50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamamm canımcım
oyyy filmde seyredermiş prensessimm benim kızım

Boynum şişti canım sebebini bilmiyorum, ateşim falan var, soğuk soğuk terliyorum halsizim. Yarın da iyileşemezsem gidicem bir doktora, gündüze göre daha iyiyim gerçi.
Çok sağol canım.
İlaçlarını bırakınca rahat kilo veriyorsun hayatım için rahat olsun

Yandık :bbo:

Şaka yaptım şaka senin desteğin benim işime çok yaradı seviyorum seni hayatım.

Çok sağol canım, ben bir şifre yazdım sonra sık kullananlara ekledim, aynı sayfayı açıp şifreyi yazınca çıkıyor aynısı.

a.s.cannıım tekrar geçmiş olsun boynunmu şişti nasıııl zorlamamıki hay allah bitanem yaa :teselli:a.s.

öptümmopuyorumnanaktan

hayir olsunn tatlimm bogmaca falan gecirmismiydin gulum hani boyun sisen bi hastalik vardi bogmaccamiydi cocukken oluoduk adini cikaramadimda
mutlaka doktora git ne olur ne olmaz hayatim gecmis olsunnn kiyamam sana limonla bebik anneciklerine baksinlar acuk:)))
ayy insalla gulum nerden bakaarsan bi bibucuk iki ay var bitmesine :çok üzgünüm:

Prensesim çok sağol bu arada sadece bu hafta için değil, her zaman gösterdiğin destek için, çok seviyorum seni. Yasemin'i de çok seviyorum, Burcu'yu da, Bozo'yu da,Yesa'yı da.
Ay galiba ben herkesi çok seviyorum, hastayım ya duygusallaştım ehehe:)

canimmmmin ici bende seni seviorummm kuzumm
inan insanin cok ihtiyaci oluyo hele hastayken ilgiye alakaya gulum ama hasta olmasanda daima senle ilgilenirim destek olurum fistigim benimm

ayy bebegim yaaa bu ne kadar guzel bi mesaj oyle beni de duygusallastirdin haa :sinifsinif: bizde seni cok seviyoruz canim benim dikkat et kendine gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle Şeniz

Yutkunduğum yerde bir şişlik oldu, tükürük bezi galiba, tiroid bezi de olabilir pek bilmiyorum. Dün kötüydü de bugün baya indi, alerjik galiba şimdi sadece dokununca anlaşılıyor. Ciddi bir şey değil herhalde, halsiz kaldım sadece.

canimin ici ama gecse bile ihmal etme gulum olurmu bi doktora mutlaka goster hayatim

ayy bebegim yaaa bu ne kadar guzel bi mesaj oyle beni de duygusallastirdin haa :sinifsinif: bizde seni cok seviyoruz canim benim dikkat et kendine gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle Şeniz

Çok sağol canım benim kaydirigubbakcemile3

canimin ici ama gecse bile ihmal etme gulum olurmu bi doktora mutlaka goster hayatim

Doktorları pek sevmiyorum ben, ben 2 seneye yakın hem antidepresan, hem antipsikotik kullanmış doktorlardan da çıkmamıştım. Çok kalabalık bir devlet hastanesine gidiyordum sabahın 6'sında kuyruğa giriyordum:S
O ara 67 kiloya kadar çıktım, bıraktıktan bir 6 ay sonra falan 50 kiloydum zemuszemus
Şimdi 52 olsam yeter bana:)

canıım benimmmm yaa bende çok seviyorum olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…