50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar yarin 7 zeytin 1 incir diyetine baslayacam yarin 58.7 guncel kilom uc hafta sonra mezuniyetim var dua edin bana insallah 4 5 kilo verebilirim

Ben de merak ettim nasil bir diyet?
Kızlar şöyle ki baya bir Araştırma yaptım bu konu üzerine ve gerçekten şaşırtıcı bilgiler edindim. Siz de 7 zeytin 1 incir Tin suresi şeklinde Google da arama yaparsanız görürsünüz dediklerimi.
Uygulamasına gelecek olursak sabah ya da akşam bir öğününüzü 7 zeytin 1 incirle yapacaksınız. Burada önemli olan zeytin ve inciri aynı anda yemek ayrı ayrı değil. Ve tabiki organik olmalılar. Zeytinin siyah ya da yeşil veya incirin kuru yaş olması önemli değil önemli olan organik olmaları. Esat hocanın konuşmasını dinlersiniz çok iyi anlayacağınıza eminim. Açıkçası ben de bunu bir diyet olarak görmüyorum. Biraz vücudumuzun böyle Kur an da geçen şifalarla temizlememiz lazım ve çok şaşırdığım Bi yeri son olarak eklemek istiyorum. Bunu yapan Esat Başaran çok kısa bir sürede 40 kilo vermiş ve hiiç spor yapamamış yoğun temposundan dolayı. Ama adamda sıfır sarkma var çok şaşırtıcı olarak demesine göre bölgesel incelme de sağlıyormuş.

Sabah :
klasik kahvaltım

Öğlen :
Yulaf,süt ve kuruyemiş olacak

Akşam:
1 etli biber dolması,yoğurt

Yarın kilo bildirimi var unutmayalım.

Cok tesekkurler bilgi icin. Tecrube etmek isterim ben de. Ama su onumuzdeki 2 hafta evimde degilim, yemekler de biraz kendi kontrolumden cikmis olacak. Ondan sonra yapabilirim insaallah. Gerci sonra da Ramazan geliyor.

Cok tesekkurler bilgi icin. Tecrube etmek isterim ben de. Ama su onumuzdeki 2 hafta evimde degilim, yemekler de biraz kendi kontrolumden cikmis olacak. Ondan sonra yapabilirim insaallah. Gerci sonra da Ramazan geliyor.
Bir hafta yapmıştım ben gerçekten tatlı krizini ve açlığı bitiriyor desem yalan olmaz. Ramazan ayında da bence sahur için hem doyurucu hem de sağlıklı bir tercih olabilir bu denemek lazım. Valla ramazan gelsin diye de çok sabırsızlanıyorum geçen sene 5 kilo vermiştim yahu diyetsiz

Günaydın bugün tartı günü :)

Sabah tartıldım 56 kilo olmuşum . 15 günde 1 kilo az olsada bana iyi geldi.

Sabah ;
Klasik kahvaltı. Sadece kahvaltıdanönce 2 kayısı ve 1 bardak su içtim.

Öğlen :
Bilinmiyor. İş yerinde ne çıkarsa bahtıma

Akşam:
Çorba ,yoğurt

Ramazana kadar 1 kilo daha gitse iyi olacak. Çünkü ben ramazan da kilo alanlardanım.
Bakalım kısmet yaşayıp görecez.

Kolay gelsin

Tartildim sabah. 53,7 ciktim. Ama anca simdi yazabiliyorum kusura bakmayin. Gecen Cumadan bu Cumaya 500 gram almisim maalesef. Aslinda haftasony 53un altina da dusmustum ama haftaicinde ipin ucunu kacirdim ve sonuc yarim kilo olarak döndü.

Merhaba.

Sabahları kahvaltım aynen devam.

Öğlen:
Barbunya , salata.

Akşam:
Etli bezelye, yoğurt veya salata

Günaydın:

Bu sabah çocuk okula gitmeyince eşimle pratik olsun diye yulaf yedik.

Öğlen:
Yemekçi abla izinli ben de birşey getirmedim.Ekmek arası peynir ,çay. en sevdiğim :)

Akşam :
Dünden kalma bezelye veya patlıcan yemeği,salata,yoğurt.

Dun cumaydi tartildim 53,7 Kgyim. Son bir haftam kaldi insaallah sonra evime kendi duzenime gecip toparlanacagim. Ama yine de bu hafta kilomu korumus olmama sevindim. Vermeyi hayal bile edemiyorum zaten o kadar cok sey yiyorum ki ne yazik ki ama buna ragmen gecen haftadan beri hic kilo almamis olmak beni cok sevindirdi. Bakalim bu hafta da boyle gecse keske.

herkese merhaba
Bundan 8 yıl önce 60-69 kilo grubu ile çok güzel kilo vermiştim:)))
Biraz yaş biraz yağ aldım bu kış.
54 kiloyum hedef 50:)))
Bu grubun whats up grubu var mı?

herkese merhaba
Bundan 8 yıl önce 60-69 kilo grubu ile çok güzel kilo vermiştim:)))
Biraz yaş biraz yağ aldım bu kış.
54 kiloyum hedef 50:)))
Bu grubun whats up grubu var mı?
Whatsapp gurubu mu kuruyorlar bilmiyordum. İyi fikirmis. Bu grup zaten aktif degil. 2-3 kisi yaziyorduk, sonra herkes pes mi etti ya da bireysel mi takiliyorlar bilmiyorum gruba yazan kalmadi. Ben de ara verenlerdenim, onumuzdeki hafta geri baslayacagim insaallah.

Merhaba.Baya aradan sonra hamilelik kilolarimi verebilmek icin buradayim. Sureklilik gosteremiyorum diyet konusunda.şu an 65 kiloyum,88 kilo ile dogum yaptim.şükür bu kiloya kadar inebildim ama daha 10 kilo var ve irademe hakim olamiyrm artik.Yaz geldi ben cozuttum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…