50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben de bisiklet cevirdim. Akşam ızgara tavuk yemistim. Daha bişey yemedim. Çay ictim şekersiz. 1 parça da bitter. 38 dakika bisiklet cevirdim. Öğlende 1000 adım stepper yapmıştım.

Bence 700 çok az. 1000 aşağısı sporla verebilirsiniz. Bazı kalori değerleri abartı bence.

Günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün niyetliyim
akşamada
1 tabak pırasa
yoğurt
1 tabak şehriye çorba
1 bir dilim tb ekmek
yemeyi planlıyorum :)
içtiğiniz şehriyeli çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor, onun yerine köfte yada kırmızı veye beyaz tercih edebilirsiniz bence. Allah niyetinizi kabul etsin, ne orucu bu Hızır mı?

Kizlar sözlekomik ve grubun oönemini belirten bisey paylasayim sabah kahvaltimda su böreği ,bal kaymak, çikolata ne bulduysam yedim sonra telimi aldim bakayim ne var ne yok dedim haber face gezdikten sonra bir de kadinlar kulubune bakayim dedim baktim sagolsun arkadaslar cevap yazmislar bana gruba dahil oldugumu belirtmisler bi utandim yediklerimden bi pisman oldum ki simdi aksam nasil bildirim yapicam diye bi sucluluk duygusuhemen gun icin bir plan yaptim oglen ve aksam sadece birer kase yogurt ve corba yemeyi planliyorum, jilian level 1,en az yarim saat yuruyus ve bisiklet binmeyi dusunuyorum. İste bayanlar boyle bi gruba dahil olmak bu kadar onemli

Kızlar kahvaltimi paylaşıyorum. Ekmek yemicem. Azmettim:)))

Eklentiler

• 20150219_131200.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 68
afiyet olsunnnn, miss gibi görünüyor. Birşey sorucam size hem pastırma hem yumurta protein açısından çok olmuyormu diyetisyen menülümü diyetiniz yoksa kendiniz mi menü oluşturuyorsunuz

kahvaltım: 1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim tulum peyniri
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı acı biberli domates sos
2 bardak şekersiz çay

Ara öğün: 2 fındık 2 badem
1 fincan yeşil çay

Öğle yemeği: 5 kaşık kıymalı ıspanak
yarım su bardağı yoğurt
ekmek yerine bir tabak mercimek çorbası

Ben kahvaltimi es geçip aksam yemegimi paylasicam o kadar yemisim ki öğlende hic acikacagimi sanmiyorum

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
sucuk
zeytin peynir
şimdi yaptım baya geç oldu bkalım

afiyet olsunnnn, miss gibi görünüyor. Birşey sorucam size hem pastırma hem yumurta protein açısından çok olmuyormu diyetisyen menülümü diyetiniz yoksa kendiniz mi menü oluşturuyorsunuz
Bunlar kendi menulerim. Ben 3 yıl önce bu yöntemle 17 kilo vermiştim. Eşim kalp doktoru onun önerileri. Karatay da pastırmadan yana. Bu arada protein olsun işte. Ne zararı var. Karbonhidrat deseydiniz tamam ama bizim zaten protein ağırlıklı beslenmenin gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…