50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya da 2 ad. galete ile bitki cayi ya da su.

cunku galete ya da kepkli ekmek, yada kepekli biskuvi gibi seyler ,
suda sisiyorlar, boylece mideyi dolduruyor, tok tutuyorr

Canım bence 1 tabak bezelye ye. yanına yogurt istersen. bana kalırsa gayet hafif olur. Bende eti form aldım artık ara için kaydirigubbakcemile3

tmm,
oyle yaparim..

ahh ah yarin su cizelgeyi degistirmeyi cok istiyorum..

Canım aynen ya ama ben dün o kadar fazla kaçırdım ki olanak görünmüyor. Ama yine de diğer günlerdeki çabalarıma istinaden 200 gr falan vermiş olabilirim aklinialirimsmile

300-500 gr bile olsa yagdan gittiyse eger raziyim..

bence senin yaptigin onca egzersizle, bi 500 gr vermissindir diyorumm

o kadar kartopunu bosuna mi oynadin ;-))

Umarım boşuna oyanamamışımdır sositososito

Aslında çok moralim bozuk pek iştahımda kalmadı. Biraz önce foto gönderdi arkadaşlar onlara baktım. Ya resmen ufacık ve kilolu görüünyorum. Bacaklarımda kısa zaten

Off çok moralim bozuldu. Resmen o fotograf beni kendime getirdi. Yani en güzel olmamız gereken yıllarda böyle tostopak geçirmek beni çok üzdü :sinifsinif:

Şimdi niveanın my silouhette ile lorealin perfectbody selülit kremini sipariş edeceğim. ınşallah tüm emeklerim bpşa çıkmaz.

moralini bozma,
senin yasin genc oldugundan daha kolay verirsin;

ben universite yillarinda 48-49 kilo arasinda gezerdim; 25-26 yasima kadar oyleydi;
kisin 1-2 kiilo alirdim, sonra 1 hafta dikkat ederdim hemen giderdi o 2 kilo.

simdi ugras ugras gitmiyor;
haftada 1 kilo bile gitmiyor.

metobolizma yavasliyor giderek.

bence sen egzersize basla, hemen verirsin o zamannn

yesacim ben yapamadim dun aksam spor,
tam kalktim spora basladim, esim geldi;

ona yemek hazirla cay yap derken kaldi :-((

ama h.sonu cookk yapmistim...

canim benim tamamdir ama bugun telafi edersin o zaman opuyorumnanaktan benim dunum nazar degmesin de guzeldi hem spor hem badminton birlikteydi insallah bugun de oyle olur

Ayy biraz moralimi düzelttin. İnşallah bu iş sporla hallolcak. Ne güzel sana en güzel çağlarında zayıfmışsın. Ben üniversitede hep kiloluydum. O zamana nazaran çok kilo verdim tabii. Ama 4 yıldır aynı kilodayım. Şimdi bakıyorumda en güzel dönemimi özgüvensiz kilolu olarak geçirmişim.

Aslında hala o özgüven eksikliğini üzerimden atmış değilim, ama bu sefer uistediğimiz kiloya inicez. Yeni yeni kıyafetler alırız, güzel oluruz hihoyyyt

legs buns ve abs egzersizlerini yaptım ama ben felç geçiriyorum zannediyorum bunları yaparken ve acayip terliyorum sizde de oluyormu
sabah hafif bir kahvaltı yaptım

canim benim derdim abs ile yaa bu arada ben gunluk genelde 8 madde yazmaya calisiyorum yaptiklarimdan bunlardan 4unu yemekten once yapiyorum 4unu de yemekten sonra yemekten sonra kalanlari soylerim mesela abs, buns, koltuk kullanip zayiflayalim, esneme gerinme, gercekten yoruyor bayaaa ama tum videolarimi gun icerisinde tamamlamis oluyorum olumunekankayizsmile

Ayy çok acıktım ben kızlar ya mafoldumben bir elma yedim ama kesmedi. off acaba ne yesem böyle beni tok hissettirecek eyvahedigeldismile

Bu arada elma insanı acıktırıyormuş, haberiniz olsun aklinialirimsmile

canim benim senin sabah kahvaltin hic olmamis bence pogacayla simitle kahvalti olmaz (ALINTIDIR:") sadece meyve yemekte senin dedigin gibi aciktirir ama yaninda sut ya da yogurt yedigin anda tok tutar kaydirigubbakcemile5

canim benim senin sabah kahvaltin hic olmamis bence pogacayla simitle kahvalti olmaz (ALINTIDIR:") sadece meyve yemekte senin dedigin gibi aciktirir ama yaninda sut ya da yogurt yedigin anda tok tutar kaydirigubbakcemile5

Canım bu kepekli poğaça hafif bi şi. yağ çok az.. Ama bu yoğurt meselesi kafama yattı. Demek burdaymış problem aklinialirimsmile

Loreal Perfect Slim Pro ve Nivea My Silhouette için siparişimi verdim kızlar. ınşallah etkisi olur. aranızda kullanan var mı?

Canım bu kepekli poğaça hafif bi şi. yağ çok az.. Ama bu yoğurt meselesi kafama yattı. Demek burdaymış problem aklinialirimsmile

canim benim derdim yagin da hafifligin de degil de boyle vucuduna daha yararli daha saglikli bi seyler demek istedim kaydirigubbakcemile5 canim kremleri de kullanmadim ama onemli olan bence duzenli kullanmak ve de spor yapmak tabii bi de su icmek laelaelaelaelae bunlar olursa umarim arkasi da gelir insallah :1ninca:

Merhaba kizlar bende bu aralar yazamiorum malum okul dersler falan :)
Yediklerimde bir degisiklik yok zaten dedigim gibi korn flakese devam..
Yarin tartilicaz çok çabuk geçti bu hafta vallah bisi anlamadim.. genelde diyet yapinca geçmio zaman
umarim 55 olmusumdur en az bu hafta :)

canim benim ya sen devam mi hala k-flakes diyetine haydi hayirlisi bakalim ne diyelim :ecrin_bebek:

canim benim ya sen devam mi hala k-flakes diyetine haydi hayirlisi bakalim ne diyelim :ecrin_bebek:

evet canim tam gaz devam ediyorum bakalim haftaya pazara kadar yapmaya çalisicam :)
Bu arada senin boyun kaç ? bende 52 kilo olmak istiyorum sende 52 kiloyla basliyosun :)

Sabah 4 dilim tam tahıllı ekmek, cevizli ezme, zeytin ve krem peynir yedim.
Arada yeşil çay içtim.
Öğlen k flakes yedim.
Arada fındık yedim.
Akşam patates salatası yedim. 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…