cok sevindim tatlimm iyi olmasina gulum
oh iyi iyi aman yesin iyi olsunda bizde iyi oluruzz cocuklarimiz onlar bizim opuyorumnanaktan kapiyi acio demek yamyamim benim cokta becerikli benim kiz ogrenemedi henuz ama aci aci miyavlar kapi kapanirsa acana kadar bagirirkaydirigubbakcemile3
yasemın canım sen manısanın neresındensın cnm???
lokum çok bebekti geldiğinde kucağımızda büyüdü aslın da biraz fazla sakin gibi görünüp sman altından su yürüten cinsten hep dikkat etmek zorundayım eve misafir geldiğinde sepetinde hiç ses çkarmadan saatlerce durabilir miyavlamayıda bilmezzz:1no2:
oyyy guzel lokummum benim yerim ben onu canimm
benim kizinda bazen sesi cikmio sadece agzindan anliom miyav dedigini cok ilginc valla bide alisveristen donunce posetlerin hepsiini kontrol edio diom geldi kontrol memuru :))
canım benım annemler turgutlu da ben uşaktayım şimdı canm..
evet genlerinde merak var lokumda yapar poşet kontrolü artık gelir gelmez poşetler tezgaha
çocuklar seferber olurlar lokumun teftişi sırasında ağzına layık bişey bulmadan kaldırabilmek içinkaydirigubbakcemile:roflol:
kizlar ben geldim.bugun giremedim disarda banka market islerim vardi sonrada yemekti diziydi derken anca gelebildim bugun yediklerim sabah bi dilim tam bugday yesilzeytin peynir
ogle bi simit bi ayran
aksamda buruksel lahanasi ve yogurt
mandalina ve elma
ben bugun ceeza yerım heralde ama yazayım yınede
sabah: 2 dılım ekmek,3 yesıl zeytın,peynır (ekmegın ustune tereyagı surdum)(((
öğle :sulu patates,pilav,yogurt ( 0 ekmek )
ara : 1 dılım hazır kek
aksam: corba,ızgara tavuk(çokk) kola,
ara:kola ,cerez (ama mısafırlıkteydık ya) cok pişman oldum ama gıttı işte
bugun sporda yapamadım oğlum durmadı bıraz muzık eslıgınde oynadım o kadar((((
iyi geceler arkadaşlar, gece gece spora başladım, yürüyüş yapamıyorum, spora gidemiyorum evde plates yapayım bari dedim. sırt çalıştım biraz önce , sabah kalkabilir miyim bilmem.yordu bütün kaslarrımı. plates yapan var mı içinizde ,faydasını gören??
yesacım canım sevıyorum senı anladın sen onuuuuuuuuuuu
sekerım benım tatlı kocum bana ceza vermedı kııı sadece yarın daha dıkkat edrsın dedıııııııılülülülülülü
yok gulum ceza vermedim yarin daha hafif yicek daha cok hareket edicekk hayatim
beni seven yok sanirim
aaa ben de nasil sevinmistim prensesim ilk cezasini verdi nisannurcum da ilk cezasini aldi diye hani ilkler ozelmis yaa kaydirigubbakcemile3
ayy seven sevilmez misin hiccŞeniz
canim benim ne guzel cocuklarinda sevioo dimi lokumu
kucaklarina alip seviolarmi onlarda insallah bende evlenirsem cocugum olursa prensesimle arkadas olup oynamalarini gormek isterim kuuzum
canimsin tatlim benimm yerim seni
cok asiri biseyi yok diye ceza vermedim gulumm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?