Limonla bebik iyiler, çok dışarı alıştılar yalnız içeri sokmak zor oluyor:)
Prensesimle de karşılaşamadık
Canım benim sana da tatlı rüyalar, yatmadan önce bir bakıyım dedim gördüm iyi oldu, öpüyorum yanaklarından yarın görüşürüz hayatım, iyi geceler.
Kizlar bende bugun basliyorum. 57.2 kiloyum sabah ogle ve aksam korn flakes yemeyi dusunuorum yesil cay icicem ve aciktigimdada yesil elma yerim. Siz ozel bir diyet programimi hazirladiniz?
@betulcum cnaim benim gunluk kilonu yazmasan yani tartiyi kullanmamaya calissan kullansan bile sadece carsambalari bizimle paylassan canim benim a.s.
canım ben her sabah tartılıyorum.meraklıyım işte.bu diyet bölümüne de yeni geldim.kuralları bilmiyorum.minik bebeğim var.fazla da girmiyorum.hergün kaç kg olduğumuzu yazmak yasak mı?
@betulcum cnaim benim gunluk kilonu yazmasan yani tartiyi kullanmamaya calissan kullansan bile sadece carsambalari bizimle paylassan canim benim a.s.
canım ben her sabah tartılıyorum.meraklıyım işte.bu diyet bölümüne de yeni geldim.kuralları bilmiyorum.minik bebeğim var.fazla da girmiyorum.hergün kaç kg olduğumuzu yazmak yasak mı?
kilomuzu sadece carsambalari paylasiyoruz canim benim opuyorumnanaktan
kilomuzu sadece carsambalari paylasiyoruz canim benim opuyorumnanaktan
ben pazartesiden başladım o zaman pzt ve çrş yazarım.çarşambayı dikkate alırımvereliniortak
ben pazartesiden başladım o zaman pzt ve çrş yazarım.çarşambayı dikkate alırımvereliniortak
tamamdir canim benim nasil istersen opuyorumnanaktan ee ne yedin ne ictin canim anlat bakalim kaydirigubbakcemile2 normal kahvalti mi yoksa k=flakes yiyebildin mi canim
oncellikle aramiza hosgeldin canim kaydirigubbakcemile5 carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz haftanin kocu seciliyor ve o koc kacamak yaptigin anlarda sana ceza verebilir aklinialirimsmile bu haftanin kocu prensesfcgimiz zemuszemus onun disinda ozel bir diyet programi uygulamiyoruz ama yediklerimze dikkat ediyoruz ve herseyi paylasmaya calisiyoruzsen kac kilo vermek istiyorsun canim boyun kac bi de kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?