50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

super. tam cıkmadan once gordugum iyi oldu. ellerin dert gormesin
bu aksam bizimkiyle izleyip deneme calısmaları yapayım
hareketlerde takıldıgım yerlerde yine buraya yazarım

diye icin ilk etapta sekeri kessem bi 5kilo veririm herhalde saka bir yana diyet listemi de paylasırım yarın

Şimdi internetten baktım bendekiler çatlakmış selülit değil

Çözümü yok yani değil mi

Şimdi internetten baktım bendekiler çatlakmış selülit değil

Çözümü yok yani değil mi

catlak ama birden bire kilo artısı oldugunda oluyor. ben 10kilo almama ragmen cok fazla olmadı.
emin misin selulit olmadıgına...?
amaaan uzulme istedigin bedene gel saglıklı yasama gec yeter ki artmasın onlar boyle devam ederske asıl o zaman catlagı sorun edecek boyuta getiririz...

ben cıkıyorum hanımlar,
aksam vidyoları izleyip deniyecegim... ertelemek yok anında baslıyoruz artık! :)

Son düzenleme:

değilim ama çatlağa daha çok benzettim benim kilo alış verişim oldu zamanında 7-8 kadar tabi o ara çatlamış olabilir zavallımcım tabi

görüşürüz çok geçe bırakma en iyi saatler akşamüstü aslında

yine zayıflama isteğim oluştu
muhabbetiniz harika

Ay gel yaşasın daha çok insan toplanıyor kaç kilosun hedef ne

55 im 50 olsam ölürüm ben

Aynen benim de çatlaklarım var. Cilt tipiyle alakalı bir şey. Bazısına bir şey olmaz. Bazısı 2 kiloyla çatlar. Hele eşimin boyu çok uzun. bacakları çatlak dolu. Aniden uzayıvermiş ergenlikte. Derisi çok gerilmiş

Sıkılaştıkça onun da çirkin görüntüsü kayboluyor ama geçmiyor ne yazık ki. Çatlak kremleri falan satılıyor da bilmiyorum bir işe yarar mı

Leslie daha çok yağ yakmaya yönelik Jilian ise sıkılaşmaya. Artık sana hangisi lazımsa yaparsın :)

halkapınar mı

şu an izmirde değilim ama dönünce haberleşiriz

ay hadi İnşallah olur :)

Ay inşallah :)

Level 1 i am done oldum resmen

Bu jillian fena bir şeymiş kızlar harcıyor insanı resmen işe yaramasına şaşmamalı

Başladın mı hemennnn...
Ben de yürüyüşe başlayayım bari ya..Yarım saat yeter mi ki?
Plates için azcık daha toparlanmayı beklemem gerekecek.

niye bekleyeyim medcim ya sen de başla hemen ben bir de böyle durup durup aniden yaparım bir şeyleri bugün ispanyadan bahsederim falan hiç aklımda yoktur bi bakmışın yarın ispanyadayım

ben de sabah öyle dedim yok önce pilates yapayım jilliana hazır değilim falan falan ama sonra baktım bahane olarak kullanıyorum hemen açtım başladım

karın kaslarımın gerildiğini hissedebiliyorum çok hoş

kilo almak bu kadar eğlenceliyken vermek neden ızdırap dolu

seni jilliana davet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…