50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sabah kahvaltilarinda gun asiri bir yumurta yiyebilirsin.

oglen ya da aksamlari da lutfen ama lutfen sebze yemegi ye;
az yagli , salcasiz ve dereotuyla yaparsan cok da lezzetli oluyor sebzeleri.

bir de balik et, tavuktan birini hafta da en az 3 gun.

bu kadar az yemek de iyi degil, sonra metobolizmamiz yavasliyor.

metabolizmayi hizlandiran cay

işte bu çay karışımı
Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
İçindeki Malzemeler

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi önerilir.

kaynak:selahattin dönmez

herkese gunaydın bugun ıse gelırken bayılacaktım gözüm karardı on dakka kendıme gelemedım mıdem bulanmaya basladı dıyettenmı bılmıyrm sabah nefsıt yedım cıktım sımdı cok mıdem bulanıoo ve basım arıoo anlamadım sekerım normaldı ölctum sabah

bir yandan da rejim yapmaya ugrasiyoruz, spora zaman ayirmamiz lazim.

ohoooo 9 karpuz bir koltukta,

yanmisiz biz.

cocuk yapmaya zaman yokkkkkkaydirigubbakcemile

ama olsun bu hareket bizi genc tutuyorr vereliniortak

hele ben 2 yaşında bir çocuk, çalışma hayatı (ki işe gitmek için 1,45 dk yol gidiyorum hem de kendim artı geliyorum geri. neyseki nöbet tutuyorum da 3 günde 1 gidiyorum. yani artı şoförlük kafamçokkarıştı ) ev işleri, ikinci üniversite bitirmek için kaydoldum 1. sınıftayım. artı zayıflamaya çalışıyorum. of o fff -tatlicadiarzu-

Sevgicim tansiyonun düşmüştür dünden birşey yemediysen doğru dürüst, sabah aç karnına yeşil çay ya da limonlu su içmişsen ya da sirke bunlardan olur :) Yani benim ondan oldu geçen gün yeşil çaydan :bbo: yeşil çay içmeme lazım ama ne zaman içsem bütün gün baş ağrısı mide bulantısı migren gibi oluyo püffffkafamçokkarıştı

evet canim bu ara sanirim hepimiz tansiyon dusuklugu problemi yasiyoruz;
tatli, tuzlu yemedigimizden olabilir.

bunu asmak icin ;
kuru kayisi yiyebiliriz
ya da kendimiz evde az sekerle komposto yapabiliriz;
gecen gun ben visne kompostosu yaptim; bir ufak tencere de kaynattim, sadece 3 corba kasigi seker koydum icine;

2 gunde bir yarim kase icilebilir mesela.

bir deee;
pers.
cuma
cumartesi
3 gun boyunca egzersizlerini yapanlara
pazar gunu sutlu tatli odul veriyorum hadi bakalimm...

buyrunnnnnnnnn

canim sana da kolay gelsin;
benim de yolum sabah aksam 1er bucuk saat, haftanin 5 gunu :-(

ben cocuk yapmaya korkuyorum.

neyse daha zamanim var,
1,5 yil sonra dusunuruz artikkkka.s

kizlar;
bu sabah ,
1,5 dilim etiform light ekmek
4 cherry domates
4 ad yesil zeytin,
1 parca kasar peynir

ara
1 kare madlen cikolata
(tans. dustu diye is arkadaslarim verdi)

ogle
1 kase sebze corbasi
az salata
5 ad bruksel lahanasi (z.yagli)

sizlere de bu oglen sebze tavsiye ediyorum arkadaslar
aksama da izgara kofte.

içmedım yesıl cay sbugun hıcc vallaa ama sımdı ıyıyım yaa kendıem geldım ama mıdem bulanıo hafıf öglen ıkı köfte bı parca ızgara tavuk corba ayran ekmek yemedım form cayı flnda ıcıyorm ondanmı oldu acabaa:bbo:

malesef köftemı öglen yedım ben aksama evde ıspanak yıcem ama:zemuszemus

Bizde bezelye vardı yemekte ben de az önce yedim 2 kepçe yoğurt ve yarım kepçe susuz yağsız bezelye yedim artık şu kilolar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 17. günümdeyim 54 kiloyum yahu ne zaman başlıycam vermeye ???

bu hafta hepimiz insallah en az yarim kilo vericez.

inaniyorum.

bu kadar diyete ve egzerize kilo mu dayanirrrrr.

Egzersiz yapamıyorum eve gelince çok yorgun oluyorum sabah yürüyim dedim iş yerine 1 saat 10 dk sürüyo sabahları yürüyerek gidiyodum havalar soğudu iyice dondum 1 gr terlemedim püfff ama diyet başladığından beri hiç kaçamağım yok ne dersin peppercim verir miyim iş yerinde merdiven in çık yapıyorum ????

canim terlemesen de yuruyus iyidir;
ama yuricem derken hasta olma bu soguklarda; dikkat et..

sana evde fazla yorulmayacagin, gunluk 20 dk.lik egzersizler oneririm.
a.s

tabi ki verirsin,
hepimiz vericez bu hafta inaniyorum;
gectigimiz hafta duraklama evresiydi; simdi sokulecek kilolar takir takir vericez insallahh:Saruboceq:

Ağzından bal damlıyo peppercım 20 dk egzersizler bu bahsedilen 8 minutes abs ler mi içeriğini inceleme fırsatım olmadı çünkü iş yerinde bazı video ve resimleri açmıyo bilgisayar sadece adını duydum onlardan mı bahsediyorsun 8X3 ten 24 dk lık birşey galiba ????

Artık egzersiz yapamıyorum diye üzülmek yokkkkkkkkk çünkü yapacağım egzersizi buldum ip atlamaaaaaaaaaaaaaaaa :)))zemuszemus :lepi:

canim ben 20 dk.li sevecegin herhangi bir egzersizi kasdettim.
40 dk-1 saat olsa daha iyi olur tabi ama sen yorgun oluyorum isten gelince dedigin icin boyle soyledim; cunku vucut 12. dk.dan sonra yag yakmaya baslarmis, bu yuzden en az bi 20 dk onerdim.

walk at home,
8 minute abs,
nivea body,
ebru salli ile pilates,
ya da oryantal dans
ya da sadece muzik acip dans etme
ya da senin soyledigin gibi ip atlama.

ben cocukken annem hep rejim yapardi ve hatirliyorum ip atlardi hep ve cok hizli kilo verirdi..

ip atlamayi ben de dusunuyorum.. ama ipim yok pp ))

Ben de Çeşmedeyim bu mevsimde 1 tane açık kırtasiye var zaten onda varsa bugün alıp başlıyorum kesinlikle faydalı olacak çok terletiyo çünkü :)

Bulursum sana da alıp yolliyim mi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…