50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim cok tesekkur ederim git tabii canim ki dikkat ediyosun gittigin yerde en onemlisi de bu bravo valla alkisalkisalkis

canim oncellikle hosgeldin aramiza zemuszemus

yasemncim de saolsun hep soylerde meyve ve sut ya da yougrt nedense pek cazip gelmiyor bana ama peynirli sandvic yiyorum hemen ardindan da meyve acaba etkisi olur muCADIARZU

ya kızlar ya bılmeden bişey yaptım ben kestane yedım hemde cokk 100 gr kestane 245 kalorıymış anacım yavv tuhhhhh!!!!

canim benim yakarsin sen onlari azicik hareketle

Kutlu olsun yapcak bişey yok canım, öpüyorum güzel koçum, sağol herşey için.

canim benim yaparsin sen guveniyorum ben sana kaydirigubbakcemile5 asil ben tesekkur ederim bitanem opuyorummopuyorumnanaktan

içtım cnm saoasın hatırlattıgın için.... hatırlamayınca pek içemıyorum bu hafta bol bol hatırlat cnm bıze...

canim evet yaa su su en buyuk dertllerimden biri cikolatadan sonra kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler kızlar ben kactım oglum uyurken ben de yatayım tatlı ruyalarrrrrr

iyi geceler canim benim tatli ruyalar kaydirigubbakcemile2

ve gelelim bana :)

tum 5 videomu da yaptim yine cok mutluyum :))

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme rahatlama:)
5- ayyyy gobek

ya ben su lahana suyu diyetini yapmak istiyorum fakat acaba lahananin yapraklarini haslayacagima bruksel lahanasi haslasam ayni etki olurmu ?

Ya ben çok acıktım, akşam midem ağrıyor diye çok az yemiştim, e midemin ağrısı geçince acıktım, saat geç oldu bişey yemiyim diye çekirdek yedim, e prensesim şimdi kalorilerini yazmışsın çok kalori varmış bu çekirdekte, ben şimdi 3-4 avuç yedim, kaç kalori aldım e ne yapıcam ben şimdi, eyvahedigeldismile
dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan olduk mafoldumben

Kaç kalori aldım acaba, geç yatıyım ben o zaman dimi, hiç spor yapcak halim de yok canım çıktı bugün spordan midemi mahvettim mafoldumben

Bu hafta 1 kilo vermem lazım çok kararlıyım hemen bu sorunu çözmeliyim yasemincim helppp helppppdelikafadulden

ibrahim saraçoğlunun lahana kürü vardı. onu uygulayayım dedim detoks için,fakat tok karna içtiğim halde lahana suyunu, üzerinden az bir süre geçtikten sonra halsizleştim, başım bir acayip oldu. meğer şeker hastalarına da aynı kürü tavsiye etmiş saraçoğlu, şekeri düşürücü etkisi de varmış. bana yaramadı yani bu kür. 3 gün uyguladım sonra bıraktım. salatalarda ve yemek olarak tüketiyorum şimdi.lahananın dış yaprakları yeşil olanıyla,organik olanıyla hazırlanması lazımmış.saraçoğlu öyle diyordu. ama bürüksel lahanası olur mu bilmem.

tebrik eederim kuzum simdi bi bardak su icermisin sekerparemm

canim benim yarim litrelik sisem var siseden daha rahat icerim diye almistim onu doldurdum ve de bitirdim opuyorumnanaktan

bende kararsiz kaldim acaba yapsam mi napsam kizlarrrrrrrrrrrrr

Detox mevzusu için mi soruyorsun, kendine güveniyorsan yap, pek dışarı falan da çıkma her an bayılır kalabilirsin bir yerlerde, tehlikeli bu tür şeyler.
Ben olsam yapmam.

bende kararsiz kaldim acaba yapsam mi napsam kizlarrrrrrrrrrrrr

söylediğim gibi ben denedim, kan şekerimi düşürdü. diyetle birlikte yapıcaksın bir de. dikkatli olmak lazım. herkesin metabolizması ayrı tabi, bir denersin sen de,kendini dinlersin baktın yaramıyor bırakırsın.

canim benimm yarin daha hafif yersin dengelemis olursun kuzum
bide beyaz leblebi sari leblebi bastirmak icin yenebilio bi avuc yiyebilirsinn gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…