50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offfffff cok acıktım yıne......

sızce bebek emzırdıgım için mı bu kadar cok acıkıyorummm????*

hoşbulduk canım.bu sefer kesin zayıflama niyetindeyim.bana bu kilo çok.doğumdan sonra hiç keyfimce bişeyler alamadım.:1shok: evet bu diyet 2 öğünde 2 kase.arada meyve falan ve 1 öğün yemek.ben iki gündür yapıyorum ama yarın temizlik var evde nasıl yaparım bilmiyorum.ben de bu hafta bunu yapayım haftaya da sağlıkı diyetlerden yaparım diye düşündüm.ben siZin bir geçmiş okuyayım.kib

bu arada hoşgeldin betülcüm aramıza, inşaallah istediğin kiloya ulaşırsın:)
inşallah csnım.artık yettiiiiiiiiiii.bende eski halime dönmek istiyorum isteğim sabah 53 akşam 54 ayyyyyyyyy inşallah

tabiki emzirdiğin için çok acıkıyorsun.ben de çok acıkıyorum ama ben sağıyorum bebek içmiyor nasıl senin sdütün azaldı mı?benim midem çok büyüdü o nedenle de çok acıkıyorum.aç gelmişim dünysya aç

yesacım 1 kup sekerle 2 bardak içiyorum cnm maaleseffff

kızlar ya laptop un tuslarının üstüne maden suyu doktum hemen sıldım ama bısey olurmu kı simdılık yok gıbı????

selam canım çayının şekerinden rahatsız oluyormuşsun
ben ortalama 8 senedir şekersiz içiyorum 6 ayda azalttım ve bıraktım
canım zaten çok az şeker kullanıyorsun bunuda çayının demini azaltarak azar azar onuda atmamaya başlayabilirsin emin ol bizim ailede kimse çayını şekerli içmez hepimiz bıraktık
eşim hariç ona alıştıramadımboshayallersmile
kendine iyi bak

klavyen için bilmiyorum ama saç kurutma makinesi içinin nemini alır gibi geliyor
biz cep teli için kullanmıştıkkaydirigubbakcemile3

selam canım
yiyecek listesi diye bişeyimiz yok az kalorili ve ve vitaminli yiyecekleri gün içine yayıyoruz
herkesin bünyesi farklı o yüzden sana şunu tüket yada bunu tüket demek yanlış
misal benim et ve süt ürünlerini yağsız olarak biraz fazla tüketmem lazım
bu olayıda 1 senedir yeni keşfettim sırnaşık şey
sana pratik bi fikir vereyim
bence bi diyetisyene git bütün tahlillerini yaptırınca sana neyin iyi geldiğini öğrenir ona göre beslenirsincokacimcoook
çünkü sana yarayan bana yaramaz meselaa yani diyetisyene gittinmi sana buraya niye
geldin derse (( çünkü bana dedi )) ne yiyip içmem gerektiğini öğrenmek için dersinkaydirigubbakcemile3
biliyorum çok uzattım kendimce sana tavsiyem canımolumunekankayizsmile

bugün yediklerim
11.30
sabah:.:uhm::uhmffff ne yediğimi unuttum:1ninca::1ninca:az yediğime eminimde yeşil çayımı içtimi biliyorum en azaındansırnaşık şeysırnaşık şey
öğle yok

saat 4 te bi sade neskafe 15 dakka sonra 2 kuru kayısı
5.30 bi halka tatlı kızım almış tattım çok tazeydiii amaaaa
akşam yemeği
7.30
az bişey kuru fasulye yağı ve suyu azaltılmış 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
pilav yemedim şimdi yeşil çayımı içerimbayanssulusmilebayanssulusmile

canim olabilir gercekten :hulya: bu arada hem emziren hem de zayiflamaya calisan anneler neler yapiyor diye bi bakayim dedim de bal mutlaka olsun hayatinizda demisler sen de aman ihmal etme canim bi de bol bol su demisler zemuszemus

anladim canim benim 1 haftadan bi sey olmaz sanirim ben de gecmisti 2 gunluk muhtesem pirinc lapasi diyetini yapardim -tatlicadiarzu- 2 gunden bi sey olmaz diye :sm_cool:

@yasemncim hep imrenmisimdir cayini sekersiz kullananlara ben oyle yapamadigim icin cayi biraktim yaa cozumume bak:) ama bugun sekersiz cay ictim cok da kotu gelmedi

@maicim canim cok guzel yakmissin bisiklette kalorileri ohhh:)

@scyllacim canim sen demistin ya 5 video var diye ben 5inciyi de buldum ama sadece rahatlama esneme gerinme hareketlerinden olusuyormus yani sanirim bu 4 video sonunda rahatlayalim gevseyelim mantigiyla:))

@hukukcucum:) canim nerdesin gozlerim seni aradi valla ne yedigini merak ettim yaa:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ve gelelim bana delikafadulden cok mutluyum sırnaşık şey bugun 5de 5 yaptim kaydirigubbakcemile5 tum videolari yaptim valla zemuszemus ama su abs olduruyor benim yani diger 4 bi yana abs bi yana yaw kötükedihüso

kizlar anneannemdeydim ordan nete girme durumum yoktu malesef yeni geldim sizleri ozledim sizlerde ozledinizmi

kizlar anneannemdeydim ordan nete girme durumum yoktu malesef yeni geldim sizleri ozledim sizlerde ozledinizmi

bebegim sen ozlenmez misin hic opuyorumnanaktan

canim valla dedigim gibi cay icmeyi biraktim ben sirf o sebepten dolayi pek de aramiyorum cayi zaten demlik cayi degil burda poset cay -tatlicadiarzu- ne guzel valla tebrik ederim canim babani da opuyorumnanaktan

canim benim
hem toz hem sprey agir gelmis olmasin tek bi seyi kullansaydin tatlim
cok sevindim guzel bir cift olduklari icin tatlimm allah saglik versin uzun omur versin guzel guzel ucsunlar tepissinler civildesinler opuyorumnanaktan

canimm ben deger onlar icin bide tirlamamasi icin karton ayakkabi kutusu var ya onu gorebildigi bi yere koy benim zilli gidio onu tirmiklio artik koltuklar yerine kaydirigubbakcemile3

canim benim bende sizi ozledimmm kuzummmm

hoşgeldiiin tatlım a.s.
anladım sen gelmayince anneannende olduğunu bizde özledik canımmmŞenizŞeniz

canimsinizz bende ozledimm bendeeopuyorumnanaktan

canim benim
hem toz hem sprey agir gelmis olmasin tek bi seyi kullansaydin tatlim
cok sevindim guzel bir cift olduklari icin tatlimm allah saglik versin uzun omur versin guzel guzel ucsunlar tepissinler civildesinler opuyorumnanaktan

İkisini de kullanmadık hayatım, sadece tozu kullandık, işe yaramazsa ya da kullanışsızsa diye onu da aldım. Kullandık işte ikisine de, iyi gelmiştir umarım.
Gezinip duruyorlar şuanda biraz başa çıkılmaz duruma geldiler, bizi unuttular bir de, pek gelmiyorlar artık yanımıza. Aman beraber mutlu olsunlarda bizi unutsunlar problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…