ayy canim direkt bizim evi yazmissin :)) light philedelphia krem peynirdi iste benim sandvicimin uzerindeki krem peynir haha:) ayyy ama o gravy sos genelde ekleniyor ozellikle pazar gunleri geleneksel aksam yemegi gravy sossuz olmaz ayyy(
hehhehe sizin evde kameram var goruommm :)) saka bi yana burdada gormustum o peynirden ama hic denemedim kuzum
gravy sos boyle sanirim
Malzeme: 1 kereviz, 1 havuc, 1 sogan, hindinin parcalari (bobrek, boyun, kollar), 2 kasik misir nisastasi, 1 yemek kasigi tereyag, 1 yemek kasigi siviyag, 2 su bardagi su
Yapilisi:
Havuc, kereviz, sogan, hindinin parcalari 2 su bardagi suda haslanir ve suyu suzulur
tereyag eritilir ve siviyagla beraber misir nisastasi kavrulur
uzerine yavasca hindi suyu eklenir (biraz koyu bir sos elde edene dek suyu goz karari ekleyin-yaklasik 1 su bardagi) ve kaynayana dek karistirilir
normal krem peynirden pek bi farki yok bence canim iste yag orani dusuk amabizimkiler hazir aliyorlar canim icine sicak su ekliyorlar tamamdir zemuszemus
100 kalori yaktım bisiklette, 8 dakikalık karın ve bacak egzersizlerini yaptım bol bol da suç içtim geldim..
Aferim bana :dance:
.valla aferin sana canim benim nazar degmesin1 aylik cezan nasil gidiyor bakalim :içelim: ben de yemekten sonra yapabilirsem bi daha yapayim diyorum videolarimi olumunekankayizsmile
.
Sağol canım cezalar iyi gidiyor şimdilik, bir şey sorucam sen dün yapmadın mı videolarını? Bugün de aynılarını yapmayacaksın değil mi hayatım?
canim ben hergun yapma karari aldim zemuszemus cunku bisiklet kullanasim yok hic bu aralar o yuzden tek sporum onlar toplamda 40dk burda 1.5 saat 2 saat sporlari okuyunca gunluk yapayim bari dedim opuyorumnanaktan
canim ben hergun yapma karari aldim zemuszemus cunku bisiklet kullanasim yok hic bu aralar o yuzden tek sporum onlar toplamda 40dk burda 1.5 saat 2 saat sporlari okuyunca gunluk yapayim bari dedim opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben bilmeden kötü bişey yaptım,sebzedir bişey olmaz diye bir dolu közlenmiş yağ biberi yedim, sonra kalorisine bakmak geldi aklıma, 100 gramında 350 kalori varmış maalesef:-( yedikçede yedim afiyetle ama şimdi vicdanım sızlıyor.
kızlar ben bu akşam 2 tabak pırasa yemeği yedim offf veremicem galiba kilo =(((
2 saat spor yaptım ama sanmıyorum sadece sporla olsun( boğazımı kesmem lazım offfffffffff ((
günaydınlar!!!
bol yemekli bir gün olsun isterdim ama.
sabah itibariyle 57.0 eh idare eder 5 gün 1 kilo 1 haftada belki 1.5kilo olur inş.
yasemn76 1 paket 1 hafta kesin yeter.ssanırım iki boyutu var 250gr ve 500gr.
ben daha hiç bişey yemedim .kahvaltı yapacam sanırım şu k flakesi yiymeyeceğim.pzartesi devam ederim.
2 tabak pırasa yemeğinden ne olur ki az bile yemişsin ama bence yanında ayran yoğurt ya da et yeseydin keşke, protein tok tutar hem daha dengeli beslenmiş olurdun. ben sayayım sana yediklerimi de rahatla
bolca marul salatası(zeytinyağlı)
1 tabak lahana yemeği
ızgara tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bolca yağ biberi---- bu ekstrası,yemeseymişim ,yada daha az yeseymişim keşke kalorisi baya varmış
Sen bilirsin ama etkisini azaltırsın, çok fazla sporcu arkadaşım var ordan biliyorum. Dinlendirmediğin kaslar asla gelişmezmiş.
aaa valla mı çok sevindim yaaa :dance: her yediğim kalori psikolojisine girdim eyvahedigeldismile 2 saat spor yaptım da geldim çok acıkmıştım 2 tabak yemişim :kedi: kendime kızıyordum sürekli oh rahatladım olumunekankayizsmile sağol canımmm ya ben çok takıntı yapıyorum yediklerimi napcam yaaaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?