- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
Kesinlikle toparlanmamız lazım. Ama ben hayatımda çok yönlü bi dağınıklık yaşıyorum şuan. Evde, işte, annelikte öyle bi dağıldımki. Buraya bile sadece bildirim yapmaya geliyorum.arkadaslar kızıyordur bu duruma ama kusuruma bakmayın nolur.Biz seninle aynı istikrarsızlıkla devam ediyoruzPain Killer ( ben de neredeyse başlangıç kiloma yakınım. ilk haftalar vermiştim ama o zamanlardaki iradem kalmadı. Toparlanmamız lazım acilen..
Herkes free herhalde canım :)Kizlar nerdesiniz kimse yok bugun.
Çok sağolG
Gecmis olsun.
Merhaba canım. Öncelikle karar vermelisin. Bugün başlayıp yarın bozmamalisin. Kalori hesabı yaparak yiyiyorum ben. 1000 ya da 1200u en fazla geçmiyorum. Genelde ızgara ağırlıklı yiyorum. Protein ağırlıkli yani süt, yumurta, balik ve et ağırlıklı besleniyorum. Tatlıyi çıkardım. Şekersiz çayın yanında 1 parça bitter yiyiyorum mesela. Ekmek yemiyorum. Yersem de sabahları en fazla 1 dilim tam buğday ekmegi yiyorum. Bazen günde 1 yeşil elma yiyorum.herkese merabalar... bende doğum yapalı 6 ay oldu kilolarımın bir kısmı malesef hala gitmedi.bende tam böyle bir topik arıyordum. Esenbike bana yardımcı olursan sevinirim menü konusunda :)
şu an 60 kiloyum adet olcm bikaç güne şişkinlk var. neler yemeliyim ne yapmalıyım bir yardım.. boyum 1.60 hedefim 53 kilo olmakhadi kızlar bana da bir akıl...
Kabarık kekim önemli olan ne biliyor musun vücudun sekillenmesi. Daha fazla kilosu olup daha zayıf görünebilir bir insan. Diyete devam yilmak yok. Menün çok güzel. Herkesin vücudu farklı. Haftaya belki benden düşer senden düşmez.Adetim bitelu 3 gun oldu odem oldugunu sanmiyorum dun cok yedigim icin olabilir.uzun zamandan sonra ilk defa bu sabah ac kalkmadim sabah gec kaldigim icin kahvalti yapmadan evden ciktim okula gidince kahvalti. Yapmadigimi unutmusum saat on bucukta aklima geldi yesil cay ictim sonra da ogle yemegi yedim kahvalti yapmamak pek iyi degil ama bugun boyle oldu.
Oglen
İzgara kofte
2 kasik pilav
Salata
Ara hurma
Aksamb
Mercimek corbasi
Enginar dolmasi
Kurabiye yapmistim ondan da yedim.
Kararlı olmak zorundayım :) ara ara yürüyüş yapıp dikkat ederk bu kadar zayıflayabildim bundan sonra daha sıkı bir şekilde forma girmeliyim. benimde alt tarafım kalın maleseff... yarın alışveriş yapayım pzt başlayayım. ben her cumartesi sabah tartılırım. burda tartılma günü ne zamansa bende size uyarım birlikte çıtı pıtı sağlıklı bir vücuda inş..Merhaba canım. Öncelikle karar vermelisin. Bugün başlayıp yarın bozmamalisin. Kalori hesabı yaparak yiyiyorum ben. 1000 ya da 1200u en fazla geçmiyorum. Genelde ızgara ağırlıklı yiyorum. Protein ağırlıkli yani süt, yumurta, balik ve et ağırlıklı besleniyorum. Tatlıyi çıkardım. Şekersiz çayın yanında 1 parça bitter yiyiyorum mesela. Ekmek yemiyorum. Yersem de sabahları en fazla 1 dilim tam buğday ekmegi yiyorum. Bazen günde 1 yeşil elma yiyorum.
En önemlisi bisiklet ceviriyorum hergün günde 40 dakika. Benim alt tarafım kalın. Senin neren daha kalinsa ona yönelik çalışmalısın. Karnin varsa karın ve bel çalış mesela. Soruların varsa her zaman burdayım.
Hergün menünu buraya yazmanı öneririm. Yanlışlari görür ve birbirimize destek oluruz.
Evet canim haklisin vucudum sekillendigi icin kiloyu cok dert etmiyorum aslinda daha once 52 kiloya dustum ama o zaman yuzum cok kuculmustu oylede begenmiyorum kendimi simdi kilo vermekten cok bacaklarimin incelmesi icin ugrasiyorum. Duraklama donemindeyimbama hizla incelecegim yakindacyilma yok.Kabarık kekim önemli olan ne biliyor musun vücudun sekillenmesizamaa fazla kilosu olup daha zayıf görünebilir bir insan. Diyete devam yilmak yok. Menün çok güzel. Herkesin vücudu farklı. Haftaya belki benden düşer senden düşmez.
hoşgeldin canım :)Arkadaşlar merhaba
Ben 3 hafta önce 62.3 kilo ile diyete başladım ve şimdi 60.1 kiloyum. Hedefim 53 kg olmak ve boyum 1.63. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Off keyfin bol olsun. Komşu olsaydık kurabiye getirirdim sana. Annem dün bana geldi. Kurabiye yaptı. Dün yedim. Bugun esimin çantasına koydum. Bugün halen var. Ama yemicemmm. Resmi ekte. Sana yolluyorum canım:))))hayırlı akşamlar canlar ben bugün freeyim o yüzden menümü yazmıcam :) bi bakıyım kimler uğramış dedim ama haftasonu sessizliği hakim buraya yine :)
Kurabiyeler cok guzelleresenbikeguzeller..40081380 .!.:Off keyfin bol olsun. Komşu olsaydık kurabiye getirirdim sana. Annem dün bana geldi. Kurabiye yaptı. Dün yedim. Bugun esimin çantasına koydum. Bugün halen var. Ama yemicemmm. Resmi ekte. Sana yolluyorum canım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?