- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
Ben de 1.56yim, yaş 33, 59la başladım şimdi 55im. Çok benziyoruz paylaşımda bulunalım. Ben 5. Takımdayım, bizim takıma bekliyoruz seni.Merhaba forum sakinleri...ben de aranıza katılmak istiyorum... kilom 59.5 boyum 1.55 yaşım 35... Hedef kilom 52-53...
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz??? Neler yapıyorsunuz gün içinde nasıl besleniyorsunuz ve spor yapıyor musunuz??? Verilecek kilomuz az olduğu için ben vermekte ve sabretmekte oldukça zorlanıyorum. bir de kilom oturduğu için gitmesi oldukça zor... Birlikte zayıflamak istiyorum... Bana takımda yardımcı olursanız sevirim...Forumda takımlar nasıl oluşturuluyor onunla ilgili de bir fikrim yok açıkçası
Vallahi Harika olur :)) 2 kilom kaldı gelmeye nasılsa her gün yaptıklarımızı yazalım mı?Burayı canlandırsak mi biraz. Ben 55lerde takıldım, fazla spor yapamıyorum leslie ve yürüyüş dışında. Hedefim 48 sonra da 45.
Olur yazalim ama ben zaten cuma yarismasinda menu/spor/su bilgilerimi paylasiyorum. Tabi buraya da yazabilirim. Bugun leslie 3 mil (45dk) ve 10bin adim tempolu yuruyus yaptim. Hedef kilon nedir?Vallahi Harika olur :)) 2 kilom kaldı gelmeye nasılsa her gün yaptıklarımızı yazalım mı?
Öyle mi bilmiyordum .. Hedefim 55 boyum 1.64Olur yazalim ama ben zaten cuma yarismasinda menu/spor/su bilgilerimi paylasiyorum. Tabi buraya da yazabilirim. Bugun leslie 3 mil (45dk) ve 10bin adim tempolu yuruyus yaptim. Hedef kilon nedir?
Güzel senin hedef çok uzak değilmiş, benim saha 10 kiloya yakın var ama yavaş yavaş hallolur diyorum. Ne tip besleniyorsun?Öyle mi bilmiyordum .. Hedefim 55 boyum 1.64
83.5 kilodan geldim buralara :)) kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum kalori kontrolü yaparak besleniyorum porsiyon kontrolü de muhakkak yapıyorum tatlı bile yiyorum arada ama porsiyona dikkat ederek. Peki siz??Güzel senin hedef çok uzak değilmiş, benim saha 10 kiloya yakın var ama yavaş yavaş hallolur diyorum. Ne tip besleniyorsun?
Ooo masallah yaaa, guzel vermissin ne kadar surede? Ben 71kiloyla doguma gittim, dogum sonrasi 56ya inip 3.ayda 59 civarina ciktim. Simdi yavas yavas veriyorum 55-56 arasindayim. Emzirdigim icin saglikli beslenmeye, hamur isi ve hazir gidalardan uzak durmaya calisiyorum. Ama bu ara hem saglikli beslenip hem de kalori olarak ne kadar yedigimi kontrol etmek dusuncesiyim. Su anda bilmiyorum ne kadar yedigimi ama porsiyonlari fazla buyuk tutmadan saglikli olan herseyden yiyorum.83.5 kilodan geldim buralara :)) kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum kalori kontrolü yaparak besleniyorum porsiyon kontrolü de muhakkak yapıyorum tatlı bile yiyorum arada ama porsiyona dikkat ederek. Peki siz??
Çok teşekkür ederim canım :)) 4, 4.5 ay gibi bir sürede verdim. Bende 93 ile girdim Doğuma 63 ile hamile kalmıştım . Çok kilo aldım.. Doğumdan sonra 83 oldum. 6 ay hiç diyet yapmadım sütüm etkilenmesin diye 7 aya doğru başladım işte çok şükür :)) aynen bende porsiyon kontrolü yapıyorum her şeyden yiyip az yemeye çalışıyorumOoo masallah yaaa, guzel vermissin ne kadar surede? Ben 71kiloyla doguma gittim, dogum sonrasi 56ya inip 3.ayda 59 civarina ciktim. Simdi yavas yavas veriyorum 55-56 arasindayim. Emzirdigim icin saglikli beslenmeye, hamur isi ve hazir gidalardan uzak durmaya calisiyorum. Ama bu ara hem saglikli beslenip hem de kalori olarak ne kadar yedigimi kontrol etmek dusuncesiyim. Su anda bilmiyorum ne kadar yedigimi ama porsiyonlari fazla buyuk tutmadan saglikli olan herseyden yiyorum.
