50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben su lahana suyu diyetini yapmak istiyorum fakat acaba lahananin yapraklarini haslayacagima bruksel lahanasi haslasam ayni etki olurmu ?

canim lahana diyeti tek gida olarak sadece onu yiceksen yapma derim tatlim gel buruksel lahanasiini hasla uzerine limon azcuk zeytinyag gezdir oglen yada aksam etinin yaninda ye daha saglikli menu olur

kizlar nolur tek gida rejimi falan yapmayin dengeli beslenin spor yapin yeter
metobolizma daha cok bozulmasinn allah korusun

bence lahana diyeti gereksiz bi diyet guzel bi lahana yemegi yapar yersin ogun olarak tatlim

kizlar iyigeceler allah rahatlik versinn yarin gorusuruz insallah canlarimm unutmayin uyaninca bi bardak su iciceksiniz olurmu ttatlilarim

yaaa kızlar ben herkese alıntı cevap yazdım hepsi birbirine girmiş akannehirakannehir

bu saatte tektek offfffffffffffffffffffffff:a015::a015::a015:

canım bu hafta ve öbür haftalarda kesin bir değişime uğraman lazımm
yediklerini değiştir meselaaa bir gün önceden listeni hazırlaki listenin dışına çıkman daha zor olur
eğer artı yiyecek olusa kendi menünden bişey eksiltirsin
birde sen yalancı kilo aldın kesin ne alaka dersen senin vücudun sıkılaşmıştır şimdi
bir iki yanlış beslenme bildiğim kadarıyla kolay toparlanırolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Hımm bilemiyorum vallahi hayatım, vücudum sıkılaştı evet ama tartıya kötü yansıdı. Belki kas yapmışımdır ağır gelmiştir bilemiyorum. Ama bu hafta çok kararlıyım, inşallah verebilirim kaydirigubbakcemile2

kizlar gunaydinnnnnnn

kahvalti bi dilim tam bugday ekmegi domates beyaz peynir yesil zeytin cay ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…