Canım ben de bisiklet cevirdim. Akşam ızgara tavuk yemistim. Daha bişey yemedim. Çay ictim şekersiz. 1 parça da bitter. 38 dakika bisiklet cevirdim. Öğlende 1000 adım stepper yapmıştım.34 dk bisiklete de bindim bu gun plates ve bisiiklet agir geldi. Kizimi uyutmak icin yanina
Uzandim sabah erken kalktigim ve bugun nobetci oldugumdan heralde nerdeeyse uyuyakalacaktim ama bisiklete binmem gerekiyor diyip kalktim bugun de gorevimi tamamladim mutluyum ...
Bence 700 çok az. 1000 aşağısı sporla verebilirsiniz. Bazı kalori değerleri abartı bence.
Günlük kalori limitimi hesapladım ve 700 kaloriyi geçmemem gerekiyormuşbütün yediğim yiyecekleri fittingo dan hesaplıyorum ve ona göre yiyorum bol su içmeye çalışıyorum yeşil çaya da başladım arada ip atlıyorum malum havalardan dolayı koşamıyoruz şimdiden 1 kilo verdim bile 53 üm şuan inş 48 i görürüm ah bide şu çikolataya dayanamamazlığımı kesebilsem süper olacak herkese başarılar diliyoruuum
içtiğiniz şehriyeli çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor, onun yerine köfte yada kırmızı veye beyaz tercih edebilirsiniz bence. Allah niyetinizi kabul etsin, ne orucu bu Hızır mı?Günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün niyetliyim
akşamada
1 tabak pırasa
yoğurt
1 tabak şehriye çorba
1 bir dilim tb ekmek
yemeyi planlıyorum :)
Ah canimm. Akşamın planını bile yapıyorsun. Allah kabul etsin inşallah orucunu.Günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün niyetliyim
akşamada
1 tabak pırasa
yoğurt
1 tabak şehriye çorba
1 bir dilim tb ekmek
Canim ben icindekilere bakamadim bile o neguzel tabaklar o nasil guzel bir tepsi oyleKızlar kahvaltimi paylaşıyorum. Ekmek yemicem. Azmettim:)))
özel bi gün diil dimiGünaydın kızlar nasılsınız
ben bugün niyetliyim
akşamada
1 tabak pırasa
yoğurt
1 tabak şehriye çorba
1 bir dilim tb ekmek
Bunlar kendi menulerim. Ben 3 yıl önce bu yöntemle 17 kilo vermiştim. Eşim kalp doktoru onun önerileri. Karatay da pastırmadan yana. Bu arada protein olsun işte. Ne zararı var. Karbonhidrat deseydiniz tamam ama bizim zaten protein ağırlıklı beslenmenin gerek.afiyet olsunnnn, miss gibi görünüyor. Birşey sorucam size hem pastırma hem yumurta protein açısından çok olmuyormu diyetisyen menülümü diyetiniz yoksa kendiniz mi menü oluşturuyorsunuz
Canım en güzelleri senin olsun inşallah.Canim ben icindekilere bakamadim bile o neguzel tabaklar o nasil guzel bir tepsi oylesaka bi yana menun de cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?