Harika olur derim önce ortak karar verelim hangi diyet,ama nolur pazartesileri başlamayalımB bitutampapatyasaritoka e hadi yapalım. Gelip gidip bakmakla olmayacak biz kipirdatalim bari :) Ne dersiniz?
Yarın başlarız sıkıntı yok. :)Harika olur derim önce ortak karar verelim hangi diyet,ama nolur pazartesileri başlamayalım
E siz zaten yapıyormuşsunız diyeti :)) benim bu hafta biraz zor yarın kan aldırmam var cuma da diş çekimi haftaya artık :))Yarın başlarız sıkıntı yok. :)
Açıkçası diyet konusunda liste bilmem.
Genel geçer kurallarla hareket ediyorum
Kullandigim egzersiz programının önerdiği öğünlerden uyan olursa yiyorum. Kalori takibi yapiyorum. Standart bir listem yok yani.
Limonlu sular,proteinli gidalar,plates ve kardio saglam durun biz geliyoruzhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-yila-fit-giren-kizlar.1088084/
Kızlar bekleriz Pazartesi başlayıp yılbaşına kadar zayıflamak için birlikte çabalayacağız :)
OleeeeyLimonlu sular,proteinli gidalar,plates ve kardio saglam durun biz geliyoruz
Kolay gelsin canım :)Pazartesi Karatay hocanın 1 günlük yeşil çaylı süt detoksu ile başlıyorum hadi bakeemm..Önce ödemlerden başlıyalım vücut temizliği şart..
Merhaba.Bende başladım karatay diyetine ve oldukça iyi gidiyor aynı zamanda ebru şallı 21 gün müthiş pilates videosuna başladım bugün 4. Gün açıkçası pilates çok zor ama alışınca keyifli.Merhaba forum sakinleri...ben de aranıza katılmak istiyorum... kilom 59.5 boyum 1.55 yaşım 35... Hedef kilom 52-53...
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz??? Neler yapıyorsunuz gün içinde nasıl besleniyorsunuz ve spor yapıyor musunuz??? Verilecek kilomuz az olduğu için ben vermekte ve sabretmekte oldukça zorlanıyorum. bir de kilom oturduğu için gitmesi oldukça zor... Birlikte zayıflamak istiyorum... Bana takımda yardımcı olursanız sevirim...Forumda takımlar nasıl oluşturuluyor onunla ilgili de bir fikrim yok açıkçası
BekliyoruzzBuraya gelmeme son 4.5 kilo :))
Bir gelemedim gittiBekliyoruzz
Burayı canlandırsak mi biraz. Ben 55lerde takıldım, fazla spor yapamıyorum leslie ve yürüyüş dışında. Hedefim 48 sonra da 45.Bir gelemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?