ay kaç kaşık yiyeceği bile şimdiden belli :) Alem kızsın Nurgul :) ve çoook azimli!bu gün niyetliyim kızlar
akşama
1 tabak yeşil mercimek çorba
3 kaşık ıspanak
3 kaşık patates yemeği yicem :)
hehehe plansız olmaz spatz :)ay kaç kaşık yiyeceği bile şimdiden belli :) Alem kızsın Nurgul :) ve çoook azimli!
Kızlar okula geldim tez görüşmesi için. Kahvaltı yapamadım. Evime gidip öyle yapacağım. Yoldayim:)))
En iyisi evde. Yanımda herkes sandviç ve hamburger yiyiyo :))) ölmek istiyorum :)))
Ben de kahve içiyorum :))
Ah Kabarık kekim ne kadar canım çekti bilsen. Oo ekmekleri bir ısınıyorlar sorma:))Pizza sandviç yiyenleri görünce içim gidiyor sonra da teselli ediyorum kendimi onlar kilolu yağlı olacak, ben incecik zayıf. onlar da ne kadar zayıf ve güzel göründüğüm için bana özenecekler..
Canım ben 2 litre su içiyorum. Canım istediği kadar. 1 bardak ancak. Eşim kalp doktoru. Pek önemi olduğunu belirtmiyor. Yemek yememek için içebilirsiniz ama 2 litre icecegim diye kendinizi sıkmayin diyor.kızlar ya su içme işinde çok zorlanıyorum ben. Normalde günde 1 bardak suyu bile nadiren içerdim, susadıkça gazlı içecekler ve meyve sularına saldırırdım. Şimdi diyete başladığımdan beri günde 2 lt su içmeye çalışıyorum ama yarım litreden fazla içemiyorumBenim gibi olup da kendini günde 2 lt su içmeye alıştırmış olanlar var mı?
Eskiden ben de yeşil çay ictim. Bence çok ödem arttırıyor ama tuvalete cikmaktan yoruldum. Bıktım :))))Buarada hepimize mutlu haftalar, ben susuz yaşıyamam çok icerim sürekli Önümde sürahi vardır, bazen Limon sıkarım bazen maydonoz Dalları atar içerim, mutlaka 2 fincan yeşil Çay içerim birde kiraz sapı Çayı
Dilek Merhaba. Aramıza mi katılmak istiyorsun? Simdiden hosgeldin diyorum.160 boy 55 kilo
sağlıklı gebelik için sizi takip etmek istiyorum. iki yaşında bi kızım var ve 5 aylık hamileyimDilek Merhaba. Aramıza mi katılmak istiyorsun? Simdiden hosgeldin diyorum.
Pardon içmiyorum olacaktı. Baş cümle.Canım ben 2 litre su içiyorum. Canım istediği kadar. 1 bardak ancak. Eşim kalp doktoru. Pek önemi olduğunu belirtmiyor. Yemek yememek için içebilirsiniz ama 2 litre icecegim diye kendinizi sıkmayin diyor.
Dilekcim hosgeldin. Ben de hamilelik düşünüyorum. çok fazla kilo almayayim diye yapıyorum diyet. Canım hamileler için gruplar vardır. Aman beslenmene dikkat et. Hamilelik sonrası verirsin. Bizi de takip etmeni öneririm ama hamileler için ne uygundur değildir bilemeyiz.sağlıklı gebelik için sizi takip etmek istiyorum. iki yaşında bi kızım var ve 5 aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?