50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayni dertten muzdaribiz canim benim bende ayni durumdayim

Sabah 2 yumurta pişirdim yedim. Çok az yagla. Az peynir, 5 tane yeşil zeytin. 2 tane yağsız pastırma, Şekersiz az sütle kahve. Ekmek hiç yemedim.
1500 adım stepper
Akşam evde olmicam yemekte sadece az salata yerim. Elma goturcem yanımda.

sorma canım dün bittim valla bugünde aynı tempoyu bekliyorum kendimden :))

hay maşallah aramızda ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş :) sen bi şekilde dengelersin elinden ne kurtulur senin esenbikecim :)

açıkçası ben kilo vermeyi bu hafta ummuyorum çok yavaş gidio ama verirsemde süper olur...ay sonuna kadar 52 olsam o bile iyi bakalım....

sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı
1 çatal acılı ezme
2 çatal reçel
1 dilim tam buğday ekmeğe tost
1 yumurta
1 dilim zeytin

öğle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık tavuk sote
2 bardak su

ara
1 fincan salep (bende poşetin yarısını döküyorum )

ara
1 tane eti form mısır patlağı

akşama da sadece 1 tabek mercimek çorba ve bir kase yoğurtla tamamlıcam bakalım :)

Merhaba Nurgül hanım .bende aranıza Katılmak istiyorum.kilom 59~60arası .boyum 174 ve 50 52kilo olmak istiyorum banada yardımcı olablrmsnz.
Canım hoşgeldin biz burada günlük menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıp yorumluyoruz motivasyonumuzu yüksek tutarak hedefe adım adım ilerliyoruz.. cuma günleri de tartılma günümüz tartılıp buraya bildirm yapıyoruz listeyi haftalık olarak güncelliyoruz

Pekala bende katılym artk aranıza :))

Merhaba Nurgül hanım .bende aranıza Katılmak istiyorum.kilom 59~60arası .boyum 174 ve 50 52kilo olmak istiyorum banada yardımcı olablrmsnz.
Tabiki yardimci oluruz Berna. Ancak öncelikle kararlı olmalısın. Bugün başlayıp yarın bozmamalisin. Burada 3,4 arkadaş çok kararlı gidiyor. Diğerleri ara ara fire veriyor. Ama fire vermek önemli değil önemli olan ertesi gün devam etmek.
Hoşgeldin.
Ben de 59 ile başladım. 3 kilom gitti çok şükür.

2 gündür bende cevap bekliyorum neden banada cevap yazmiyosunuz

Selamlar,
iki gundur cok duzensiz ve bazen abartili oluyor ogunlerim ve kacanaklarim.bugun aksam yemek yemedim ama ogleden sonra nasil atistirdiysam artik, hala acikmadim.3 mile leslie yaptim. bikem55 cok dogru soyluyor. Onemli olan fire vermek degil ertesi gun devam edebilmek. Tam da artik ben bozdum bu diyet isini dedigim anda gordum msjini tesekkurler bikem55 .

Teşekkr ederim herkese. Esenbike senin kilondaym suan boyunu öğrenebilirmiyim ve 3kiloyu nasıl ne kadar zaman da verdgni?
Aa olurmu hiç canımcım burda hepimiz ev sahibiyiz. ama neden direkt bana söylendi anlamadım :)))
Ben bugün sabah Çorba içtim biraz. Öğrenciyim zaten tatilde oldgm için gec kalkıyorum.aksamda salata ve 3tane küçük tavuk baget yedim .5i biyerde Çay içtim . Bi Türk kahvesi içtim. Ve bolca su içtim. Cok su içen biriyim zaten onda sıkntım yok cok şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…