Tesekkur ederimKusura bkma cnim gözümden kaçmiş sen de hoşgeldin
Bende yeni katıldım Hoşgeldin canım :)Canim benim sitemim özelliklesana ddeğildi nurgulcumsitemim gruptaki butun arkadaslaraydi senin uzerinden. Sizce de cok garip degil mi yabanci biri gelmis grubunuza dahil olabilirmiyim demis hepiniz ustunden atlayarak birbirinize mesaj ve yorumlariniza devam etmissiniz insan bi hosgeldin demez mi? Yok eger istiyosaniz tabi sende katil ya da olmazsa olamaz canim kusura bakma demez mi ?
Canim dger arkadaşa hosgeldin dedgmde bu msj yazdgn için dogal olarak ustume alindim.kii genel olarak diyorum bazen bildirim dusmuyo gozden kacabiliyo bu yuzden tekratdan hosgeldin diyorumCanim benim sitemim özelliklesana ddeğildi nurgulcumsitemim gruptaki butun arkadaslaraydi senin uzerinden. Sizce de cok garip degil mi yabanci biri gelmis grubunuza dahil olabilirmiyim demis hepiniz ustunden atlayarak birbirinize mesaj ve yorumlariniza devam etmissiniz insan bi hosgeldin demez mi? Yok eger istiyosaniz tabi sende katil ya da olmazsa olamaz canim kusura bakma demez mi ?
Canimcim supersinnn iste buu birakmak yok sporuYeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz mesajiniz gozden kacmistir hekese kapimiz axik burda ne kadar fazla paylasim olursa o kadar iyi olur birbirimizden farkli seyler ogrenebiliriz.esenbike ve nurgulun azmi benim de motivasyonumu arttiriyor onlar sayesinde hergun duzenli spor yapiyorum. Arada fazla kacirdigimda oluyor ama diger ogunlerde dengelemeye calisiyorum tamamen birakmiyorum.dun esim inceldin sporun etkisi oldu dedi .
Bernacim 59.700 ile başladım. 3 haftada 56.700e indim. Cuma günü tartilmistim en son. Boyum 1.60. Benim için 50-51 ideal.Teşekkr ederim herkese. Esenbike senin kilondaym suan boyunu öğrenebilirmiyim ve 3kiloyu nasıl ne kadar zaman da verdgni?
Menulerin cok iyi aslında haftasonu da tutsan hızlı kilo verirsin.ben haftaiçi çok iyi yapıyorum haftasonu direk bozuluyor ne ara ne ana öğün kalıyor, yetmiyormuş gibi birde alkol ekleniyorsporu ise vakitsizliğindem dolayı yapamıyorum.
Bende 50 51 olmak istyrm şimdi kendi kendme diyorum acaba cok mu Zayıf olurum.boyum 174-75 . Bende bgn Çorba içtim vede aksam yemeği yiyeceğim o kdAr :))Bernacim 59.700 ile başladım. 3 haftada 56.700e indim. Cuma günü tartilmistim en son. Boyum 1.60. Benim için 50-51 ideal.
Wowww çok sevindim canım. Incelmek cok güzel bir duygu. Inanir misin alışveriş yapmam lazım. Pantolon almak istiyorum 1, 2 tane. Kilo vermeyi bekliyorum. Hadi verelim artikkk:)) Hep aynı 2 pantolonu giyiyorum utanıyorum artik:)))Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz mesajiniz gozden kacmistir hekese kapimiz axik burda ne kadar fazla paylasim olursa o kadar iyi olur birbirimizden farkli seyler ogrenebiliriz.esenbike ve nurgulun azmi benim de motivasyonumu arttiriyor onlar sayesinde hergun duzenli spor yapiyorum. Arada fazla kacirdigimda oluyor ama diger ogunlerde dengelemeye calisiyorum tamamen birakmiyorum.dun esim inceldin sporun etkisi oldu dedi .
Canım hosgeldin. Bana takıl hayatını yasa:)) Aynı kilodayiz. Menulerini yazarsan ne yanlış ne doğru buluruz. Bu arada haftaiçi yapıp haftasonu birakirsan tüm emeğin boşa gider ve kilo vermezsin. Versen de çok az olur.bende katılsam diyorum aranıza:) 56.5 kiloyum yaza kadar 54 olsam iyi olacak, çok zor kilo veriyorum gram gram çok zor gidiyor 25 günde 1,5 kilo verdim diyetisyenden aldığım listeme göre uyguluyorum.
Kabarık kekim pogacayi yemesen fena olmaz:)))Sabah
1 ev pogacasi
1 yumurtayla az yagli menemen
Cok az cecil peniri
Sekersiz cay
10 bitkili cay
Canım şurada kaç kişiyiz. Sizler de olmasa canlanmaz. Ev sahibi sayılirsin sen de:)))Aa olurmu hiç canımcım burda hepimiz ev sahibiyiz. ama neden direkt bana söylendi anlamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?