canım evet ben zaten genel bı duyuru yapmak ıstedım sana denk geldım bu arada yarınkı kaçamagına coktan karar vermıssın
kaçtılar bu kıslar kesın neyse daha erken takıpteyım
kızlar sız muz yıyormusunuz bende muz yesem bugun aldım ama yemedım onlar bana bakıyo ben onlara.....
simdi bu haftanın koçuna gelelım prenses bu hafta koçluk gorevi senın acımasız bır koç ol ve hıç acıma tabı kendın de yedıklerın ve sporunla ornek olcaksın .sen de bu hafta tatlı cezası aldın. bu hafta tatlı yemek yok takıbındeyım haberın olsun hadı bakalım kolay gelsın canım.
canim ya scyllayi cok merak ediyorum o mesaji okuduktan sonra akannehir bu arada prensesim hayirli olsun koclugun yazmayi unutmusum benn kaydirigubbakcemile5
canim benim tsk ederim hayatimm
yalniz cikolatali biskuvi yersen o gun bi porsiyon meyva bi porsiyon karbonhidrat ogununden cikarcan gulum oldumu bebegim
canim ben hergun 1 adet yerdim ama burdaki arkadaslar kalorisi cok fazla muz yeme falan deyince 1 haftadir 0 muz oldu ama sonradan da yiyebilirsin bi sey olmaz diyen bi arkadas cikti ben de sasirdim ne yapacagimi (canlarim isimleri karistiririm diye hic yazmadim:) ama ne biliyim cok gec saatte olmadiktan sonra yenilebilir bence sanki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canim cok haklisin umarim bundan sonra boyle bir durum ortaya cikarsa hemen yanina not dusmeyi unutmayalim kaydirigubbakcemile bu arada yarin sabah ile ogle arasinda kucuk bir cikolatali biskuvi yiyecegim prensesime simdiden duyrulur :)) 1 haftadir gozum onlarda ama kocum diye yiyememistim :))
ben de kilo veren herkesleri tebrik ediyorum
aksam yemegimi de yazayim
balik
karnibahar
3 tane de patates (etrafi pane harcina bulanmis ici patates puresi gibi?)
kızlar sız muz yıyormusunuz bende muz yesem bugun aldım ama yemedım onlar bana bakıyo ben onlara.....
prensesım hayırlı olsun koclugun.....inş az cezalarla gecer hıç acıma bıze...
bıde kalorısı ne kadar bılmıyorum ama ben kestane yedım şimdı bır suru ilk cezayı verebılırsınnnnnn
canim muzda meyva grubundan yalnizca cikita yersen iki porsiyon meyva hakki yemis olursun ona gore o gunluk meyve hakkini ayarlarsin tatlim
canim benim madem yemeye kararlisin o zaman bi porsiyon meyva hakkindan bi porsiyon karbonhidrat hakkindan vazgeccen gulumki esitlensin opuyorumnanaktan
tebrikler hayatim guzel bi ogun olmusopuyorumnanaktan
canim benim ya anlamadim ben kusuruma bakma akannehir simdi sence gunde kac porsiyon meyve yemeliyiz yani 1 elma 1 mandalina 1 muz cok mu olur? eger muz yersem mandalina ya da elma yemeyim mi ? karbonhidrat derken mesela neyden vazgeciyim? yoksa muz dan vazgecip kafami karistirmayim mi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canim benim gunde uc porsiyon meyva yicez muz eger ufaksa bi porsiyon meyva yerine gecio uc mandalinada bi porsiyon oluyo bi elma bi porsiyon oluyo gulum
karbonhidrat derken unlu gidalar ekmek makarna pilav patattes vb guzelcimmm aklina takilan varsa sor anlatirim seve seve
