canim benimmmmm cok ama cok tesekkurlerrrrrr ayin 8ine kadar istedigim kilo da olursam bi de vucudum bayaa bi sekle girerse cok cok sevinecegim insallah kaydirigubbakcemile5 ama bilmiyorum 8inde turkiyeye gelince annemin yemeklerinden sonra nasil olacak 15 gunde almam insallah bi sey sempatiksalakcinni
bu arada haftanın kocu olarak pepermınt ı sectım
canim bu calismaya vucudun tas olcak guzelimm kiilona bakma o kadar slkllsma cok oluyodurr bitanem
insallah canim benim valla ben de hissediyorum biraz sIkIlasma oldu gercekten ama gerisi de gelir insallah :Saruboceq:
insallahhh tatlimm benim sen kac kilo almistin?ne kadar surede verdin sonra guzelcim?
canim benimmmmm cok ama cok tesekkurlerrrrrr ayin 8ine kadar istedigim kilo da olursam bi de vucudum bayaa bi sekle girerse cok cok sevinecegim insallah kaydirigubbakcemile5 ama bilmiyorum 8inde turkiyeye gelince annemin yemeklerinden sonra nasil olacak 15 gunde almam insallah bi sey sempatiksalakcinni
amman hayatım ne anneni kır nede kendini anneni dinlersen kendinle savaşır psikolojin yeme isteğini arttırır lokmalarını çok küçük ve çiğneyerek annene çok yemek yemiş gibi görünür hemde zayıflama demeyeyimde en azından kilo almadan tatilini tamamlarsın:lepi:
delikafadulden
vermem gereken 3.5 kg varrr yaa yavasladı ıyıce kılo vermem
55.5 sadece 200gr gıtmıs ama tok karnına cıktım tartıyaa:) gram gram gıdcek kılolar artık bılıyorm
selam burcuhayal , umarim daha iyisindir. Ben katilali 2 gun oldugu icin tabiki 'Gram oynamadi'. o yuzden 59 diyorum ben ;(LISTENIN YARISI farklı renk cıktı ozellıkle yapmadım ama degısık oldu olsun daha bıldırım yapan olursa eklıycem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?