ya süpermiş evet meyve çok acıktırıyor beni de yaa çok teşekkür ederim yarın yeni bir liste yapıcam akşam yazarım kontrol eder misin benim listemi :kedi: çok sevinirim gerçekten opuyorumnanaktan
kahvaltı: 1 yumurta veya 1 sb y.y. süt,2dlm kepek ekmekli kaşarlı tost, bol yeşillik,eğer vaktim olursa kırmızı lahanayı rondolayıp limonlayıp 1tk. zeytinyağıyla yiyorum.lezzetli de oluyor, hem antioksidan deposu
ara 1: 1 meyve ve 100 ml kadar süt veya 1sb süt veya ayran
ara2 :1 meyve ,1çb süt
öğle yemeği: salata(çeşitli yeşillik havuç ve k. lahanalı), ayran veya yoğurt,ızgara et, (köfte ,tavuk veya balık),1 dilim ekmek ve 1 tabak sebze yemeği( sebze yemeği patatesliyse ekmek yemiyorum)
ara3: meyveyle 1 parça peynir veya ayran veya 1çb süt
ara 4: peynirli maydonozlu tost,ayran
aşam yemeği: öğle yemeğiyle aynı
ara 4:yine meyveyle süt veya ayran. (akşam aralarımda kivi yiyorum kalorisi az ve c vitamini deposu diye)
meyve ve sebzeyi çok tüketiyorum, bol lif alıyorum sindirim sistemimde iyi çalışıyor. ara öğünlerde de protein ve meyve yiyorum genelde. sadece meyve yemek acıktırıyor. öğünlerimin arasında da 2 saat filan oluyor.
ne kadar yediğin önemli bir dilim mi bir bütün mü??
4 dilim mafoldumben
slm kızlar sabah nefsit yedım oglen corba kofte 3 adet aksamda bıras mantar uc köfte yedım bugun cok yedımmm(((
kızlar yedıgım seylerı gorunce iradesız sanmayın ama emzırıyorum dıye cook ısrar edıyolar bende soylemıyorum dıyet yaptıgımı kızarlar dıye esıme bıle sut olmcak dıye koorkuyo bebegım kçk daha....
canıııım çoook yemişşsiin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilesengözlerimebaksanab
canim benim umarim saglikli bi sekilde veririz kilolari daim olman dilegiyle kacamak yapmaman dilegiyle kaydirigubbakcemile5 gun icinde de yediklerini paylasirsan cok guzel olur canim opuyorumnanaktan
canim benim en buyuk zaafim tatli, cikolata ama neyseki bayaa bayaa azalttim opuyorumnanaktan ama byaa faydalisa ben alirim artik zemuszemus
canim benim yaaaa hic kiyamam ben sana Şeniz
canim ben okula gidiyorum o yuzden pek zamanim olmuyor siteye girmeye ama firsat buldukça yazicam :)
SormaBir de erkenden regl oldum spor da yapamıyorum ağrım var, kaldım böyle mafoldumben
canım benim ondan senin sıkıntın :teselli:aklıma gelmiştii ama çünkü sen çok azimlisin boşver canım üzülmelmaz:böyle zamanlarda hep oluyoo yeşil çayını unutma ödemi atıyor kaydirigubbakcemilebenim şişkinliğim olmadı bu ay çok garib şekildeben regliken diyet yapamazdım yapsamda anlayamazdım şişlikten:CüvCüv:
slm kızlar benım bugun esım evdeydı bastan belırteyım canlarım
sabah00 1 yumurta,2 dılım ekmek,peynırr,domates,salatalık
ara:elma
ara:kestane
ara:hındıstan cevızı 10 tane
aksam:yesıl fasulye,pılav,yoğurt,salata
ara:kola,yas pasta 1 dılım
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?