50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
2dilim köy ekmeği
1hAşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1kk Ezine peynir
Bir dilimcik sucuk
1tatlı kaşığı Çilek reçeli
1yemek kaşığı kahvaltılık sos

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 2009, 2010 ve 2013 yılında yaptığım doğumlar sonucu 78 kiloya kadar çıktım. geçtiğimiz mayıs ayından beri diyetteyim. 59 a kadar düştüm. ama 2 aydır bu kiloda sabit kaldım. hedefim geçmişteki gibi 50 kiloya düşmek. spora ağırlık vermek koşuluyla. çünkü çok sıkı değilim maalesef. Sizlerle başaracağıma inanıyorum :) sevgiler...

Hoşgeldin canım
darısı başıma. Keşke hamile kalsam da kilo alsam. Nasıl olsa veriliyor. 5 aydır tık yok (
Bu arada evde bisikletin varsa tavsiye ederim. Çok sıkılastiriyor.

mb, post: 40086303, member: 343904"]Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 2009, 2010 ve 2013 yılında yaptığım doğumlar sonucu 78 kiloya kadar çıktım. geçtiğimiz mayıs ayından beri diyetteyim. 59 a kadar düştüm. ama 2 aydır bu kiloda sabit kaldım. hedefim geçmişteki gibi 50 kiloya düşmek. spora ağırlık vermek koşuluyla. çünkü çok sıkı değilim maalesef. Sizlerle başaracağıma inanıyorum :) sevgiler...[/QUOTE]
Hosgeldin aramiza. Bende 59.2 kilo ile basladim bu hafta 54.7 ydim.2 ay kadar surede verdim.

Hoş geldin. Az bir şey kalmış hedefine ulaşmana..

Bugun piknikteydik kalabalikla biraz kacti sanirim ama ekmek yemedim. 1 saat kadar yuruduk yokus cikip indik cok yorgun olsamda bisikleti ihmal etmedim 40 dk bisikleti de cevirdim yediklerimi yakmaliyim.

Sabah menüm;
1 yumurtadan omlet,
3 zeytin
kk peynir.

arada dondurma yedim. Çok seviyorum dayanamıyorum :)

akşam;
1 tavuk but
yarım patates
salata..

Öğlen 200 mekik ve ters bisiklet hareketi yaptım.Yatmadan yine yapıcam..

canlar nasılsınız bakalım güzdüz buraya yazamadım gün boyu kütüphanedeydim hemen menümü yazayım
sabah
1 dilim ıspanaklı börek

ara
3 tane form bisküvi

öğlen bir fincan salep

ara
1 burçak

akşam
1 tabak erişteli yeşil mercimek çorba
3 kaşık makarna
2 tane yoğurtlu haşlanmış karnabahar

yarın oruç tutcam Allah nasip ederse

canım hoşgeldin aramıza gitcek o kilolar merak etme birlikten kuvvet doğar

[QUOTE="minnoskabarikkek]
Hosgeldin aramiza. Bende 59.2 kilo ile basladim bu hafta 54.7 ydim.2 ay kadar surede verdim.[/QUOTE]
neler yaptın ve boyun kaç?

[QUOTE="minnoskabarikkek]
Hosgeldin aramiza. Bende 59.2 kilo ile basladim bu hafta 54.7 ydim.2 ay kadar surede verdim.
neler yaptın ve boyun kaç?[/QUOTE]
Her gun eliptik bisiklet ceviriyorum.30 dk basladim simdi sen az 45 dk yapiyorum. Oglenleri yogurt yiyorum.sabah gergun yumurta yiyorum tilok tutuyor cunku.boyum 164

Kızlar çok yorgunum ama bisiklet cevireceğim. Tüm gün ayaktaydim bi de ise gittim.
Sabah; Çeyrek simit, 2 pastırma, 5 zeytin, Az süzme peynir, Şekersiz çay.
Arada şekersiz az sutlu kahve. 1 parça bitter.
Ise gittim 4 gibi. Hep ayaktaydim. Hiçbişey yemedim azmettim.
Akşam da 2 etli kabak dolması. Az yogurt.
Mutfağın cekmecelerini düzenledim :))
Ayaklarım kopuyor ama yapmalıyım bisiklet. Yoksa kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum.

Bugun piknikteydik kalabalikla biraz kacti sanirim ama ekmek yemedim. 1 saat kadar yuruduk yokus cikip indik cok yorgun olsamda bisikleti ihmal etmedim 40 dk bisikleti de cevirdim yediklerimi yakmaliyim.
Canım protein ızgara et. Kafana takma. Zaten yurumussun. Üzerine de bir de bisiklet. Harikasın maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…