurta çekti aylardır yemiyorum
Bu arada açıklama için teşekkürler
Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu
Ben bugün squatsa ve pilatese başladım
Bende aynı düşünceyle başlamıştım inşallah sende de işe yarar ama ben yarayacağına eminim daha yaramayanı görmedim
Bende nefes problemi var 2 adım yürüsem nefes nefese kalıyorum o yüzden çok zorlanıyordum yaparken. Bir de hareketleri dikkatli yapmak lazım sakatlanabilisin yoksa. Ben dizimi sakatlamıştım bir arkadaş daha vardı böyle sakatlanan ama nickini hatırlayamıyorum
Ben birebir izleyip yapıyordum. Zaten o da bizle birlikte yapıyor yetişmek zor olmuyor. İnşallah incecik olursun düğünde hayırlı olsun bu arada ben seni evli biliyordum ama
bdvde ekşın var
Ödem nedir?
Bedenimizin %65-70'i sudan oluşmaktadır. Ödem hücre içi sıvının hücre dışına çıkması ile doku aralarında ve cilt altında birikmesi ile olmaktadır. Tüketilen su ve tuz miktarı şişme ve ödem oluşmasında çok önemlidir. Gözle görülen bir şişme ve ödem olduğunda vücutta yaklaşık 3 litre kadar su tutulumu var demektir. Ödemin en erken belirtileri göz kapaklarında, el, ayak ve ayak bileklerinde şişme olmasıdır. Ödem ile birlikte kilo artışı da tipik bir bulgudur. Bu nedenle ödem birçok kişinin diyet sürecinde diyeti bırakmasına dahi neden olmuştur.
Ödem tüm vücutta olabildiği gibi bölgesel de olabilmektedir. Bölgesel ödem, ödemin nedeni hakkında daha net fikir verebilir. Ödem aynı zamanda belirli bir sebebe bağlı olmaksızın ailesel veya stres kaynaklı da olabilmektedir. Ödem oluşum nedenine göre sert, orta sert ya da yumuşak karakterdedir. Yumuşak ödemimi cilde parmak ile bastırdığınızda ayırt edebilirsiniz. Parmağınızı çektiğinizde kısa bir müddet cildinizde parmağınızın izini görürsünüz. Ancak sert ödemde ciltte iz kalmadığından bu tarz ödemi gözden kaçırmak mümkündür.
Ödem sadece el, ayak veya ayak bileği gibi bölgelerde olmamaktadır. Kalp, akciğer, böbrek, karaciğer, beyin ve hatta bağırsaklarımızda da oluşabilir.
Kadınlarda adet dönemi öncesinde ve sırasında da sık sık ödeme rastlanılır. Bu süreçte 2 kiloya kadar varan kilo artışları olabilmektedir.
En güzeli kızlar bende diyet yapamıyorum daha çok yiyesim geliyor bu akşam mesela eşim gelince yemekte bir kase çorba ve bir bardak ayran içicem.. Ekmek kahvaltıda yemiştim yemicem..
Eşim sever die beyaz lahana sarması yaptım ben yemicem
evliyim zaten canım düğün olmadı sadece nikahlıyım
acaba 34 beden olur muyum iyice uçmaya başladım 38im şu an
ay iyi baribu arada çok geçmiş olsun ben de sakatlanmam İnşallah zaten ısınma falan yapıyorum ya
yettim kaynana dana konusu mu
ee biriniz selulitsavar diyor biriniz gitmez diyor...
ben bunları goturebilir miyim bilmiyorum ama artmasa o bile yeterli.
surekli oturmaktan ilerde ayaklarımı zor gorurum herhalde.spor şart!
Rica ederim canım bak yumurtayı ben kahvaltılarda yiyorum haslanmış tok tutuyor tavsiiye iederim
Sarmadan 1 tane yesem duramıcam cunku biliyorum
bende geldim ki :)
. spor yapasım var ama ne yapacağım onu bilemedim
evliyim zaten canım düğün olmadı sadece nikahlıyım
acaba 34 beden olur muyum iyice uçmaya başladım 38im şu an
ay iyi baribu arada çok geçmiş olsun ben de sakatlanmam İnşallah zaten ısınma falan yapıyorum ya
yettim kaynana dana konusu mu
Gidiyor yaaa. Catlakla mi karistirdi just selulit sporla gideeeer :)))
Bende körüm sanki altta yazıyormuş zaten evli olduğun
34 değil 32 bile olursun derrmişim34 beden olursun tabi ben geçen yaz 38 bedenden 34 bedene iniş yapmıştım ama kışın başlamasıyla 38 lere doğru yol almaya başladım
Bende aynı düşünceyle başlamıştım inşallah sende de işe yarar ama ben yarayacağına eminim daha yaramayanı görmedim
Bende nefes problemi var 2 adım yürüsem nefes nefese kalıyorum o yüzden çok zorlanıyordum yaparken. Bir de hareketleri dikkatli yapmak lazım sakatlanabilisin yoksa. Ben dizimi sakatlamıştım bir arkadaş daha vardı böyle sakatlanan ama nickini hatırlayamıyorum
Ben birebir izleyip yapıyordum. Zaten o da bizle birlikte yapıyor yetişmek zor olmuyor. İnşallah incecik olursun düğünde hayırlı olsun bu arada ben seni evli biliyordum ama
ben gitmez diye biliyorum nasıl gidecek selülit çatlak aynı şey değil mi ya :26: selülit daha içe göçük olanı
just biz seninle bigün kordonda bi kahve sefası yapalım be canım..aynı sınırlar içindeyiz
hangi semttesin sen?
Gidiyor yaaa. Catlakla mi karistirdi just selulit sporla gideeeer :)))
Zayıfladım diye salmamak gerekiyor sanırım egzersiz ve spor günde 15-20 dk bile olsa hayatımızda olmalı ama ne yalan söyleyeyim ben 13 yaşımdan beri hiç kilo derdi yaşamamıştım 10 yıl idare etti beni
senin su 7-8 sonra bir 7daha erittigin vidyonun linki duruyorsa buraya atsana
bilgimiz genislesin :))
Selülitler çukur çukur gözüken yerler. Sporla sıkılaştıkça oralar geriliyor o görüntü kalmıyor. Belki çok derinlerde tamamen gitmiyordur ama bizim kilolarda düzelir ya. Ben inanıyorum düzelirçatlak sizlere ömür artık. Deri böyle yarık gibi bir şey oluyor
just biz seninle bigün kordonda bi kahve sefası yapalım be canım..aynı sınırlar içindeyiz
hangi semttesin sen?
Evet salmamak gerekiyor ama saldık bir kere mecbur toparlıcaz artık
Ben en son 40 ları 6. sınıfta görmüştüm galiba. Hep balık etli oldum hiç şöyle incecik olamadım. Arkadaş grubunun en tombiği hep bendimBu sefer azimliyim ama istediğim kiloya inmeden bırakmak yok
Ben şimdilik günde 4 gün 1 saat spor yapmayı düşünüyorum. YGS'ye hazırlandığım için çok vaktim yok malesef.
Aaa lise sonda mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?