50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz seninle aynı istikrarsızlıkla devam ediyoruz Pain Killer ( ben de neredeyse başlangıç kiloma yakınım. ilk haftalar vermiştim ama o zamanlardaki iradem kalmadı. Toparlanmamız lazım acilen..
Kesinlikle toparlanmamız lazım. Ama ben hayatımda çok yönlü bi dağınıklık yaşıyorum şuan. Evde, işte, annelikte öyle bi dağıldımki. Buraya bile sadece bildirim yapmaya geliyorum.arkadaslar kızıyordur bu duruma ama kusuruma bakmayın nolur.

Ama olmaz boyle kac hafta olmus. Sadece diyette degil hayat duzenimde de bi ilerleme kaydedemedim. Tembel ben, uyusuk ben, iradesiz ben, kararsiz ben, ben...ben...ben...

Selam arkadaşlar, o kadar yorgunum ki menüleri yazamıyorum hastalık Süreci gelen giden derken ben bittim, mümkün olduğunca dikkat etmeye ve buraya girmeye çalışıyorum

Canlarimm selam.
Dün free yaptım. Oh keyifteydim ama keyif bitti ve bugun gerçek hayata döndüm:)))
Eşim bugün nöbetçi, evde yok o yüzden kendime balık yaptım:))
Menüm
Sabah ve öğlen disardaydim. Çeyrek simit az peynir ve şekersiz çay.
Şimdi az sütle şekersiz kahve içiyorum.
Akşam; Fırında yağı suya akitilmis somon.
Domates salatalik.
Ve gece tabiki bisiklet.

Merhaba canım. Öncelikle karar vermelisin. Bugün başlayıp yarın bozmamalisin. Kalori hesabı yaparak yiyiyorum ben. 1000 ya da 1200u en fazla geçmiyorum. Genelde ızgara ağırlıklı yiyorum. Protein ağırlıkli yani süt, yumurta, balik ve et ağırlıklı besleniyorum. Tatlıyi çıkardım. Şekersiz çayın yanında 1 parça bitter yiyiyorum mesela. Ekmek yemiyorum. Yersem de sabahları en fazla 1 dilim tam buğday ekmegi yiyorum. Bazen günde 1 yeşil elma yiyorum.
En önemlisi bisiklet ceviriyorum hergün günde 40 dakika. Benim alt tarafım kalın. Senin neren daha kalinsa ona yönelik çalışmalısın. Karnin varsa karın ve bel çalış mesela. Soruların varsa her zaman burdayım.
Hergün menünu buraya yazmanı öneririm. Yanlışlari görür ve birbirimize destek oluruz.

Kabarık kekim önemli olan ne biliyor musun vücudun sekillenmesi. Daha fazla kilosu olup daha zayıf görünebilir bir insan. Diyete devam yilmak yok. Menün çok güzel. Herkesin vücudu farklı. Haftaya belki benden düşer senden düşmez.

Arkadaşlar merhaba

Ben 3 hafta önce 62.3 kilo ile diyete başladım ve şimdi 60.1 kiloyum. Hedefim 53 kg olmak ve boyum 1.63. Ben de aranıza katılabilir miyim?

Kararlı olmak zorundayım :) ara ara yürüyüş yapıp dikkat ederk bu kadar zayıflayabildim bundan sonra daha sıkı bir şekilde forma girmeliyim. benimde alt tarafım kalın maleseff... yarın alışveriş yapayım pzt başlayayım. ben her cumartesi sabah tartılırım. burda tartılma günü ne zamansa bende size uyarım birlikte çıtı pıtı sağlıklı bir vücuda inş..

Evet canim haklisin vucudum sekillendigi icin kiloyu cok dert etmiyorum aslinda daha once 52 kiloya dustum ama o zaman yuzum cok kuculmustu oylede begenmiyorum kendimi simdi kilo vermekten cok bacaklarimin incelmesi icin ugrasiyorum. Duraklama donemindeyimbama hizla incelecegim yakindacyilma yok.

Sabah
Menemen
1 dilim cok tahilli ekmek
5 zeytin
1 kk peynir

oglen
Sekersiz sutlu kahve
Kurabiye

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Et ve pilav

hayırlı akşamlar canlar ben bugün freeyim o yüzden menümü yazmıcam :) bi bakıyım kimler uğramış dedim ama haftasonu sessizliği hakim buraya yine :)
Off keyfin bol olsun. Komşu olsaydık kurabiye getirirdim sana. Annem dün bana geldi. Kurabiye yaptı. Dün yedim. Bugun esimin çantasına koydum. Bugün halen var. Ama yemicemmm. Resmi ekte. Sana yolluyorum canım:))))

Eklentiler

• IMG_20150320_174829.webp
    61 KB · Görüntüleme: 74
esenbikeguzeller..40081380 .!.:
Off keyfin bol olsun. Komşu olsaydık kurabiye getirirdim sana. Annem dün bana geldi. Kurabiye yaptı. Dün yedim. Bugun esimin çantasına koydum. Bugün halen var. Ama yemicemmm. Resmi ekte. Sana yolluyorum canım:))))
Kurabiyeler cok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…