50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Üç haftada 5-6 kilo mu verdin? 1 martta demişsin.. Eğer öyleyse süper. Hedefin kaçtı? Kilo bildirimi yaparken hedefi de yazarsak iyi olur bence.. Kimin hedefi kaç karıştırdım iyice
Canım yanlış yazmışım 1 Şubatta başladım. 6 kilo gitti. 1 ay 20 gün.

Kızlar ben 6 kilonun şerefine bugün freeyim. Biber dolması, erişte ve annem geldi kurabiye yaptı. Keyif yapacağım.
Ohh be yaşasın düşünmeden yemekkk:))

Başlangıç 59.700
Geçen hafta 54.700
Bu hafta 53.900

53u 6 aydır görmemiştim. Çok şükür.
Kızlar bizden yavaş gidiyor artık. Çünkü 1 Martta 59.700 ile başladık. Yavasladi. Olsun gidiyor yine de.
Üç haftada 5-6 kilo mu verdin? 1 martta demişsin.. Eğer öyleyse süper. Hedefin kaçtı? Kilo bildirimi yaparken hedefi de yazarsak iyi olur bence.. Kimin hedefi kaç karıştırdım iyice
Kızlar ben 6 kilonun şerefine bugün freeyim. Biber dolması, erişte ve annem geldi kurabiye yaptı. Keyif yapacağım.
Ohh be yaşasın düşünmeden yemekkk:))

Sen yine de fazla kaçırma. Afiyet olsun..

herkese merabalar... bende doğum yapalı 6 ay oldu kilolarımın bir kısmı malesef hala gitmedi.bende tam böyle bir topik arıyordum. Esenbike bana yardımcı olursan sevinirim menü konusunda :)
şu an 60 kiloyum adet olcm bikaç güne şişkinlk var. neler yemeliyim ne yapmalıyım bir yardım.. boyum 1.60 hedefim 53 kilo olmak hadi kızlar bana da bir akıl...

Ben en son pazartesi 55.600düm bugün 55.0 ama diyete iki gün ara öğrenciyiz aile evine sık gelemiyoruz malum :) pazartesi tam gaz devam

geçen haftada dahil 3 hafta bildirim yapmayanları listeden çıkardım kızlar iki arkadaşımız bildirim yapmadı bu hafta

Eklentiler

• kilooo.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 78
geçen haftada dahil 3 hafta bildirim yapmayanları listeden çıkardım kızlar iki arkadaşımız bildirim yapmadı bu hafta

sabah
1 tb ekmek
2 zeytin
2 çatal reçel
1 tavada yumurta

ara
bi tane halley (kaçamak )
1 tane burçak

öğle
1 tbk erişteli yeşil mercimek çorba
3 kaşık salçalı makarna

akşam
1 tabak yeşil mercimek çorba,
3 tane karnıbahar haşlama

Canım adetin geceli ne kadar oldu. Aslında dusmesi lazımdı. Ama bence haftaya fazla gidecek.kaldigimbi devam.

Adetim bitelu 3 gun oldu odem oldugunu sanmiyorum dun cok yedigim icin olabilir.uzun zamandan sonra ilk defa bu sabah ac kalkmadim sabah gec kaldigim icin kahvalti yapmadan evden ciktim okula gidince kahvalti. Yapmadigimi unutmusum saat on bucukta aklima geldi yesil cay ictim sonra da ogle yemegi yedim kahvalti yapmamak pek iyi degil ama bugun boyle oldu.
Oglen
İzgara kofte
2 kasik pilav
Salata

Ara hurma

Aksamb
Mercimek corbasi
Enginar dolmasi

Kurabiye yapmistim ondan da yedim.

1

Halleyi hakettin yedigin icin mutsuz olma. Hedefe cok yaklastin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…