canimm benimm saoll gulumm bende izledigim filmlerin isimlerini unuturum bi sure sonra bazen izledigim filme yine baslarim bi sure sonra aa izlemistim derim :)
oh ne guzel ana kiz film izliosunuz demek bide lokumuda alin yaniniza tam keyif gulumm bende prensesimle izliommm gulum
tamamm canımcım
oyyy filmde seyredermiş prensessimm benim kızım
heheh gerci gozleri kapandi kapancak sanirim uyucak film bitmeden kuzum
lokum napioo tepismesi durdumu:kaydirigubbakcemile3
bitanecekim gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?
demek disari cikmak icin baagirisiolar oyy yerim onlari ben canim yaa
bende idare ederim kilom 59 bugun doktorla gorustum ilacim bitmeden kilo verebilcegimi sanmiorum artik tatliskomcunku doktorda dedi istah veniba bitince eski haline doner dedi
ben artik daha fazla almamak icin dikkat etcek su ilac bitane kadar canimcim
kızlar bu hafta koçunuz ben olmak ıstıyorum yakında evlılık hazırlıkları baslıycak telaşa gırmeden ben yapıyım.daha sonra vaktım olmayabılır cunku.ama bu hafta sızı fena sıkarım haberınız olsun
evet canımm oda uyuyor temin sepete koydum sabah bizle bir kalkar artıkkaydirigubbakcemile3
canım o şifreyi kendimizmi seçiyoruz
ben çizelgeyi yaparken öğrendiğim yerdeki şifreyi girdim yok kabul etmedi yada nereden tamama basıcam onu bilemedim
canım tebrikler
ve geçmiş olsun bu ara kendine dikkat et bol bol vitamin al
Boynum şişti canım sebebini bilmiyorum, ateşim falan var, soğuk soğuk terliyorum halsizim. Yarın da iyileşemezsem gidicem bir doktora, gündüze göre daha iyiyim gerçi.
Çok sağol canım.
İlaçlarını bırakınca rahat kilo veriyorsun hayatım için rahat olsun
Boynum şişti canım sebebini bilmiyorum, ateşim falan var, soğuk soğuk terliyorum halsizim. Yarın da iyileşemezsem gidicem bir doktora, gündüze göre daha iyiyim gerçi.
Çok sağol canım.
İlaçlarını bırakınca rahat kilo veriyorsun hayatım için rahat olsun
Prensesim çok sağol bu arada sadece bu hafta için değil, her zaman gösterdiğin destek için, çok seviyorum seni. Yasemin'i de çok seviyorum, Burcu'yu da, Bozo'yu da,Yesa'yı da.
Ay galiba ben herkesi çok seviyorum, hastayım ya duygusallaştım ehehe:)
Prensesim çok sağol bu arada sadece bu hafta için değil, her zaman gösterdiğin destek için, çok seviyorum seni. Yasemin'i de çok seviyorum, Burcu'yu da, Bozo'yu da,Yesa'yı da.
Yutkunduğum yerde bir şişlik oldu, tükürük bezi galiba, tiroid bezi de olabilir pek bilmiyorum. Dün kötüydü de bugün baya indi, alerjik galiba şimdi sadece dokununca anlaşılıyor. Ciddi bir şey değil herhalde, halsiz kaldım sadece.
ayy bebegim yaaa bu ne kadar guzel bi mesaj oyle beni de duygusallastirdin haa :sinifsinif: bizde seni cok seviyoruz canim benim dikkat et kendine gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle Şeniz
canimin ici ama gecse bile ihmal etme gulum olurmu bi doktora mutlaka goster hayatim
limonumuzun bebikimizin sen biricik annesisin seni cok sevioozzzz bizde gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?