50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy annelik edioo resmen yavrum benim bide canimcim anneannemin penceresine kumrular gelio bugday verioruz alistilar iyice birbirlerini severlerken cilvelesirkende birbirlerini temizliolar insann erioo onlari gorunce

Evet süper onları izlemek bizim eski evin penceresine de gelirlerdi. Birbirlerine çok bağlı onlar da.

bu arada dusundum de o kol icin olan video da 1 hareket daha var ayakta yapilmasi gereken ama gerisi bence oturarak olur sanki ya ?

bu arada ben kacayim canlar yaa, opuyorum ikinizi de :) yarin aksam gorusuruz insallah :)

İyi fikir valla, yatmadan olmadı yarın yapıyım kol için olanını.

bu arada dusundum de o kol icin olan video da 1 hareket daha var ayakta yapilmasi gereken ama gerisi bence oturarak olur sanki ya ?

bu arada ben kacayim canlar yaa, opuyorum ikinizi de :) yarin aksam gorusuruz insallah :)

İyi geceler tatlım öpüyorum seni. opuyorumnanaktan

canim benim iyigeceler tatlimm tatliruyalarr cok optummmm opuyorumnanaktan

Prenses napıyor hiç anlat mıyorsun?:)

canim benim prenses uyuyo yanimda cimcime ben yatinca azar hemen topunu bulur ordan oraya patir patir kosar:)sonrada yanima atlar farir yanimda kuzum bide motoru var sorma dokununca mir mir baslio moturu otmeye canim

İnşallah bakalım, olmaz bir hafta sonra yeniden ilaçlıycaz. İlacın üzerinde 10 gün ara verin diyor o yüzden bekliyoruz.

tabi ara verin canim slk slk zaaarar verir on gun sonra yine ilaclarsiniz bu kez kokunden gider insallah pireler rahatlarlar kuzular canim

canim benim prenses uyuyo yanimda cimcime ben yatinca azar hemen topunu bulur ordan oraya patir patir kosar:)sonrada yanima atlar farir yanimda kuzum bide motoru var sorma dokununca mir mir baslio moturu otmeye canim

Süper birşey ya, sarılabilirsin, öpebilirsin istediğin kadar okşayabilirsin. kaydirigubbakcemile3 Bizimkiler öyle mi bir eline almaya kalk cer cer cer cer bağırıyorlar:)

Süper birşey ya, sarılabilirsin, öpebilirsin istediğin kadar okşayabilirsin. kaydirigubbakcemile3 Bizimkiler öyle mi bir eline almaya kalk cer cer cer cer bağırıyorlar:)

canim benim coook onceden bende muhabbet kusu beslemistim ama koynuma alir severdim kazagimin etekucuna sarardim onuda resmen kucak kusu yapmistim tatlim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…