57.9 olmuşum. Sadece 200 gram vermişim mafoldumben
noldu bize bu hafta kizlar; gramlarda kaldik, kilogram veren yok daha ???????:1no2:
ben de 6.20 de kalkiyorum,
dediginiz gibi ben de yataktan zor aliyorum kendimi,
ama karar verip azmedersem yapamaz miyim acaba yaa CADIARZUkafamçokkarıştı
azmedince yapılmayacak şey olmaz ki :)
çok isteyince yapılır da benim hiç cesaretim yok öyle bişeye. ne güzel gaz veriyosun kendine, bende o da yok valla.
scyllaa üzülme, 200 gramı da verememiş olsaydın daha çok üzülecektin. en azından değişiklik olumlu yönde. az da olsa.
yaa herkes başka bi şey söylüyor ya.. bir arkadaşım şöyle dedi şu an:
"koşu bandı gibi aletler daha çok vucuttaki suyu atıyorlar mış. yağ yakımına katkısı olması için mutlaka ağırlıkla desteklenmesi gerekiyormuş. insan vucudunda 5 litre kadar su var mış sadece bu suyu atınca kilo verdim gibi görünebiliyor muş. mutlaka ufak ağırlıklarla da olsa düzenli olarak egsersiz yapmak gerekiyormuş."
napıcaz ya?
Şimdi iyi diyosunuz da spor yapalım yaşamın bir parçası olsun da çalışan kişi için sürekli spor oldukça yorucu birşey arkadaşlar hayatının bir parçası yapalım diyoruz da sabah zaten insan uykusunu alamıyor akşam çok erken yatması lazım ki sabah spor için erken kalksın e akşam saat kaçta evde olunuyor ki işten gelince insan kendine de vakit ayırmak istiyor bir film izlemek kitap okumak gazete okumak ya da yemek yoksa evde yarına hazırlık yemek yapmak falan ... Spor yapmak için çalışan birisi her zaman uykusundan feragat eder ki az uyunan uyku insanı yaşlandırır. Kilolar gitsin diye uğraşırken yaşlanmayalım öyle değil mi ? Bence üşenmemek yapabileceğimiz en iyi spor gerisi geçici diye düşünüyorum...
ya canim ben de tam tersini biliyorum;
yag yakmak icin kardiyo egzersizleri yapmak lazim; (yurume, kosu, bisiklet, aerobik vs.)
kardiyo derken nabiz atisini belli seviyenin uzerine cikaran egzersizler; nabiz hizlaninca biz yaglari enerjiye donusturebiliyoruz ancak.
diger minder egzersizleri (pilates vs.) kas yapmaya yonelik. ufak agirliklarda ayni amaca hizmet eder (kas yapmak, sikilasmak)
kilo vermek icin ikisini beraber yapmak lazim.
yani haftada 2-3 gun yuruyus, kosu vs,
2-3 gıun de agirlik, pilates vss
Kaç günde vermişsin 500 gr.ı canımgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?