ay evet ben de hastalık sürekli tartıdayım ben.ama şidi diyetteyin ya sadece hiçbişey yemeden çamaşırlarla tarılıyorum.yani hersabah tartılcam.o da mı sakıncalı acaba?ama benim kilom çok değişken haftada tartılırsam bilemem ki!:çok üzgünüm:
canim eger gun icinde 2 kere tartilirsan ya da hergun sabah tartilirsak hepimizin kilosu degiskendir opuyorumnanaktan o yuzden sabit bir gun hatta mumkunse sabit bir saat haftada yanlizca bir kere insallah zemuszemus
herkese merhabaaaaa
bugün çok düzensiz yedim fazlalık yok gibi ama bide siz bakın bilmiyorumkismile
sabah 10.30::1 bardak ılık su 2 kuru yemiş üzerine tekrar 2 bardak su
Yarım saat sonra 2 gofret yine 2 bardak su
2.30
öğle:.1 dilim ekmek 1 parça peynir az bir hoşaff
ara
5.00::1 parça peynir
akşamada tarhana çorbası var 2 dilim ekmekle beraber yoğurtta yerim cokacimcoook
20 dakika hafif sporda yatım :kedi:
işte bende anlamadım incir ve gofret beni korkuttubilmiyorumkismile
bide otuz yasindan sonra metebolizma hizi birazcik dusuomus
tatlim normal kahvaltini etseydin ara ogundede gofret yada incir yeseydin bari sonra sporla gofreti yakardinopuyorumnanaktan
selam tatlııım
nasıl gidiyor koçluk su içmeyi hatırlattığın için sağolŞeniz öğlen bi ara uğradım baktım su içmeyi unutmayın yazınca susadığım aklıma geldiiisırnaşık şey
yasemincim gecen gun bana doktora git neye yiyebilirim neyi yiyemem diye ogren dedin ya ben hangisine gitsem ozel degilde devlet hastanesi gitmek istiyorum acaba hangisi bakar kı hiç bilmıyorum :kedi:
canım devlete gittim
biraz uzun iş ama ileride çok faydasını görürsün canım
ilk olarak dahiliye bölümüne çıkıyorsun zayıflamak için deme istersen bana ikinci gittiğimde zayıflamam lazım dediğimde şöyle bi baktılar alsanaalsanasmile
ne kadar saçma bi düşünce:mymeka:
neyse dr senden bi takım tetkikler ister sonra diyetisyene yönlendirir canım benim bildiklerim bunlar kolay gelsin tatlımolumunekankayizsmile
bende baharda giderim :dance:
benim birde wc problemim var aslında her gün sabah aç karnına ılık su ve kuru incir yada kuru kayısı yemem gerek ihmal ettiğim bir konu
başka bir yolu varmı acaba
benim hayatım boyunca yaşağıdım bir sıkıntımafoldumben
canımsın benim sagol bitanemopuyorumnanaktan ben hemen int uzerinden randevu alayım:ecrin_bebek:
evet cnm ne yemem ne içmem gerektigi ogrenmem için diyim belki oyle bakmazlar :kedi:
Canım ben bir ara ödem için bir çay vermiştim o ya o çay benim bir ara yaşadığım bu tarz sıkıntıya çözüm olmuştu.
hani elma limon tane kara biber olanmı canımCADIARZU
Yok canım yeniden veriyim
5 su bardağı su
1 limonu 4 e bölüyorsun
1 tutam kiraz sapı
bir çay kaşığı zencefil tozu
3 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne
Bunları bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun. Biraz zahmetli görünüyor ama benim işime yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?