gelelim bana :)
sabah
kahvaltilik gevregi +sut+azicik ceviz
ara
yesil cay+ cikolatali kek (ogretmenlerden birinin dogum gunuydu getirip masanin ustune koymuslar(
ogle
ton baligi sandvic+ salata (yagsiz tuzsuz) + 1 muz+ 1 elma+1 mandalina
aksama da hadi hayirlisi bakalimm
Sen de ton balıklı sandviç diyeti mi yapıyorsun yesacım her gün yiyorsun bakıyorum da eheh kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar, nasılsınız?
ah ah!!bebeğin televizyonun kablolarıyla oynaması, tvnin bozulması ,benim saatlerce yapmaya çalışmam ama yapamamam ,aşkı memnuyu kaçırmam ,bebeğin acıkması ..........gibi bir sürü terslikle dün gece fıttırma noktasına geldim.çok şükür bu sabah neşeli uyandım
mutluluğuma mutluluk katan kilolarım:)
evet sabah itibariyle 56.5:teytey::teytey::teytey:
şimdi de gene k flakesimi yiyorum .öğlene de yiycem tabi arada başka şeyler de yerim akşama et istiyor canım kavurmalık.çok abartmış olmama de mi etiformla yesem pilav yemesem yanında ayran içsem ve salata yesem.cokacimcoook
zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum.herkesin listesini okuyorum.gerçekten herkes iradeli.:1hug:
canim benim masallah nazar degmesin insallahben gunde 40dk yapiyorum scyllacigimin verdigi videolari yapiyorum sadece bu aralar nedense bisiklette hic gozum yok :1no2: cok cok kolay gelsin canim sana olumunekankayizsmile
bugün yediklerimi yazıyorum hemen
kahvaltı= 1 yumurta, az maydonoz, 1 portakal, 1 domates, az peynir, 1.5 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal
ara= 10 fındık
öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
ara= 10 badem, 1 avuç ceviz, 1portakal
akşam= 1 kase k-flakes
ara= 1 portakal, 1/2 muz
2 saat spor yaptım
2.5 lt su içtim kızlar
çok yiyorum sanırım sizleri görünce üzülüyorum ben :gitme:akannehirmafoldumben
çok yiyorum diye üzülme, ben senden de çok yiyorum, mönüm hiç diyet mönüsü gibi değil. yazmaya bile cesaret edemedim:kedi:
offf mafoldumben spor yapmakta sorun yok bende de ciddi bi boğaz tutma sorunu yaşıyorum napcam bilmiyorum :umursamaz:
rezilliğim diz boyu bide yazıyorum yediklerimi utanmadan :roflol::roflol:
hahah hic gulecegim yoktu canim yaa kaydirigubbakcemile3 evet 3gundur ton balikli sandvic yiyorum yaa kaydirigubbakcemile neyse gelecek haftaya domates peynire doneyim bari kaydirigubbakcemile3 ama sandvic diye yazinca aklima kocaman ekmekler geliyor valla oyle degil 2 dilim sandvic ekmegi arasi alsanaalsanasmile bi de bu cikolatali kekten ceza yermiyim sence -tatlicadiarzu-
rezilliğim diz boyu bide yazıyorum yediklerimi utanmadan :roflol::roflol:
merhaba tatlım
bu k flakes bayaa iyi bişey gibi duruyor bilmiyorumkismile
bu zamana kadar hiç denemedim sadece
yulaf ezmesine benzeyen etininin bir ürünü vardı :dilcikar:
ya bir sefer yada 2 sefer yedim hem kötü hemde acıktırıyordu
ya daha sonra daha fazla kilo aldırır saaaaaa:uhm::uhm:
sağol canım şimdi geldim bende spordan mekik'e başladım opuyorumnanaktan çok korkuyordum çünkü beceremiyordum bi türlü bakalım spor eğitmeni 8 kere 3 tekrar yap dedi hergün 8 kere 10 tekrar yaptım zorlanmadan :dance: çok mutluyum :lepi: çabuk alışır vücudun spora yatkınsın dedi 3 aya felaket olur karnın dedi çok mutluyum 25 kere 3 tekrar hedefim guclubacismile bakalım kızlar neler olcak zemuszemus
bugün yediklerimi yazıyorum hemen
kahvaltı= 1 yumurta, az maydonoz, 1 portakal, 1 domates, az peynir, 1.5 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal
ara= 10 fındık
öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt
ara= 10 badem, 1 avuç ceviz, 1portakal
akşam= 1 kase k-flakes
ara= 1 portakal, 1/2 muz
2 saat spor yaptım
2.5 lt su içtim kızlar
çok yiyorum sanırım sizleri görünce üzülüyorum ben :gitme:akannehirmafoldumben
Yahu ne yemişsin ki, ıvır zıvır bişey olmaz onlardan. Güzel menü bence.
düşük kalorili diyet yapanlar genelde normal yaşantılarına dönünce yine kilo alıyor.çok da değil yedikleirin aslında. az ve sık yemek lazım,bunu da alışkanlık haline getirmeli. spor da yapıyormuşsun zaten, bence güzel kilo verirsin. 2 saat spor yapsam yerimden kalkamam ben.
ben yediklerimi pazartesiden sonra yazıcam,tabi kilo vermiş olursam, yeme şeklimin doğru olduğunu düşünüyorum ama vücudum buna ne der bilemem,haftaya görücem bakalım, 2 saatte bir yemek yiyince kilo verilirmiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?