herkese günaydın ,
bu hafta daha bi sıkı sarılıcam diyetime :) dün sabah 1 kase yağsız sütle beraber kellogs yedim , arada birkaç tane kuru kayısı , öğlende ise sadece biraz peynir ve etiform yedim, arada yine birkaç tane kayısı yedim . akşama gelince hiçbişey yemedim daha doğrusu yiyemedim çünkü eve geç gittim. o saatte de yemek istemedim , sadece 2-3 bardak şekersiz çay içtim.
bu sabaha gelince beyaz peynir , etiform ve 2 bardak şekersiz çay . öğlen için herhangi bir fikrim yok henüz :)
bir yandan da rejim yapmaya ugrasiyoruz, spora zaman ayirmamiz lazim.
ohoooo 9 karpuz bir koltukta,
yanmisiz biz.
cocuk yapmaya zaman yokkkkkkaydirigubbakcemile
ama olsun bu hareket bizi genc tutuyorr vereliniortak
herkese gunaydın bugun ıse gelırken bayılacaktım gözüm karardı on dakka kendıme gelemedım mıdem bulanmaya basladı dıyettenmı bılmıyrm sabah nefsıt yedım cıktım sımdı cok mıdem bulanıoo ve basım arıoo anlamadım sekerım normaldı ölctum sabah
herkese gunaydın bugun ıse gelırken bayılacaktım gözüm karardı on dakka kendıme gelemedım mıdem bulanmaya basladı dıyettenmı bılmıyrm sabah nefsıt yedım cıktım sımdı cok mıdem bulanıoo ve basım arıoo anlamadım sekerım normaldı ölctum sabah
hele ben 2 yaşında bir çocuk, çalışma hayatı (ki işe gitmek için 1,45 dk yol gidiyorum hem de kendim artı geliyorum geri. neyseki nöbet tutuyorum da 3 günde 1 gidiyorum. yani artı şoförlük kafamçokkarıştı ) ev işleri, ikinci üniversite bitirmek için kaydoldum 1. sınıftayım. artı zayıflamaya çalışıyorum. of o fff -tatlicadiarzu-
Sevgicim tansiyonun düşmüştür dünden birşey yemediysen doğru dürüst, sabah aç karnına yeşil çay ya da limonlu su içmişsen ya da sirke bunlardan olur :) Yani benim ondan oldu geçen gün yeşil çaydan :bbo: yeşil çay içmeme lazım ama ne zaman içsem bütün gün baş ağrısı mide bulantısı migren gibi oluyo püffffkafamçokkarıştı
kizlar;
bu sabah ,
1,5 dilim etiform light ekmek
4 cherry domates
4 ad yesil zeytin,
1 parca kasar peynir
ara
1 kare madlen cikolata
(tans. dustu diye is arkadaslarim verdi)
ogle
1 kase sebze corbasi
az salata
5 ad bruksel lahanasi (z.yagli)
sizlere de bu oglen sebze tavsiye ediyorum arkadaslar
aksama da izgara kofte.
malesef köftemı öglen yedım ben aksama evde ıspanak yıcem ama:zemuszemus
Bizde bezelye vardı yemekte ben de az önce yedim 2 kepçe yoğurt ve yarım kepçe susuz yağsız bezelye yedim artık şu kilolar gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 17. günümdeyim 54 kiloyum yahu ne zaman başlıycam vermeye ???
Egzersiz yapamıyorum eve gelince çok yorgun oluyorum sabah yürüyim dedim iş yerine 1 saat 10 dk sürüyo sabahları yürüyerek gidiyodum havalar soğudu iyice dondum 1 gr terlemedim püfff ama diyet başladığından beri hiç kaçamağım yok ne dersin peppercim verir miyim iş yerinde merdiven in çık yapıyorum ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?