50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

Öncelikle hoşbulduk okuduğum kadarıyla her gün menü bildirimi yapıp cuma günü de kilo bildirimi yapıyoruz.

Ben öncelikle yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışacağım daha sonrasında sporu da eklemeyi düşünüyorum hayatıma. Bunun sebebi de 2 nisanda bir ameliyat geçireceğim ve sonrasında 1 ay spor yapamam diye düşünüyorum. Şimdi öncelikli hedefim ise 2 nisana kadar 58e düşmek, sizinle bunu yapacağıma inanıyorum

Kızlar okula geldim tez görüşmesi için. Kahvaltı yapamadım. Evime gidip öyle yapacağım. Yoldayim:)))
En iyisi evde. Yanımda herkes sandviç ve hamburger yiyiyo :))) ölmek istiyorum :)))
Ben de kahve içiyorum :))

Pizza sandviç yiyenleri görünce içim gidiyor sonra da teselli ediyorum kendimi onlar kilolu yağlı olacak, ben incecik zayıf. onlar da ne kadar zayıf ve güzel göründüğüm için bana özenecekler..

kızlar ya su içme işinde çok zorlanıyorum ben. Normalde günde 1 bardak suyu bile nadiren içerdim, susadıkça gazlı içecekler ve meyve sularına saldırırdım. Şimdi diyete başladığımdan beri günde 2 lt su içmeye çalışıyorum ama yarım litreden fazla içemiyorum Benim gibi olup da kendini günde 2 lt su içmeye alıştırmış olanlar var mı?

Sabah az tereyağlı Omlet, 2 dilim tb ekmek, KK Ezine peynir, 3 yeşil zeytin, 1 tanecik Çilek reçeli şekersiz Çay

Buarada hepimize mutlu haftalar, ben susuz yaşıyamam çok icerim sürekli Önümde sürahi vardır, bazen Limon sıkarım bazen maydonoz Dalları atar içerim, mutlaka 2 fincan yeşil Çay içerim birde kiraz sapı Çayı

Pizza sandviç yiyenleri görünce içim gidiyor sonra da teselli ediyorum kendimi onlar kilolu yağlı olacak, ben incecik zayıf. onlar da ne kadar zayıf ve güzel göründüğüm için bana özenecekler..
Ah Kabarık kekim ne kadar canım çekti bilsen. Oo ekmekleri bir ısınıyorlar sorma:))
Böyle motive edelim kendimizi.

Canım ben 2 litre su içiyorum. Canım istediği kadar. 1 bardak ancak. Eşim kalp doktoru. Pek önemi olduğunu belirtmiyor. Yemek yememek için içebilirsiniz ama 2 litre icecegim diye kendinizi sıkmayin diyor.

Eskiden ben de yeşil çay ictim. Bence çok ödem arttırıyor ama tuvalete cikmaktan yoruldum. Bıktım :))))

Canım ben 2 litre su içiyorum. Canım istediği kadar. 1 bardak ancak. Eşim kalp doktoru. Pek önemi olduğunu belirtmiyor. Yemek yememek için içebilirsiniz ama 2 litre icecegim diye kendinizi sıkmayin diyor.
Pardon içmiyorum olacaktı. Baş cümle.

sağlıklı gebelik için sizi takip etmek istiyorum. iki yaşında bi kızım var ve 5 aylık hamileyim
Dilekcim hosgeldin. Ben de hamilelik düşünüyorum. çok fazla kilo almayayim diye yapıyorum diyet. Canım hamileler için gruplar vardır. Aman beslenmene dikkat et. Hamilelik sonrası verirsin. Bizi de takip etmeni öneririm ama hamileler için ne uygundur değildir bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…