Çok teşekkür ederim canım :)) 4, 4.5 ay gibi bir sürede verdim. Bende 93 ile girdim Doğuma 63 ile hamile kalmıştım . Çok kilo aldım.. Doğumdan sonra 83 oldum. 6 ay hiç diyet yapmadım sütüm etkilenmesin diye 7 aya doğru başladım işte çok şükür :)) aynen bende porsiyon kontrolü yapıyorum her şeyden yiyip az yemeye çalışıyorum
Maalesef ki evet çok kilo aldım.. ama çok şükür ki gitti :)) siz tam ideal kilo almışsınız olması gereken bu.. ben de kaçırıyorum arada tam bir tutturamadım biraz önce tatlıyı kaçırdım biraz30 kilo mu aldınız ve geri verdiniz yani? Bir kısmı şişliktir herhalde. Ben kilolu hamile kaldım, 11 kilo aldım. Şimdi ideal kiloma inmeye çalışıyorum. Benim vücudumda hareket çok önemli, spor / yürüyüş yapmazsam kolay kilo veremiyorum. Yaparsam çok farkediyor, şimdi takımda güzel bir ortam oldu, arttırdım sporu.
Merhaba herkese, bende 55 kiloyum çıkmıyorum ama bşr türlü inemiyorum takıldım kaldım. Diyete niyetleniyorum tokken acıkınca bozuyorum. Hedefe yakın olunca vermek daha zor oluyormuş. 4 şubata kadar 3 kilo versem Biraz buraya takılayım belki bir birimize motivasyon veriririz.
2010 yılında kararlı bir şekilde yedi ay kadar bir sürede 20 kg verdim şimdi üç çocuk var, çalışıyorum akşam 7:30’da eve geliyorum ve o saatten sonra çok yorgun ve aç oluyorum . Bence kararlı bir şekilde diyet yapabilmek için zihnen ve bedenen dinlenmiş olmakta gerekiyor, güçlü olmak gerekiyor . 9 yıl önceki kararlılığımı geri istiyorum. Tekrar niyetlendim bakalım. 2. Dönemin başına kadar hedef koydum kendime yaklaşık 4 haftada 3 kilo vermeyi hedefliyorum.Nasıl kilo vereceğinize dair bir plan yapıp kararlı şekilde uygularsanız 3 kilo verilir kolayca.
Akşam geç yemek kötü etkiliyor tabi. Ya eve gelir gelmez yemeniz lazim ki bu durumda yemek önceden hazır olmalı ya da ecden hazırlayıp bir şekilde okulda arada filan yiyebilirsiniz.2010 yılında kararlı bir şekilde yedi ay kadar bir sürede 20 kg verdim şimdi üç çocuk var, çalışıyorum akşam 7:30’da eve geliyorum ve o saatten sonra çok yorgun ve aç oluyorum . Bence kararlı bir şekilde diyet yapabilmek için zihnen ve bedenen dinlenmiş olmakta gerekiyor, güçlü olmak gerekiyor . 9 yıl önceki kararlılığımı geri istiyorum. Tekrar niyetlendim bakalım. 2. Dönemin başına kadar hedef koydum kendime yaklaşık 4 haftada 3 kilo vermeyi hedefliyorum.
Boyum 1.55
Kilom 55
Yaş 33
3 çocuk
Öğretmen.
kizlar sabah oglen aksam menulerinizi atabilirmisnz
Okula öğlen gidiyorum, yemeği sabahtan pişiriyorum aslında yemeğimi yanımda götürebilsem son tenefüs okulda yesem süper olur. Dikkat ettim kilo verenler yemeğini yanında taşıyanlar genelde...Akşam geç yemek kötü etkiliyor tabi. Ya eve gelir gelmez yemeniz lazim ki bu durumda yemek önceden hazır olmalı ya da ecden hazırlayıp bir şekilde okulda arada filan yiyebilirsiniz.
saolsn tsk edeermBuyurunuz:
kusluk: 200g meyveli yogurt
sabah: 200gram yogurt, 5 badem, kahve (az sutlu)
ogle: 8 top tavuk koftesi, salata, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
ara: 1 muz, 2 ceviz
aksam: 1 kase kereviz sapi corbasi, 1 dilim cavdar ekmegi uzerine fistik ezmesi, 1 mandalina
Bugun normalde yedigimden daha fazla neyve yemisim. Hic meyve yemedigim gunler dahz coktur.
Bence iyi, arada sadece meyve yerine, meyve+findik/fistik/ceviz/badem veya meyve+yoğurt daha dengli olur. Sadece meyve yemek şekeri yükseltiyor.Günaydın bugün kendime bir beslenme planı hazırladım . Tenefüs saatlerini baz alarak ne aralıklarda yemek yiyeceğimi yazdım .
Kahvaltı 08.00
Öğlen 12.30
İkindi ara 15.20
Akşam 17.50
Akşam ara 20.00
Aralarda ya kuru meyve yada taze meyve yer yeşilçay içerim. Ne düşünüyorsunuz olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?