pes etme pepper, benim de metabolizmam çok yavaş, önümüzdeki hafta 900 gram daha veremem mesela. ama olsun böylesi daha sağlıklı. hızlı kilo vermekten korkuyorum ben zaten yavaş verince kolay kolay geri alınmıyor. bence 300 gram bile iyi. tebrik ediyorum seni.:içelim:
ben kullanıyorum canım. ama düzenli olarak yürümek gerekiyor. bi süre sonra hiç yürümüyorsun üzerinde. valla duvara tv sehpası bile yaptırttık yine de eskisi kadar sık kullanamıyorum ben. çok üşeniyorum :)eve kosu bandi alicaz, baska yolu yokk..
sizlerden kullananiniz var mi kosu bandi ???
gunaydin canlarim hepinize;
ben de bildirimimi uzulerek yapiyorum;
sadece 300 gr verebilmisim bu hafta; onu da cumartesiye kadar vermistim zaten ogun tartilmistim; cmr.den sonra niye veremedim ki acaba?
nerde yanlis yapiyorum kizlar ya Çok üzgünüm çoook
ama soylemistim size metobolizmam cok yavas benim, hic kilo veremem normalde;
buna sukur mu demeliyim bilmiyorum;
baslayali 12 gun oldu , 12 gun de 900 gr :bbo:
ben kullanıyorum canım. ama düzenli olarak yürümek gerekiyor. bi süre sonra hiç yürümüyorsun üzerinde. valla duvara tv sehpası bile yaptırttık yine de eskisi kadar sık kullanamıyorum ben. çok üşeniyorum :)
Canım üzülme. Önemli olan silüetindeki incelme. Aslında kilo biraz aldatıcı. Yani eskiye oranla çok fazla su içiyoruz. Bu fazlalık sudan da olabilir.
Ben de öğle arası tartılcam bakalım. Ayy korkuyorum. benneyaptımki
peppercim, sağolsun hakkını yiyemem, geçen yıl 8 kilo verdirdi bana o koşu bandı. hem de öyle kasmadım kendimi. 40 dk ile 1 saat arasında yürüdüm. hemen her gün yürüdüm ama, diyet de yapmadım şimdiki gibi yediklerime çok dikkat ettim sadece. bir dilim börek yediysem o gün daha fazla hamurlu ekmekli şeyler yemedim.kepek ekmeğim her öğün vardı mesela. şimdi ondan biraz daha fazla konrtol ediyorum. bakalım bi 53 olsam dünyalar benim olacak.mirmirmirmir
peppermint canım sen şu walk at home diyorsun ama ben pek anlamadım bu nasıl bir şey oluyor?
ya arkadaslar en cok sabah yapilan egzersiz faydaliymis;
ben aksamlari yapiyorum ondan mi ise yaramiyor.
seytan diyor, kur saatini sabah 5.50 ye ; her sabah kalk o satte 20 dk, 1 mil yuru;
sonra da hazirlan ise git.
yapabilir miyim sizce?
ben işe gitmek için 6 da kalkıyorum ya. o saatte bırak sporu yüzümü yıkamaya zorla gidiyorum.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?