50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim benim sitemim özelliklesana ddeğildi nurgulcum sitemim gruptaki butun arkadaslaraydi senin uzerinden. Sizce de cok garip degil mi yabanci biri gelmis grubunuza dahil olabilirmiyim demis hepiniz ustunden atlayarak birbirinize mesaj ve yorumlariniza devam etmissiniz insan bi hosgeldin demez mi? Yok eger istiyosaniz tabi sende katil ya da olmazsa olamaz canim kusura bakma demez mi ?

Bende yeni katıldım Hoşgeldin canım :)

bende katılsam diyorum aranıza:) 56.5 kiloyum yaza kadar 54 olsam iyi olacak, çok zor kilo veriyorum gram gram çok zor gidiyor 25 günde 1,5 kilo verdim diyetisyenden aldığım listeme göre uyguluyorum.

Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz mesajiniz gozden kacmistir hekese kapimiz axik burda ne kadar fazla paylasim olursa o kadar iyi olur birbirimizden farkli seyler ogrenebiliriz.esenbike ve nurgulun azmi benim de motivasyonumu arttiriyor onlar sayesinde hergun duzenli spor yapiyorum. Arada fazla kacirdigimda oluyor ama diger ogunlerde dengelemeye calisiyorum tamamen birakmiyorum.dun esim inceldin sporun etkisi oldu dedi .

Canim dger arkadaşa hosgeldin dedgmde bu msj yazdgn için dogal olarak ustume alindim.kii genel olarak diyorum bazen bildirim dusmuyo gozden kacabiliyo bu yuzden tekratdan hosgeldin diyorum umarim bu grupta cok guzel kilolar vericez burda :) cuma gunleri tartilma gunumuz hafta boyu da menulerimizi ve sporlarimizi paylasiyoruz

Yeni gelen arkadaslar hepinize hosgeldiniz diyorum tekrardan umarim bugun yazip yarin kaybolmazsiniz vee hep birlikte guzel kilolar veririz

Canimcim supersinnn iste buu birakmak yok sporu

Sabah kalkar kalkmaz bi bardak su ictim
1 fincan nescafe
2tane minik ev pogaca
3 tane biskuvi

ben haftaiçi çok iyi yapıyorum haftasonu direk bozuluyor ne ara ne ana öğün kalıyor, yetmiyormuş gibi birde alkol ekleniyor sporu ise vakitsizliğindem dolayı yapamıyorum.

sabah: 2 bardak şekersiz çay- 2 dilim peynir- haşlanmış yarım yumurta-3 kırma zeytin- ac biberli dometes sos 1 yemek kaşığı- 1 dilim tam buğday ekmek
ara öğünüm: 2 fındık-2 badem- 1 fincan şekersiz flitre kahve
bol bollll su

ben haftaiçi çok iyi yapıyorum haftasonu direk bozuluyor ne ara ne ana öğün kalıyor, yetmiyormuş gibi birde alkol ekleniyor sporu ise vakitsizliğindem dolayı yapamıyorum.
Menulerin cok iyi aslında haftasonu da tutsan hızlı kilo verirsin.

Wowww çok sevindim canım. Incelmek cok güzel bir duygu. Inanir misin alışveriş yapmam lazım. Pantolon almak istiyorum 1, 2 tane. Kilo vermeyi bekliyorum. Hadi verelim artikkk:)) Hep aynı 2 pantolonu giyiyorum utanıyorum artik:)))

bende katılsam diyorum aranıza:) 56.5 kiloyum yaza kadar 54 olsam iyi olacak, çok zor kilo veriyorum gram gram çok zor gidiyor 25 günde 1,5 kilo verdim diyetisyenden aldığım listeme göre uyguluyorum.
Canım hosgeldin. Bana takıl hayatını yasa:)) Aynı kilodayiz. Menulerini yazarsan ne yanlış ne doğru buluruz. Bu arada haftaiçi yapıp haftasonu birakirsan tüm emeğin boşa gider ve kilo vermezsin. Versen de çok az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…