Bilemiyorum valla, prensesim daha gelmedi, gelince saklan sen burda yok deriz şutarafagitti
Yahu ne yemişsin ki, ıvır zıvır bişey olmaz onlardan. Güzel menü bence.
canim ya ne guzel valla yarim mekik mi ben yarim mekik cekiyorum sadece ki videoda da yarim mekik cekiyorlar kaydirigubbakcemile5 benim de en buyuk sorunum gobek ve ic bacak ki gobek en zor eriyen yermis hadi insallah bakalim soyle dumduz karnimiz olsa benim hic olmadi kucuk cocukken bile kaydirigubbakcemile3
canim neresi cok bu menunun ya herkes normal yiyor bence gorupte ayy ne kadar az dedigim sadece bi gun ya da 2 gun olmustur ama belli basli tek bir kisiye az diyemem hic
Kızlar Callanetics diye bi egzersiz var, duymadıysanız egzersizler kısmından bakabilirsiniz. Herneyse az önce onu yaptım şu an heryerim kopuyor..
Ne garip hareketler var ya. Yani üniversitedeyken step ve aerobik kurslarına gitmiştim, birkaş ay önce pilatese gittim falan ama ben böyle bişey görmedim.
Zaten görsel olarak çok komik hareketler ama yapabilene aşkolsun tarzında.. Offf.. Çok yoruldum çook..
Böyle yorulunca "yemicem bi daha kalorili şeyler, yakması zor oluyor o yağları" diyorum ama maalesef ki çabuk unutuveriyorum.. alsanaalsanasmile
slm canim ben daha once duymustum ama hic yapmadim bi deneyim diyorum ama egzersiz basligi altinda bulamadim link verebilir misin acabaopuyorumnanaktan
ben 5 günde 1.600gr verdim.ah tasmamen yapabilsem düşünemiyorum artık.o yulaf ezmesinin tadı iyi değil.yalnız bir öneri kabız olduğunuzda 1 bardak sütü 1 kaba şoalttın içine yulaf ezmesi ceviz kara erik kara üzüm 4 kayısı.çok işe yarıyor.
inşallah aldırmaz.ik flakesin tadı güzel.
ben bu akşam çok abattım hiç yazmayayım !!!yarın raporu veririm.hedefim 56:7bakalım
yulaf ezmeli tarif birde çok leziz görünüyor:roflol::roflol::roflol:
5 günde çok iyi bir kilo vrmişsinben zaten çok kilo gitsin istemem
bu aralar yine benim iştah açık can sıkıntısındangamyoncuiremsu
değişiklik olsun diye bende haftaya alayım
5 günde 1 kutu yeterlimi acabaCADIARZUCADIARZU
kizlar ben geldim.bugun giremedim disarda banka market islerim vardi sonrada yemekti diziydi derken anca gelebildim bugun yediklerim sabah bi dilim tam bugday yesilzeytin peynir
ogle bi simit bi ayran
aksamda buruksel lahanasi ve yogurt
mandalina ve elma
kizlar nasil gitti bugun?
limonla bebikim nasillar?
lokumum nasil?
tatlııım hoşgeldiinn lokum uyuyor:1closedeyes: sepette canımcım prensesi öp gıdısından benm için Şeniz
bugün için şunu söyleyeyim benimkini bilmem ama seninki çok iyi
ben bugun ceeza yerım heralde ama yazayım yınede
sabah: 2 dılım ekmek,3 yesıl zeytın,peynır (ekmegın ustune tereyagı surdum)(((
öğle :sulu patates,pilav,yogurt ( 0 ekmek )
ara : 1 dılım hazır kek
aksam: corba,ızgara tavuk(çokk) kola,
ara:kola ,cerez (ama mısafırlıkteydık ya) cok pişman oldum ama gıttı işte
bugun sporda yapamadım oğlum durmadı bıraz muzık eslıgınde oynadım o kadar((((
canim benim hosbulduk tatlim
uyuyo demekki yerimm onu ben:)balkon durumu noldu cikiomu yine hayatim?
canım benım saolasın yıne suyumu içtım 1 avuctan fazla çiğdem yedım,sulu patatesın yanında ppılavı yemek zorundaydım canım esım dunden kalmış pılavı yemıyo oğlum aglıyodu olçmeden yaptım cok olmuş onun için yedım bebısımm....
kizlar hadi bi bardak su icinnn lutfennn
yok hayatım o kadar değil artık sıkıntısı kalmayınca balkona istemiyor zemuszemus
evde varlığı bile hissedilmiyor:hulya:
değişik bir mama buldum o onu toparladı guclubacismile
işin aslı ben iki mamayı karıştırıyorum hiç problem yokken lokum un mutfaktan aşırdıkları onun midesine bayaa ağır geliyorcokacimcoook
kapı açmayı öğrendi yamyamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?