50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba! 55.2 kiloyum sabah aç karnına. Tabii gün ortasında ve sonunda 56 küsürle kapanıyor İdeal kilom 48 gözüküyor boy kilo endeksinde. Hazır evdeyken 52 kiloya düşmek istiyorum, okula başka şehre gidip yurtta kalınca pek kilo verme imkanım olmuyor. 2 gündür kendimce spor yapıyorum, yeme konusunda pek dikkat edemedim açıkçası ama her geçen gün daha dikkatli olmaya çalışıyorum örneğin normale göre porsiyonu azaltıp ekmeği az yemeye ya da hiç yememeye çalışıyorum. Su içmek normalde aklıma bile gelmez ama ona da dikkat edeceğim. Sırf kilo vermek için itici güç olması amacıyla üşenmedim üyelik açtım önerilerinizi beklerim

Harika olur derim önce ortak karar verelim hangi diyet,ama nolur pazartesileri başlamayalım
Yarın başlarız sıkıntı yok. :)
Açıkçası diyet konusunda liste bilmem.
Genel geçer kurallarla hareket ediyorum
Kullandigim egzersiz programının önerdiği öğünlerden uyan olursa yiyorum. Kalori takibi yapiyorum. Standart bir listem yok yani.

E siz zaten yapıyormuşsunız diyeti :)) benim bu hafta biraz zor yarın kan aldırmam var cuma da diş çekimi haftaya artık :))

Valla süper olur kızlar çünkü ben her defasında başlayıp sonrasında bırakıyorum
Bide buara baslayamam cunku tatile gidiyorum,döndüğümde insallah

Merhaba forum sakinleri... ben de aranıza katılmak istiyorum... kilom 59.5 boyum 1.55 yaşım 35... Hedef kilom 52-53...
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz??? Neler yapıyorsunuz gün içinde nasıl besleniyorsunuz ve spor yapıyor musunuz??? Verilecek kilomuz az olduğu için ben vermekte ve sabretmekte oldukça zorlanıyorum. bir de kilom oturduğu için gitmesi oldukça zor... Birlikte zayıflamak istiyorum... Bana takımda yardımcı olursanız sevirim... Forumda takımlar nasıl oluşturuluyor onunla ilgili de bir fikrim yok açıkçası

Merhaba.Bende başladım karatay diyetine ve oldukça iyi gidiyor aynı zamanda ebru şallı 21 gün müthiş pilates videosuna başladım bugün 4. Gün açıkçası pilates çok zor ama alışınca keyifli.

Selam kızlar bende erteleye erteleye bu zamana kaldım doğumyaptım tam 6ay olcaz 3ekimde 5-6kilo fazlam var ama asıl mesele sıkılaşmak emzirdim için sıkı bir diyet yapamam spor da ağır yapamam hemde hiç halim olmuyor uykusu zorunlu bir bebeğim var çünkü niyet etsem diye başlıcam artık yani arada gazlarsanız çok makbule geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…