Canım yanlış yazmışım 1 Şubatta başladım. 6 kilo gitti. 1 ay 20 gün.Üç haftada 5-6 kilo mu verdin? 1 martta demişsin.. Eğer öyleyse süper. Hedefin kaçtı? Kilo bildirimi yaparken hedefi de yazarsak iyi olur bence.. Kimin hedefi kaç karıştırdım iyice
Yuppiiiiii. Kuzum tebrikleer.geçen hafta 51,5
bu hafta 51
-500
hedef 48e az kaldıı
Senin yine iyi çıkmış benim yarım kilo fazla çıkmıştı. Kafana takma. Gidiyor.KİLO BİLDİRİMİ
Geçen hafta : 54.0
Bu hafta : 54.1
Fark : + 100
Regl oldum ödem şişkinlik + 1oo gram olarak geldi...
Teşekkür ederim canım. Inan azmediyorum. Bazen çok acikiyorum ama dayaniyorum.Tebrikler Esenbike! Emeğinin karşılığını görmek ne büyük mutluluk!
Canım adetin geceli ne kadar oldu. Aslında dusmesi lazımdı. Ama bence haftaya fazla gidecek. Sakın üzülme devam.Bu haftaki kilom 54.7 hic eksilmemisim. Formumu koruyorumkoruyorum
Üç haftada 5-6 kilo mu verdin? 1 martta demişsin.. Eğer öyleyse süper. Hedefin kaçtı? Kilo bildirimi yaparken hedefi de yazarsak iyi olur bence.. Kimin hedefi kaç karıştırdım iyiceBaşlangıç 59.700
Geçen hafta 54.700
Bu hafta 53.900
53u 6 aydır görmemiştim. Çok şükür.
Kızlar bizden yavaş gidiyor artık. Çünkü 1 Martta 59.700 ile başladık. Yavasladi. Olsun gidiyor yine de.
Kızlar ben 6 kilonun şerefine bugün freeyim. Biber dolması, erişte ve annem geldi kurabiye yaptı. Keyif yapacağım.
Ohh be yaşasın düşünmeden yemekkk:))
kuzumm sanada tebrikler biz bu işi bilioruz zannımca :)))Yuppiiiiii. Kuzum tebrikleer.
fazlasıyla hakettin kuzumm afiyet olsun :) bende yarın free takılcam :)Kızlar ben 6 kilonun şerefine bugün freeyim. Biber dolması, erişte ve annem geldi kurabiye yaptı. Keyif yapacağım.
Afiyet olsun cankm hakkettin..Kızlar ben 6 kilonun şerefine bugün freeyim. Biber dolması, erişte ve annem geldi kurabiye yaptı. Keyif yapacağım.
Canım adetin geceli ne kadar oldu. Aslında dusmesi lazımdı. Ama bence haftaya fazla gidecek.kaldigimbi devam.
sabah
1 tb ekmek
2 zeytin
2 çatal reçel
1 tavada yumurta
ara
bi tane halley (kaçamak)
1 tane burçak
öğle
1 tbk erişteli yeşil mercimek çorba
3 kaşık salçalı makarna
akşam
1 tabak yeşil mercimek çorba,
3 tane karnıbahar haşlama
Kızlar selam giremedim hiç, eşim hastanede yattı çok ağırdı şimdi iyi, bu süreçte diyet yapmadım sıkıntıdan sanırım kilo vermişim
Geçen cuma 56.8
Şuan 55.5
evet canım niyeyse cuma ve cumartesi rahat takılıyorum cuma gününe çok var düşüncesiyle :)))) son 3 kilo kaldı onuda bu ay halletsem ne güzel olurdu ama en kötü 3 aya bu iş tamamdır :)1
Halleyi hakettin yedigin icin mutsuz olma. Hedefe cok yaklastin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?