Ayni dertten muzdaribiz canim benim bende ayni durumdayimkızlar benide alın aranıza ya bende 59 kiloyum 57 gördüm ama uzun süredir inemedim o kiloya
dün sabah 500ml kefir içtim kendim yapıyorum
öğlen sandwiç
akşamda köfte sucuk patates yedim
bugünde aynı sabah ve öğle nasıl yapmalıyım 53 olmam lazım
boyum 1,68 kilom 59 göbeğime ayar oluyorum
sorma canım dün bittim valla bugünde aynı tempoyu bekliyorum kendimden :))Nurgul ne yaptin sen ya :) bitirmissin kendini! Masallah valla :)
Ben dunku menumu yazayim;
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmegine kasarli yagsiz tost+sekersiz cay
ara: yagsiz sut ile nescafe+ 1 bitter cikolata
oglen: tavuk gogus+2 kasik ispanak kavurma + yogurt
ara:yesil cay+3 ceviz+ 2 gun kurusu
aksam:beyaz peynirli karisik salata + 1 dilim cavdar ekmegi+ sekersiz cay
Hic spor yapamadim dun. Regl olucam bir de bugun yarin o yuzden cok sistim. Bir de yarin sehirdisina gidiyorum 3 gunlugune is icin.umarim diyetimi koruyabilirim.bahanem cok anlayacaginiz :))
hay maşallah aramızda ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş :) sen bi şekilde dengelersin elinden ne kurtulur senin esenbikecim :)Arkadaşlar ben dün akşam pasta ve ekler yedim. Pasta üzerine de bisiklet cevirmeyeyim dedim:))) 2 gün akşam yemeği yemicem yani çok az seylerle gecistirecegim.
Kızlar ben aynı zamanda Türk sanat müziği söylüyorum. Bu aksam ve yarın akşam program var. Bisiklet zamanım yok. Ama stepper yapayım diyorum. Bi araya sikistirsam iyi olacak.
ak koyun kara koyun cuma günü belli olcak bakalım :))selamlar kızlar. hafta sonu vozdum ama iki gündür daha dikkatliyim. bakalım
Merhaba Nurgül hanım .bende aranıza Katılmak istiyorum.kilom 59~60arası .boyum 174 ve 50 52kilo olmak istiyorum banada yardımcı olablrmsnz.açıkçası ben kilo vermeyi bu hafta ummuyorum çok yavaş gidio ama verirsemde süper olur...ay sonuna kadar 52 olsam o bile iyi bakalım....
Canım hoşgeldin biz burada günlük menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıp yorumluyoruz motivasyonumuzu yüksek tutarak hedefe adım adım ilerliyoruz.. cuma günleri de tartılma günümüz tartılıp buraya bildirm yapıyoruz listeyi haftalık olarak güncelliyoruzMerhaba Nurgül hanım .bende aranıza Katılmak istiyorum.kilom 59~60arası .boyum 174 ve 50 52kilo olmak istiyorum banada yardımcı olablrmsnz.
Pekala bende katılym artk aranıza :))Canım hoşgeldin biz burada günlük menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıp yorumluyoruz motivasyonumuzu yüksek tutarak hedefe adım adım ilerliyoruz.. cuma günleri de tartılma günümüz tartılıp buraya bildirm yapıyoruz listeyi haftalık olarak güncelliyoruz
Tabiki yardimci oluruz Berna. Ancak öncelikle kararlı olmalısın. Bugün başlayıp yarın bozmamalisin. Burada 3,4 arkadaş çok kararlı gidiyor. Diğerleri ara ara fire veriyor. Ama fire vermek önemli değil önemli olan ertesi gün devam etmek.Merhaba Nurgül hanım .bende aranıza Katılmak istiyorum.kilom 59~60arası .boyum 174 ve 50 52kilo olmak istiyorum banada yardımcı olablrmsnz.
2 gündür bende cevap bekliyorum neden banada cevap yazmiyosunuzCanım hoşgeldin biz burada günlük menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıp yorumluyoruz motivasyonumuzu yüksek tutarak hedefe adım adım ilerliyoruz.. cuma günleri de tartılma günümüz tartılıp buraya bildirm yapıyoruz listeyi haftalık olarak güncelliyoruz
Kusura bkma cnim gözümden kaçmiş sen de hoşgeldin2 gündür bende cevap bekliyorum neden banada cevap yazmiyosunuz
Nurgulcum ev sahibisinnnn sen:))Kusura bkma cnim gözümden kaçmiş sen de hoşgeldin
Aa olurmu hiç canımcım burda hepimiz ev sahibiyiz. ama neden direkt bana söylendi anlamadım :)))Nurgulcum ev sahibisinnnn sen:))
Teşekkr ederim herkese. Esenbike senin kilondaym suan boyunu öğrenebilirmiyim ve 3kiloyu nasıl ne kadar zaman da verdgni?Nurgulcum ev sahibisinnnn sen:))
Teşekkr ederim herkese. Esenbike senin kilondaym suan boyunu öğrenebilirmiyim ve 3kiloyu nasıl ne kadar zaman da verdgni?
Ben bugün sabah Çorba içtim biraz. Öğrenciyim zaten tatilde oldgm için gec kalkıyorum.aksamda salata ve 3tane küçük tavuk baget yedim .5i biyerde Çay içtim . Bi Türk kahvesi içtim. Ve bolca su içtim. Cok su içen biriyim zaten onda sıkntım yok cok şükür .Aa olurmu hiç canımcım burda hepimiz ev sahibiyiz. ama neden direkt bana söylendi anlamadım :)))
Benide eklermisinz listeye cuma günü yazarım bakalım kilomu cumaya kadar tartışmycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?