50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lokum çok bebekti geldiğinde kucağımızda büyüdü aslın da biraz fazla sakin gibi görünüp sman altından su yürüten cinsten hep dikkat etmek zorundayım eve misafir geldiğinde sepetinde hiç ses çkarmadan saatlerce durabilir miyavlamayıda bilmezzz:1no2:

oyyy guzel lokummum benim yerim ben onu canimm
benim kizinda bazen sesi cikmio sadece agzindan anliom miyav dedigini cok ilginc valla bide alisveristen donunce posetlerin hepsiini kontrol edio diom geldi kontrol memuru :))

oyyy guzel lokummum benim yerim ben onu canimm
benim kizinda bazen sesi cikmio sadece agzindan anliom miyav dedigini cok ilginc valla bide alisveristen donunce posetlerin hepsiini kontrol edio diom geldi kontrol memuru :))

evet genlerinde merak var lokumda yapar poşet kontrolü artık gelir gelmez poşetler tezgaha
çocuklar seferber olurlar lokumun teftişi sırasında ağzına layık bişey bulmadan kaldırabilmek içinkaydirigubbakcemile:roflol:

canim benim ne guzel cocuklarinda sevioo dimi lokumu
kucaklarina alip seviolarmi onlarda insallah bende evlenirsem cocugum olursa prensesimle arkadas olup oynamalarini gormek isterim kuuzum

iyi geceler arkadaşlar, gece gece spora başladım, yürüyüş yapamıyorum, spora gidemiyorum evde plates yapayım bari dedim. sırt çalıştım biraz önce , sabah kalkabilir miyim bilmem.yordu bütün kaslarrımı. plates yapan var mı içinizde ,faydasını gören??

canim benim hosgeldin gecmisi okuyamadin sanirim neyse okuma bosver bi sey yok zaten kaydirigubbakcemile3 menun super olmus valla canim tebriklerkaydirigubbakcemile5

bence tam cezalik olmus kaydirigubbakcemile3 huuu kocum nerdesin kaydirigubbakcemile3

canim benim acikcasi uzmanlar doktorlar evde tek basina tvye bakarak plates yapmanin zararli oldugunu soyluyor gelen hastalarin cogu evde plates sakatlanmalariymis kuzum

gelelim bana :)

tum videolarimi yaptim :) cok mutluyum :) hemen yazayim:)

1-kol
2-bacak
3-basen
4-gerinme esneme
5-gobek

ohhh:teytey::teytey:

sekerım benım tatlı kocum bana ceza vermedı kııı sadece yarın daha dıkkat edrsın dedıııııııılülülülülülü

sekerım benım tatlı kocum bana ceza vermedı kııı sadece yarın daha dıkkat edrsın dedıııııııılülülülülülü

yok gulum ceza vermedim yarin daha hafif yicek daha cok hareket edicekk hayatim

aaa ben de nasil sevinmistim prensesim ilk cezasini verdi nisannurcum da ilk cezasini aldi diye hani ilkler ozelmis yaa kaydirigubbakcemile3

beni seven yok sanirim

ayy sen sevilmez misin hiccŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa ben de nasil sevinmistim prensesim ilk cezasini verdi nisannurcum da ilk cezasini aldi diye hani ilkler ozelmis yaa kaydirigubbakcemile3

ayy seven sevilmez misin hiccŞeniz

canimsin tatlim benimm yerim seni
cok asiri biseyi yok diye ceza vermedim gulumm Şeniz

canim benim ne guzel cocuklarinda sevioo dimi lokumu
kucaklarina alip seviolarmi onlarda insallah bende evlenirsem cocugum olursa prensesimle arkadas olup oynamalarini gormek isterim kuuzum

inşallah canım ALLAH dualarını kabul eder:Saruboceq:
lokum kızımla çok iyi anlaşır oyun oynerken lokumun dilinden anlar bazen beraber uyurlar lokum yanımızda sıkıldığı vakit kızımın odasında kafasını dinlemeye giderkaydirigubbakcemile3
oğlum daha farklı lokum onu mahvediyorlmaz: emre lokumla pek oynayamaz ya emre lokumu çok sıkar yada lokum emreyi elini yüzünü haritaya çevirir
şu 1 aydır ikiside biraz uslandı ama lokum emreyi gördümü hemen kuruluyoüzerine atlamak için:jeyyar::jeyyar:

canimsin tatlim benimm yerim seni
cok asiri biseyi yok diye ceza vermedim gulumm Şeniz

ayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…