burcu cum ben nıye yokum listede((
yenı katıldım 4 gun oldu 66 kıloyum bu grupta olmamın sebebı burası daha aktıf ve 55 kılo olmak istıyorum...
benıde aranıza alınn:gitme: hihoyyyt sevgılerımlehihoyyyt
EVET KIZLAR BU HAFTANIN ŞAMPİYONU SEVGİ OLDU:hooray: tebrık edıyorum canım.sızlerde tebrık etmeyı unutmayın kızlar
canim tebrik ederim de kactin sen gecen hafta listede adini goremedim de CADIARZU ne kadar vermis oldun
eline saglik canim hukukcuyu goremedim listede ama CADIARZU canim simdi gordum kusura bakma:)
masallah canim benim cok cok tebrik ederim ee sirrini paylas bakalim bizimle :lepi:
rica ederim canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CANIM tabı aramıza alırız ama kılo bıldırmını goremedım bugun.her çarşamba tartı gunumuz.
pardon canım daha 4 gun oldu veremedım ama sporda yapıyorum onceden gıyemedıgım kotumu bugun gıydım carsıya gıttım:lepi::lepi:
HAYATIM kılo versende vermesende çarşambaları bıldırım yap ok mı canım hoş geldın aramıza İNŞALLAH istedıgın kıloya ulasırsın
evet burcucum gordum kusura bakma bi onceki hafta kilosunu biliyor musun acaba ne kadar verdigini?
canım gecen hafatkı lıstede yok duzenlı bıldırım yapmayanları takıp edemıyoruz hatırlarsan.
sımdı yesacım dıyelım bu hafta bıldırımde bulunamadın obur hafta bulundugunda mazeretle beraber yazamdıgım sure zarfın da su kadar kılo verdım ya da aldım su an kılomda su dıye bı not dusulurse ok.ama obur turlu olmuyo.
evet canim cok haklisin umarim bundan sonra boyle bir durum ortaya cikarsa hemen yanina not dusmeyi unutmayalim kaydirigubbakcemile bu arada yarin sabah ile ogle arasinda kucuk bir cikolatali biskuvi yiyecegim prensesime simdiden duyrulur :)) 1 haftadir gozum onlarda ama kocum diye yiyememistim :))
olsun canım sende verebıldıgın kadar verırsın oncelık bebısın tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?