Kabarık kekim sana da yolluyorum :))))Kurabiyeler cok guzeller
Canım bir tane de sana:)Esenbike iradene hayranım
Gunaydin Kabarık kekim.Gunaydin kizlar....
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 2009, 2010 ve 2013 yılında yaptığım doğumlar sonucu 78 kiloya kadar çıktım. geçtiğimiz mayıs ayından beri diyetteyim. 59 a kadar düştüm. ama 2 aydır bu kiloda sabit kaldım. hedefim geçmişteki gibi 50 kiloya düşmek. spora ağırlık vermek koşuluyla. çünkü çok sıkı değilim maalesef. Sizlerle başaracağıma inanıyorum :) sevgiler...
Hoş geldin. Az bir şey kalmış hedefine ulaşmana..Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 2009, 2010 ve 2013 yılında yaptığım doğumlar sonucu 78 kiloya kadar çıktım. geçtiğimiz mayıs ayından beri diyetteyim. 59 a kadar düştüm. ama 2 aydır bu kiloda sabit kaldım. hedefim geçmişteki gibi 50 kiloya düşmek. spora ağırlık vermek koşuluyla. çünkü çok sıkı değilim maalesef. Sizlerle başaracağıma inanıyorum :) sevgiler...
canım hoşgeldin aramıza gitcek o kilolar merak etme birlikten kuvvet doğarMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 2009, 2010 ve 2013 yılında yaptığım doğumlar sonucu 78 kiloya kadar çıktım. geçtiğimiz mayıs ayından beri diyetteyim. 59 a kadar düştüm. ama 2 aydır bu kiloda sabit kaldım. hedefim geçmişteki gibi 50 kiloya düşmek. spora ağırlık vermek koşuluyla. çünkü çok sıkı değilim maalesef. Sizlerle başaracağıma inanıyorum :) sevgiler...
neler yaptın ve boyun kaç?[/QUOTE][QUOTE="minnoskabarikkek]
Hosgeldin aramiza. Bende 59.2 kilo ile basladim bu hafta 54.7 ydim.2 ay kadar surede verdim.
Her gun eliptik bisiklet ceviriyorum.30 dk basladim simdi sen az 45 dk yapiyorum. Oglenleri yogurt yiyorum.sabah gergun yumurta yiyorum tilok tutuyor cunku.boyum 164[/QUOTE]neler yaptın ve boyun kaç?
Canım protein ızgara et. Kafana takma. Zaten yurumussun. Üzerine de bir de bisiklet. Harikasın maşallah.Bugun piknikteydik kalabalikla biraz kacti sanirim ama ekmek yemedim. 1 saat kadar yuruduk yokus cikip indik cok yorgun olsamda bisikleti ihmal etmedim 40 dk bisikleti de cevirdim yediklerimi yakmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?