50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya süpermiş evet meyve çok acıktırıyor beni de yaa çok teşekkür ederim yarın yeni bir liste yapıcam akşam yazarım kontrol eder misin benim listemi :kedi: çok sevinirim gerçekten opuyorumnanaktan

tabi canım bakarım, inşallah sende de işe yarar.yıllardır sağlıklı beslenmeyle ilgili programları seyrederim,hangi bitkide ne varmış, nasıl beslenmeli,doktorların tavsiye ettiği de bu.az ve sık yemek, benim mönü çok görünüyor ama kalorili bir şey yok, salata çok doyurucu oluyor. bir de sebzeleri pişirirken çok öldürmüyorum, böylece glisemik indeksi de düşük oluyor yani daha geç kana karışıyor ve uzun süre tok kalmayı sağlıyor. vitamin değerleri de kaybolmuyor.

süpper bir liste doğrusu hiç aç kalmakalkisalkisalkis yok tek sorun dediğin gibi hazırlaması :sinifsinif:
birde yemeklerle veyaa yemeksiz yenen maydanozda tok tutuyor cokacimcoookben salatayı yağsız yiyemem tümü doğranmadan masada durur üzerine limon az tuz kakıtmak içinse su veyaaa yuğurt :roflol kadar çok çiyniyorsunuzki ister istemez doyarsınızlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

slm kızlar sabah nefsit yedım oglen corba kofte 3 adet aksamda bıras mantar uc köfte yedım bugun cok yedımmm (((

kocumuz nerde ya:)) ben de suyumu ictim azicik daha hareket yaptim kendi capimda bi video buldum pilates videosu 55 dklik ama pek yavas sevmedim 1 hareket yaptiriyor sonra 2 dk konusuyor bi de bazi hareketler imkansiz ben asla yapamam :))

neyse canla ben kacar hoscakalinn :)

slm kızlar benım bugun esım evdeydı bastan belırteyım canlarım
sabah 00 1 yumurta,2 dılım ekmek,peynırr,domates,salatalık

ara:elma

ara:kestane

ara:hındıstan cevızı 10 tane

aksam:yesıl fasulye,pılav,yoğurt,salata

ara:kola,yas pasta 1 dılım

,

kızlar yedıgım seylerı gorunce iradesız sanmayın ama emzırıyorum dıye cook ısrar edıyolar bende soylemıyorum dıyet yaptıgımı kızarlar dıye esıme bıle sut olmcak dıye koorkuyo bebegım kçk daha....

nisannur bebeğin ne kadarlık ki sen diyet yapmaya başladın
eğer bebeğin sadece anne sütü alıyorsa ek gıda almıyorsa
bu yediklerin anne sütünün kalitesini pek artıracak nitelikte değiller

yine diyetini yap ama sağlıklı bir şekilde öğle yemeği yememişsin
bunları dengelemen lazım.

bol bol salata ,dereotu ,maydonoz yerseniyi olur,hem diyet için hem de süt yapar,bir taşla iki kuş vurursun. ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum dereotu sütü arttırıyormuş.

kizlar suyumla geldim icmeyenler icsin hemen bi bardak film izledimde ondan gelemedim guzeller

Sorma Bir de erkenden regl oldum spor da yapamıyorum ağrım var, kaldım böyle mafoldumben

canım benim ondan senin sıkıntın :teselli:aklıma gelmiştii ama çünkü sen çok azimlisin boşver canım üzülme lmaz:böyle zamanlarda hep oluyoo yeşil çayını unutma ödemi atıyor kaydirigubbakcemilebenim şişkinliğim olmadı bu ay çok garib şekildeben regliken diyet yapamazdım yapsamda anlayamazdım şişlikten:CüvCüv:

Benim de çok olmazdı bu sefer çok oldu, çok rahatsız etmedi beni gerçi ama eşim 1 günde göbek mi yaptın dedi:) Yeşil çayı rutine bağladım bu arada, içiyorum her gün.

canim benim kola yas pasta yerine bal yesen sut icsen yesillik yesen meyve sebze yesen bol bol kaydirigubbakcemile5 hem sutun icin hem de saglikli yasam ve de zayiflaman icinopuyorumnanaktan

selam kizlar , hiziniza yetisemiyorum; cok hizli ilerliyor sayfalar.

ben sizleri tanimiyorum, aranizda yeniyim.

acaba bir listemiz var mi
(isimleri kilolar, yapilan rejim ve sporlar seklinde)

aslinda boyle bir liste yapsak; daha kolay takip edebiliriz.

mesela sunu doldursak;

isim/baslangic kilosu/simdiki kilosu/uyguladigi rejim/yaptigi sporlar

boylece kac kisiyiz, neler yapiyoruz daha iyi takip edebiliriz; sizce?

ben yazayim;

peppermint/-56.6/56.6/belli bir diyetim yok, yediklerime dikkat ediyorıum; aksam yemeklerinden once bir kasik corek otu yiyorum, sabahlari kalkinca 1 bardak limonlu su, gunde 2-3 fincan yesil cay iciyorum, haftada 1 demet maydonız, 1 demet dere otu yiyorum/ spor olarak haftada 4-5 gun pilates yapiyorum ebru salli ile netten.

benden bu kadar.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…