50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün bölüme girdimde yazamadım çok yoğundum kızımın doğum günüydü 17 ye girdi
benim için çok özel bir gündü

dün yediklerim (açık büfe herşey dahil)):

şaka biryana sabah geç kaltım öğlen yemeği gibi olsun derken tabakta yemek kalmasın dedim iş çığrından çıktıı
akşamda aynen kendimi ferenleyemedim gece doğumgünü olduğu için irice bir pastaa
belki 200 yada 300 gr vermiştim ama dün itibarıyla bunu kaybettim yatılı misafirim vardı bugün kahvaltımda ofsayt
artık bu saaten sonra durumumu kontrol altına almam lazım
akşamada çiy köfte var
ayyyy deliricem valla laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3:1hug:

pes etmeyin kızlar, birlikte başarıcaz. sakın veremedim diye yemeyinnn!! :1hug:

Bir bilsen azuloscurocasinegrocağım.Erkek krdeşim dün gece gözüme gözüme caramioları,kitkatları sokacaktıkaydirigubbakcemile3.Burnuma tutuyor,kokla mis gibi diyerek ne zayıflaması diyor banasempatiksalakcinni
Ama inanın hiç canım çekmediolumunekankayizsmile
Br de kola almışlardı unutmadan:))

valla ben de epey direniyorum, annemle ablam her gün yeni bi pasta börek deniyor. ben bu kiloyla iyim yine. dikkat etmesem şimdi 100'e dayanmıştım.

ah canım benim ben yıllardır direniyorum 4 sene önce 70 lerdeydim yazın yazları 68 yada 69 oluyordum oğlum on yaşında onun doğumundan sonra çok kilo aldım 1 yaşındayken yidiklerimi kontrol ederek 57 ye kadar düştüm sonra kış geldi ipin ucu bir kaçtı o kaçışş o gün bu gündür diyet benzeri büssürü şey denedim ama 65 ten aşarı bu yaz düştüm ve bidaha o kiloları görmek istemiyorum yaş 33 ilk defaaa bu yaz bikini giydim hemp mayonun altına şort giyerdim rezalet gibi bi durum yaniii:bbo:

Aç karnına yeşil çay benim midemi bulandırıyor geçen gün içtim sabah aman allahım tansiyonum düştü soğuk soğuk terlemeye başladım öğlene kadar sürdü bir daha yemin billah içmem şişe şişe sirke bitiririm daha iyi yahuuu dokunuyo bana :bbo: Valla arkadaşlar yemek yok ben otelde gıda mühendisi olarak çalışıyorum mutfağı denetliyorum düşünün hergün neler yapılıyor neler ama yemiyorummmmmmmmm. Tutun azıcık boğazınızı yahu lmaz:

yaaa kızmayııın ağlarım amaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ama sabah sabah aç karnına içiir mi ya:bbo:
Bir de limonlu,şekersiz içilirse tansiyonu düşürürsositososito:1hug:

waaav, cok genc evlenmissin;
ben 29 yasimda evlendim;
daha 7 ay oldu.

30 yasindayim; daha cocuk yok..

Yasemincim senin için söylüyoruz bi'tanesi ... İştahını kesmezsen devamı gelir tatlı yersen acıkırsın acıkınca saldırırsın saldırdığında hızlı ve tıka basa yersin falan falan bu böyle zincirleme gider. Protein ağırlıklı beslenmelisin ki hem kasların erimesin hem de acıkma hissetmeden kontrollü yersin opuyorumnanaktan

off senin de işin zormuş ya. ben de kendime kızıyodum yiyince ama evde tek olsam hiç böyle olmam. canımın istediğin yapmaya bile üşenen bi insanım ben. işten eve dönerken gidince salata yapiym kendime diyorum ona bile üşeniyorum. :S

Canın sıkkındır çok kilo veremedim diye bana da oluyo heveslenemiyorum daha az kalori alıyim kilolar gitsin diye birşey yapamıyorum. Az daha sıkalım dişimizi olucak bak valla olucak hissediyorum bu sefer alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…