kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagol cnm, tesekur ederim.
yormam..
tesekkurler canim benim adini bilmiyorum da cheese kek benziyor ama ustu kremasi daha kalin eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsunnn tatlim benimm oyy guzelmisss tatlida hareketleri yaptigin icin erir gider o icin rahat olsun sekercim bu gun sizinkiler erken yedi aksam yemegini sanirimm
evet canim benim pazar gunleri normalde 5 de yiyoruz ama bugun 3-3bucuk gibi yedik o yuzden azicikta olsa icim rahat videolarimi da hepsini yapacagim insalah suyumu da ictim mi tamamdir delikafadulden
merhaba kızlar ben de aranıza yenı katıldım oncekı sayfaları okuamdım henuzz
165 cm 58.5- 59 kg cıkıyorum kıloyum hedefim 54 gecen yıl 63tüm biraz yürüşüyüş biraz dikkat ederek kilo verdım ama son 3-4 aydır kılo veremıyorrum .bi de soğuktan mıdır nedir canım sürekli tatlı şeyler istiyo bi de sogukta yürüyüş olmuyoo . kışın nasıl diyet yapıyorsunuzz
kızlarr bugun sabah nefsıt yedım arada bı elma yedım malesef mısafrlıge gtıtım ve 5-6 tane mercımeklı kofte eyedım bırasdan balık yıcemmm ben dengesız beslenorm sanırımmm
uff ben bugun yediklerimi yazmıyım bari yarın yazarım artık :)
Ben bugün sabah peynir, zeytin 2 dilim ekmek yedim, arada fındık yedim, akşam da mantı yedim.
Yeşil çay ve zayıflama iksirimden içtim, 3 video yaptım, akşam da mantıyı yakmak için bisiklet çalışırım.
canim bes alti mercimekli kofteden bisey olmazki tatlim
balikta cok guzel bi aksam yemegi ama kizartmasi olmucak
teşekkürler canım. bu benim kadınlar kulubunde ilk katıldıgım grup. hep takip ediyorum forumu ama kısmet kilo vermek için bu gruba katılmakmış.
Artık düzenli takip edicem.
Yaza kadar gitsin kilolarımız şekerler. alkisalkisalkis
icerisinde at kestanesi, fucus yosunu ve de kafein olan tum kremler etkiliymis selulitte,
avon kremin icinde bunlar var mi bir bak bakalim.
bir de hangi kremi surersen sur, 10 dk kadar masajla birlikte etkili olur bence.
ben kabak lifini coookk kullandim, fazla bir etkisini gormedim acikcasi.
simdi avonun masaj aletini aldim; banyoda duruyor; her banyo da 3-5 dk masaj yapiyorum (sabunluyken)
bakalim etkilş olacak mi?
Yesacım selülit kremlerine para vermeni tavsiye etmem, hele avonunkiler çok kötü oluyor. Ben en iyisi diye vıchy aldım, o kadar para bayıldım, kullandıktan kısa bir süre sonra geçti selülitler tabi masajla yapıyorsun bırakır bırakmaz da geri döndü. Kalıcı etki yapan pek bir krem görmedim, ama aktarlardaki doğal sabunlar daha az etki yapıyor ama daha kalıcı sanki, hem de çok ucuz. Ben ballı doğal lifli olanını kullanmıştım.
canim yorumlari okudum da hic bi ise yaramiyor demisler o yuzden avonu eledim burcu da deracine dedi kabak lifine takmistim acikcasi yorumlar pek guzeldi ama simdi de sen boyle deyince kafamçokkarıştı sanirim eski duzen devam edecegim her dus sonrasi normal vucut kremi ile masaj yapiyorum o kadar akannehir
tesekkurler canim benim adini bilmiyorum da cheese kek benziyor ama ustu kremasi daha kalin eyvahedigeldismile
@yasemncim :) canim oncellikle cosmussun masallah 5 alinti birdenkaydirigubbakcemile3 canim kabak lifi almaya karar verdim bir sabunla birlikte artik selulit sabunu mu olur yasun sabunu mu orasina gidince karar verecegim gercekten her haftaya bir isim bulmaz cikolata 0 haftasi yapmistik bu hafta da selulite hayir haftasi olsa falan gelecek hafta hamur isi 0 haftasi gibi neyim naniknanik
valla burcu gelmeden tum videolarimi hareketlerimi tamamladim umarim ayriyeten bi sey vermez bi de saat pek erkendi yaa vermez vermez eyvahedigeldismile
napiiim canımcım bugün nete giremedimkaydirigubbakcemile3 temizlik vardı daha yeni oturdum valla şakkıdı
tek tek yazacağıma toplu yazdım hehe he:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?