herkese günaydın bu hafta kılo veremeyıp yerınde sayan bırı olarak bu hafta cok dıkkatlı olucamm ben hızlı verdım bırden o yuzden bu hafta veremedım sanırım duzenlı spora gıdıorm oglen bı saat ısyerınde ole bı ımkan buldum yedıklerıme ztn dıkkat edıyorm sabah nefsıt yedım her zamankı gıbııı
herkese günaydın bu hafta kılo veremeyıp yerınde sayan bırı olarak bu hafta cok dıkkatlı olucamm ben hızlı verdım bırden o yuzden bu hafta veremedım sanırım duzenlı spora gıdıorm oglen bı saat ısyerınde ole bı ımkan buldum yedıklerıme ztn dıkkat edıyorm sabah nefsıt yedım her zamankı gıbııı
cnm gecmis olsun..
oyyy bebikte limonu taklit edio yavrucumm benim o kiyamam ona benim mavisim vardi bazen kafasini kanadinin altina koyar uyurdu
Vallah kizlar bu diyete basladim simdi 2hafta yapmak istiorun bunu yapan bir cok arkadasim var ve onlar bu diyetten sonra yediklerine dikkat ettiler ve almadilar.. Bende oyle yapicam :) insallah geri almam
canim ben sabah nesfitle hic doymuyorum, o an doyuyorum ama sadece 1 saat tutuyor beni.
onun yerine peynir maydonuz domates kepek ekmegi yiyorum.
(yalniz bu sabah normal ekmek yedim arkadaslar kepek bulamadim; bisey olur mu? )
ya kızlar da vinci uykusunu deniyorum şu anda ( 4 saatte 20 dk uyku) bütün gece ayakta oluyorum çok acıkıyorum napcam yaaa işallah diyet yalan olmaz insanın canı sürekli bişi istiyo gece bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?