- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Kızlarr..
Ben bir de ovulasyon yani yumurtlama grubunu takip ediyordum. Baktım ikisi yürümüyor sizi sectimmmmm:)))
Sen de çok iyi gidiyorsun maşallah canım. Havalar ısınmadan alışveriş yaparız:)))Esenbike canim o pogacayi yemesem iyiydi ama yag yok nasilsa dedim yedim. Alisveris yapmiyorum bende biraz daha incelmek icin bekliyorum. Oglen ki menum nesfit ve sut
Sonrasinda bitki cayi
Ben 3.5 haftanın üzerine pazartesi günü 1 dilim pasta yedim. Uykudan uyaninca aklıma geliyor:))))evet hafta sonu çok hareketli,yoğunum; gelen giden gece gezmeleri olunca kaçıyor dengem buda kilo vermemi epey düşürüyor farkındayım ama artık size her cuma verecek bir hesabım olduğu için :) daha dikkatli olucam..
Öğle menüm: 5 yemek kaşığı zeytin yağlı pırasa
yarım su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
afiyet olsun:) pasta yada sütlü tatlı yendiğinde(ayda bir iki tabiii) günlük 1 porsiyon süt yada yoğurdunuzu artı en az 2 dilim ekmeğinizi keserseniz sorun olmazBen 3.5 haftanın üzerine pazartesi günü 1 dilim pasta yedim. Uykudan uyaninca aklıma geliyor:))))
Öyle yaptım canım. Spor yaptım daha fazla. Ama psikolojik olarak etkileniyorum:))afiyet olsun:) pasta yada sütlü tatlı yendiğinde(ayda bir iki tabiii) günlük 1 porsiyon süt yada yoğurdunuzu artı en az 2 dilim ekmeğinizi keserseniz sorun olmaz
Menun cok guzel canim.Kızlar menümü yazıyorum.
Sabah 1 yumurtayla yağsız Menemen, az peynir, 5 yeşil zeytin, 2 pastırma, az sütle şekersiz kahve.
Arada yine az sütle şekersiz kahve içtim
Birazdan 2 tavuk pirzola yicem ızgara. Izgara domates ve biber.
Gündüz 1000 adım attım stepperle.
Kızlar menüm;Menun cok guzel canim.
hiç ara öğün yapmıyorsunuz sanırım, bana menünüz çok az geldiKızlar menümü yazıyorum.
Sabah 1 yumurtayla yağsız Menemen, az peynir, 5 yeşil zeytin, 2 pastırma, az sütle şekersiz kahve.
Arada yine az sütle şekersiz kahve içtim
Birazdan 2 tavuk pirzola yicem ızgara. Izgara domates ve biber.
Gündüz 1000 adım attım stepperle.
Ara menüye karşıyım ben ondan yemiyorum. Çok acikmiyorum bir de.hiç ara öğün yapmıyorsunuz sanırım, bana menünüz çok az geldi
5 adet kol böreği mi. Biraz fazla olmuş sanki. Mercimek yemeği normal ama börek 1 tane bile yenmemeli. Ama yarın telafi edersiniz.ben saat 16.00 da yarım elma 2 adet eti form ve yarım bardak kefir içtim bu ara öğünümdü
akşam saat 18.30 da 2 kaşık mercimek yemeği - yarım bardak yoğurt - ve el açması 5 adet ıspanaklı kol böreği. mercimeğimde böreğimde kıymalıydı. böreği biraz kaçırdım ama sanki
Günlük kalori limitimi hesapladım ve 700 kaloriyi geçmemem gerekiyormuşKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Ne güzel çok sevindim senin adına34 dk bisiklete de bindim bu gun plates ve bisiiklet agir geldi. Kizimi uyutmak icin yanina
Uzandim sabah erken kalktigim ve bugun nobetci oldugumdan heralde nerdeeyse uyuyakalacaktim ama bisiklete binmem gerekiyor diyip kalktim bugun de gorevimi tamamladim mutluyum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?