canim hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan bu diyet iki ogun k flakes diger ogun normal yeniyor o mu acaba olumunekankayizsmile pek saglikli bi diyete benzemiyor ama hadi hayirlisi cokacimcoook biz yediklerimize dikkat etmeye calisiyoruz canim bi de spor hareket neyim iste kaydirigubbakcemile2
inşallah csnım.artık yettiiiiiiiiiii.bende eski halime dönmek istiyorum isteğim sabah 53 akşam 54 ayyyyyyyyy inşallahbu arada hoşgeldin betülcüm aramıza, inşaallah istediğin kiloya ulaşırsın:)
offfffff cok acıktım yıne......
sızce bebek emzırdıgım için mı bu kadar cok acıkıyorummm????*
yesacım 1 kup sekerle 2 bardak içiyorum cnm maaleseffff
kızlar ya laptop un tuslarının üstüne maden suyu doktum hemen sıldım ama bısey olurmu kı simdılık yok gıbı????
listeye adımı yazdıgınız için tesekkur ederim =) hepiniz cok sekersiniz
kızlar ben nasıl baslayacagımı bilmıyorum :kedi: yiyecek listesini neye gore belirliyorsunuz gunluk almanınız vitaminleri vb. benim bu konuda hiçbir bilgim yok eyvahedigeldismile
offfffff cok acıktım yıne......
sızce bebek emzırdıgım için mı bu kadar cok acıkıyorummm????*
hoşbulduk canım.bu sefer kesin zayıflama niyetindeyim.bana bu kilo çok.doğumdan sonra hiç keyfimce bişeyler alamadım.:1shok: evet bu diyet 2 öğünde 2 kase.arada meyve falan ve 1 öğün yemek.ben iki gündür yapıyorum ama yarın temizlik var evde nasıl yaparım bilmiyorum.ben de bu hafta bunu yapayım haftaya da sağlıkı diyetlerden yaparım diye düşündüm.ben siZin bir geçmiş okuyayım.kib
@yasemncim hep imrenmisimdir cayini sekersiz kullananlara ben oyle yapamadigim icin cayi biraktim yaa cozumume bak:) ama bugun sekersiz cay ictim cok da kotu gelmedi
canımmmm
imrenilecek bişey deyil tatlım herkesin yapabileceği bişey
babam öğrerndi ya şekersiz içmeyi 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı atıyordu bikaç ayda alıştı şimdi hayatta şekerli içemez
artı şeker hastasıda değil sositososito çok şükür
e biraz formuna özen gösteriyorrr:1ninca: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kizlar anneannemdeydim ordan nete girme durumum yoktu malesef yeni geldim sizleri ozledim sizlerde ozledinizmi
@yasemncim hep imrenmisimdir cayini sekersiz kullananlara ben oyle yapamadigim icin cayi biraktim yaa cozumume bak:) ama bugun sekersiz cay ictim cok da kotu gelmedi
canımmmm
imrenilecek bişey deyil tatlım herkesin yapabileceği bişey
babam öğrerndi ya şekersiz içmeyi 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı atıyordu bikaç ayda alıştı şimdi hayatta şekerli içemez
artı şeker hastasıda değil sositososito çok şükür
e biraz formuna özen gösteriyorrr:1ninca: -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kizlar anneannemdeydim ordan nete girme durumum yoktu malesef yeni geldim sizleri ozledim sizlerde ozledinizmi
Bugün hem toz, tem sprey aldım sürdüm ikisine de, limon da yoktu gerçi ama belki geçmiştir diye, ama limonu biraz ishal yaptı ilaç, sürekli limonun tüylerini seviyor ya, keyfi, enerjisi yerinde ama şimdi de buna tedirgin oldum biraz
Bebiki aldığımız kuşçuya gittim ilacı almaya, o kadar güzel kuşlar gelmiş ki, iyi ki önceden almışız bebiki, yoksa o kadar güzel kuşun arasında fark edemezdik, ama o kadar tatlı ve limonla o kadar güzel bir çift oldular ki, çok şanslıymışız.opuyorumnanaktan
evet canım koltukları cırmaklıyor koltukların kol yerleri deri ve arkalarıda lokum bunu oyun sırasında yapıyıyor içgüdüsel şimdi salona girmesi yasak
kuşlarında sıkıntısı uçuşan yemler eyvahedigeldismile
kafesin etrafına küçük perdeler var bayaaa önlüyor seninkinin varmı canım:sm_confused:
canim benim bende sizi ozledimmm kuzummmmbebegim sen ozlenmez misin hic opuyorumnanaktan
canim valla dedigim gibi cay icmeyi biraktim ben sirf o sebepten dolayi pek de aramiyorum cayi zaten demlik cayi degil burda poset cay -tatlicadiarzu- ne guzel valla tebrik ederim canim babani da opuyorumnanaktan
hoşgeldiiin tatlım a.s.
anladım sen gelmayince anneannende olduğunu bizde özledik canımmmŞenizŞeniz
canim benim
hem toz hem sprey agir gelmis olmasin tek bi seyi kullansaydin tatlim
cok sevindim guzel bir cift olduklari icin tatlimm allah saglik versin uzun omur versin guzel guzel ucsunlar tepissinler civildesinler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?