canim benim ya anlamadim ben kusuruma bakma akannehir simdi sence gunde kac porsiyon meyve yemeliyiz yani 1 elma 1 mandalina 1 muz cok mu olur? eger muz yersem mandalina ya da elma yemeyim mi ? karbonhidrat derken mesela neyden vazgeciyim? yoksa muz dan vazgecip kafami karistirmayim mi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canim benim gunde uc porsiyon meyva yicez muz eger ufaksa bi porsiyon meyva yerine gecio uc mandalinada bi porsiyon oluyo bi elma bi porsiyon oluyo gulum
karbonhidrat derken unlu gidalar ekmek makarna pilav patattes vb guzelcimmm aklina takilan varsa sor anlatirim seve seve
ayy canim benim cok tesekkur ederim o zaman ben bi muz 1 elma 1 de mandalina yersem cok da fazla olmuyor muzlar pek kucuk degiller ama 2 mandalina yerine gecmis olsun kafamçokkarıştı ayy ne kadar karisik anlatiyorum prensesim umarim anliyosundur benim yazdiklarimi ben anlamiyorum da kafamçokkarıştı neyse canim gunde 2 dilim ekmek yiyorum pilav ve makarna hic yok desem yeridir ama patates genelde var canim benimopuyorumnanaktan
ben 57'ydim 500 gram vermişim ama olsun opuyorumnanaktan işallah haftaya daha çok vercem kilo :hooray:
ayy canim benim cok tesekkur ederim o zaman ben bi muz 1 elma 1 de mandalina yersem cok da fazla olmuyor muzlar pek kucuk degiller ama 2 mandalina yerine gecmis olsun kafamçokkarıştı ayy ne kadar karisik anlatiyorum prensesim umarim anliyosundur benim yazdiklarimi ben anlamiyorum da kafamçokkarıştı neyse canim gunde 2 dilim ekmek yiyorum pilav ve makarna hic yok desem yeridir ama patates genelde var canim benimopuyorumnanaktan
caniim benim mesela bu aksamki ogun guzeldi balik karnibahar patates ama uctane yaninda ekmek yemedigin icin patates yiyebilirsin ama hem ekmek hem patates birlikte olmaz yada hem makarna hem ekmek busekilde dikkat edersen sorun olmaz gulum
bi elma bi muz bi mandalina olur gulum eger mandaline eksimtiraksa bi tane daha fazladan yiyebilirsin biliosunki meyvedaki sekerler kaloriyi artio ben hafif eksileri yiyorum daha fazla yemek icin opuyorumnanaktan
masallahh canimmm tebrik ederim devamini dilerim tam gaz ileri gulumben 57'ydim 500 gram vermişim ama olsun opuyorumnanaktan işallah haftaya daha çok vercem kilo :hooray:
selam arkadaşlar biraz geç yapmak zorunda kaldım kilo bildirimini, geçmişi de okuyamadım.tartıldım aynıyım; 57.5zaman zaman 57.1 i görüyorum ama sonuç bu
caniim benim mesela bu aksamki ogun guzeldi balik karnibahar patates ama uctane yaninda ekmek yemedigin icin patates yiyebilirsin ama hem ekmek hem patates birlikte olmaz yada hem makarna hem ekmek busekilde dikkat edersen sorun olmaz gulum
bi elma bi muz bi mandalina olur gulum eger mandaline eksimtiraksa bi tane daha fazladan yiyebilirsin biliosunki meyvedaki sekerler kaloriyi artio ben hafif eksileri yiyorum daha fazla yemek icin opuyorumnanaktan
anladim canim benim cok tesekkurler ben gunde 2 dilim ekmekten fazla yemiyorum aksam yemeginde hic ekmek yiyorum bu iki dilim ekmek genelde ogle yemegi oluyor :lepi:
anladim canim benim cok tesekkurler ben gunde 2 dilim ekmekten fazla yemiyorum aksam yemeginde hic ekmek yiyorum bu iki dilim ekmek genelde ogle yemegi oluyor :lepi:
cok guzel bitanem kutlarim senide tatlim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?