ya ben su lahana suyu diyetini yapmak istiyorum fakat acaba lahananin yapraklarini haslayacagima bruksel lahanasi haslasam ayni etki olurmu ?
canim benimm yarin daha hafif yersin dengelemis olursun kuzum
bide beyaz leblebi sari leblebi bastirmak icin yenebilio bi avuc yiyebilirsinn gulum
Beyaz leblebi dişimi acıtıyor sarı leblebi yiyebilirim, çok sağol hayatım.
kizlar iyigeceler allah rahatlik versinn yarin gorusuruz insallah canlarimm unutmayin uyaninca bi bardak su iciceksiniz olurmu ttatlilarim
bence lahana diyeti gereksiz bi diyet guzel bi lahana yemegi yapar yersin ogun olarak tatlim
Ya ben çok acıktım, akşam midem ağrıyor diye çok az yemiştim, e midemin ağrısı geçince acıktım, saat geç oldu bişey yemiyim diye çekirdek yedim, e prensesim şimdi kalorilerini yazmışsın çok kalori varmış bu çekirdekte, ben şimdi 3-4 avuç yedim, kaç kalori aldım e ne yapıcam ben şimdi, eyvahedigeldismile
dimyata pirince giderken elimizdeki bulgurdan olduk mafoldumben
Kaç kalori aldım acaba, geç yatıyım ben o zaman dimi, hiç spor yapcak halim de yok canım çıktı bugün spordan midemi mahvettim mafoldumben
Bu hafta 1 kilo vermem lazım çok kararlıyım hemen bu sorunu çözmeliyim yasemincim helppp helppppdelikafadulden
canım bu hafta ve öbür haftalarda kesin bir değişime uğraman lazımm
yediklerini değiştir meselaaa bir gün önceden listeni hazırlaki listenin dışına çıkman daha zor olur
eğer artı yiyecek olusa kendi menünden bişey eksiltirsin
birde sen yalancı kilo aldın kesin ne alaka dersen senin vücudun sıkılaşmıştır şimdi
bir iki yanlış beslenme bildiğim kadarıyla kolay toparlanırolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
şekerinin düşmesine elinin ayağının titremesine izin verme , sakın, büyük hata olur. bütün emeklerin boşa gider,temizlik yaptığın gün sporu biraz hafiflet. ben kiloları hep öyle aldım, elim ayağım titreyene kadar yemedim,dinlenemedim, şekerim düşünce de dayandım karbonhidrata.çok tehlikeli.
evet canım artık dahada özenliyim bu konularda burada herşey hafızamıza işliyor unutmuyoruz gerekli şeyleri yada aksatmıyoruz
tekrardan sağol canımolumunekankayizsmile
iyiii geceleerr canlarıııımmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?