50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet ben zaten genel bı duyuru yapmak ıstedım sana denk geldım bu arada yarınkı kaçamagına coktan karar vermıssın

canim yaa bizim ogretmenler odasinda her daim kocaman paketlerle cikolata-biskuvi-kek falan bulunur hem de en az 3 farkli tarzda bu aralar bulunan tarzlardan bi tanesi inanilmaz guzel ama iste yiyememistim resmen karsina oturup ogle yemegimi yedim ama yarin ins 1 tane yiyecegim cok kucukler zaten opuyorumnanaktan yani oyle hatirliyorum kucuklerdir umarim olumunekankayizsmileakannehir

kaçtılar bu kıslar kesın neyse daha erken takıpteyım

canim ya scyllayi cok merak ediyorum o mesaji okuduktan sonra akannehir bu arada prensesim hayirli olsun koclugun yazmayi unutmusum benn kaydirigubbakcemile5

kızlar sız muz yıyormusunuz bende muz yesem bugun aldım ama yemedım onlar bana bakıyo ben onlara.....

canim ben hergun 1 adet yerdim ama burdaki arkadaslar kalorisi cok fazla muz yeme falan deyince 1 haftadir 0 muz oldu ama sonradan da yiyebilirsin bi sey olmaz diyen bi arkadas cikti ben de sasirdim ne yapacagimi (canlarim isimleri karistiririm diye hic yazmadim:) ama ne biliyim cok gec saatte olmadiktan sonra yenilebilir bence sanki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canimm benimm demek sira bana geldi tatlim
tamam canimm tatli yok haklisinn cezayi hakketimm ben

canim muzda meyva grubundan yalnizca cikita yersen iki porsiyon meyva hakki yemis olursun ona gore o gunluk meyve hakkini ayarlarsin tatlim

canim benim madem yemeye kararlisin o zaman bi porsiyon meyva hakkindan bi porsiyon karbonhidrat hakkindan vazgeccen gulumki esitlensin opuyorumnanaktan

kizlar ben bugun kurufasulye yedim ogle
aksamda buruksel lahanasi ve maydonoz salatasi yedim

kızlar sız muz yıyormusunuz bende muz yesem bugun aldım ama yemedım onlar bana bakıyo ben onlara.....

canimi muzda meyva yiyebilirsin tabi ama cikita yersen iki porsiyon birden meyva hakkini kullanmis olursun o gun ona gore meyvalarini ayarlarsin fistigim

prensesım hayırlı olsun koclugun.....inş az cezalarla gecer hıç acıma bıze...

bıde kalorısı ne kadar bılmıyorum ama ben kestane yedım şimdı bır suru ilk cezayı verebılırsınnnnnn

prensesım hayırlı olsun koclugun.....inş az cezalarla gecer hıç acıma bıze...

bıde kalorısı ne kadar bılmıyorum ama ben kestane yedım şimdı bır suru ilk cezayı verebılırsınnnnnn

canim benim saolasin bitanem kac tane yedin bakimm:CADIARZU

canim muzda meyva grubundan yalnizca cikita yersen iki porsiyon meyva hakki yemis olursun ona gore o gunluk meyve hakkini ayarlarsin tatlim

canim benim madem yemeye kararlisin o zaman bi porsiyon meyva hakkindan bi porsiyon karbonhidrat hakkindan vazgeccen gulumki esitlensin opuyorumnanaktan

canim benim ya anlamadim ben kusuruma bakma akannehir simdi sence gunde kac porsiyon meyve yemeliyiz yani 1 elma 1 mandalina 1 muz cok mu olur? eger muz yersem mandalina ya da elma yemeyim mi ? karbonhidrat derken mesela neyden vazgeciyim? yoksa muz dan vazgecip kafami karistirmayim mi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tebrikler hayatim guzel bi ogun olmusopuyorumnanaktan

tesekkur ederim canim benim bi de sekersiz cay var birazdan da videolarimi yapcagim insallah opuyorumnanaktan

ben 57'ydim 500 gram vermişim ama olsun opuyorumnanaktan işallah haftaya daha çok vercem kilo :hooray:

selam arkadaşlar biraz geç yapmak zorunda kaldım kilo bildirimini, geçmişi de okuyamadım.tartıldım aynıyım; 57.5 zaman zaman 57.1 i görüyorum ama sonuç bu

ben 57'ydim 500 gram vermişim ama olsun opuyorumnanaktan işallah haftaya daha çok vercem kilo :hooray:
masallahh canimmm tebrik ederim devamini dilerim tam gaz ileri gulum
selam arkadaşlar biraz geç yapmak zorunda kaldım kilo bildirimini, geçmişi de okuyamadım.tartıldım aynıyım; 57.5 zaman zaman 57.1 i görüyorum ama sonuç bu

canim sabir azcik haftaya dusersin stres yapip istahini acma moralini bozma sakin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…