waaav, cok genc evlenmissin;
ben 29 yasimda evlendim;
daha 7 ay oldu.
30 yasindayim; daha cocuk yok..
Yasemin kızın 17 yaşına mı bastı inanmıyorum sana delikafadulden
Nice senelere kuzum, erken yaşta böyle güzel çocuklar sahibi olmak bir de üstüne senin kilonda kalabilmek mükemmel bir şey olmalı. hihoyyyt
waaav, cok genc evlenmissin;
ben 29 yasimda evlendim;
daha 7 ay oldu.
30 yasindayim; daha cocuk yok..
kilo bildirimi yapıyorum 61,4
ya yasemin senin kocaman kızınmı var inanamadım vallahi.
biz senin gibi olunca (2 çocuk açısından) sanırım 80-89 topiğini arşınlarız.
AALAH korusunn
işte şimdiden kendinize dikkat edin valla giden yıllar geri gelmiyor gerçi ben gidene bakmam bu günümü dolu dolu yaşarım yada yaşamaya çalışırım
bende dikkatetmsem 80&90 topiklerini görürdümmm
bence siz öyle yerleri görmessiniz siz çok dikkt ediyorsunuz çünküübayanssulusmile
Yasemincim senin için söylüyoruz bi'tanesi ... İştahını kesmezsen devamı gelir tatlı yersen acıkırsın acıkınca saldırırsın saldırdığında hızlı ve tıka basa yersin falan falan bu böyle zincirleme gider. Protein ağırlıklı beslenmelisin ki hem kasların erimesin hem de acıkma hissetmeden kontrollü yersin opuyorumnanaktan
Öyle diyorsun da aramızda fazla yaş farkları yok çocuk farkı var:)
Ben de isterim ben de:) Allahım inşallah
canım biliyorumda:kedi:
ben böyle kendimi arada serbest bırakmassamdaha kötü bir durum ortaya çıkıyoyor o zama hiç doymuyorum ve işler daha da kötü oluyor
inan yıllardır diyetin her çeşidini yaptım okumayı da çok severim bu konuda her şeyi denedim en bu forumda eski bir yazıda bişey dikkatimi çekti diyetlerin zararları nı yazan bir kitaptan bahsediyordu onun az bir bölümünü okudum ve uygulaya başladım şimdilik çok iyi gidiyor kendimi yeme içme konusunda tanımıyorum vallaeğer yazıyı bulabilirsem paylaşırıma.s.
Ben evleneli de 6 ay oldu:)
Ben de çok benziyorum hem iş hem ders çalışıyorum (KPSS & KPDS memuriyet sınavına hazırlanıyorum. :) ve yeni nişanlıyım sempatiksalakcinni
Aslında ben de evlilik dışında benziyorum olumunekankayizsmile
Hem iş hem okul (yüksek lisans) hem de zayıflama ohaoldumsmile
Yazık bize yaaaa
selaaaaammm
üzülerek kilo bildirimimi yapayım : 59.8 aynı :1ninca:
57.9 olmuşum. Sadece 200 gram vermişim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?