acı ezme bende cok severım yalnız acı iştah açar bunu unutmayalım kızlar
YESA:50.5 (500 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (aynı)
SEVGİ:55.7(1600 gram vermiş)
SCYLLAA:58.7 (1400 GRAM ALMIŞŞŞŞ)
PRENSES:58.7(700 GARAM ALMIŞŞŞŞ)
AYZEMHERİ:57.9 (yeni üye)
YASEMN:60 (800 gram vermiş)
AZULOS:57 (yeni üye)
FSNCELİK:58.7 (800 gram vermiş)
SECRET:56
TRUF:60.8 (aynı)
TWEETY:61 (aynı)
BETUL:56.7 ( aslında hangı kılosunu yazacagmı sasırdım ama sabahkını yazyım dedım yenı üye)
CHEMES:60.2(yeni üye)
BOZO: TATLI ANNEMIZ BEBİŞİ OLACAK
SULEULKU:54.2 (300 gram vermiş)
HUKUKÇU :56.5
NİSANUR:66 (yenı uye)
ASHMİNUKAL:60.6 (400 gram vermiş)
MAİ:57.5 (aynı)
kahvaltıda acı yiyin kızlar
bide geçen metebolizma hızlandırıcı biişey yazmıştım kimsenin dikkatini çekmedi galiba
1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atın suyu öyle için zayıflatıyormuş
gün içinde içtiğiniz her litrede böyle yapın
tamam hayatım şaka yaptım ben zaten.hadı bakalım bu hafta sıkı bısekılde devam et
geçen tv de söylediler şu çim detoksu yapan kadın söyledi duymuşsdunuzdur belki
aktarlarda satılıyormuş galiba çim buğdayı diye 3 günde oluyormuş onun suyunu sıkıyorlar içiyorlarmış :s
günaydın şekerler...
kahvaltı:2 dılım ekmek,4 yesıl zeytın,peynır,yarım domates,1 tane salatalık,2 berdak sekersız cay
ara vermeyecegım cunku 10:30 da kahvaltı yaptım 1 de öğle yemegı yıyecegım sonrada oğlumu asıya goturecegımm.. öpüyorum sizi...... Bu arada prensesım cook tesekurler su şişenı gordum ve içtım yıne tatlım benımmmmm......
yağsız süt kullanıyorum zaten ben . yağlı süt içmeyi bırakalı epey oldu çünkü ben sütü çok seven bir insanım , bir oturuşta 1 lt. sütü rahatlıkla tüketebilirim :) o yüzden de uzun bir zamandır yağsız ( light ) süt içiyorum .
Ben bugün kahvaltıda kaşar peyniri, 4 zeytin, 2 dilim ekmek, acı ezme ve bir fincan şekersiz çay içtim.
cok gecmis olsunn canim benimm
teşekkür ederim canım sağol
çok teşekkürler canım sağolasın.
kızım 22 aylık. dün uzmana gittik 5. hastalık diye döküntülü ateşli bir hastalık geçirdiğini söyledi. antibiyotik kullanmanıza şu anda gerek yok dedi. p.ditus ve d.lven diye iki ilaç verdi eğer ateşi 39 olursa n.valgine şurup verin, 39,5 u geçerse gece gündüz demeyin gelin ve bi antibiyotik başlayın dedi bende evde d.ocid var dedim tamam onu kullanın dedi. çok şükür bu zamana kadar 1 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. ateş sürekli çıkıp çıkıp iniyor. napalım biraz katlanıcaz. Allah beterinden korusun. tarçın şurubunu kızıma deneyemem belki ama ben içerim canım.
canım özellerdeki diyetisyenlerin devletle anlaşması yok zaten
belki özel sigortayla vardır. 30 lira muayene ücreti vermiştim ben
kızlar merhaba nası gıdıyo bakıyım prensesım sert ol hayatım.bas cezayı
canim benim afiyet olsun guzel bi kahvalti olmus tatlimm suya devam opuyorumnanaktan
cok tesekur ederım tatlı kocum ama sunu anladım kı sen uyardıkca kalkıp su içiyorum demekkı ben su içmıyormusum cnm benımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?