slm canlar nasilsiniz bakalim :)) isten geldim yorgunum:))
biraz once tartiya ciktim 49.5 gorunuyorum 500gr gitmis yine ama ben sabah erkenden ac karnina ve ciplak tartilmadigim icin icimden hep 49um demek geliyor ama iste tarti da 49.5 gosterdi bilmiyorum artik hayirlisi :0
Tebrikler canım 49'u görmek çok istiyordun bak başardın. hihoyyyt
Yasemin bugün eşim eve erken geldi, elinde ekmek makinasıyla geldi çok istiyordum ya sürpriz yapmış yarın ekmek yapıcam, çok heyecanlıyım:)
canim benim gule gule kullannn tatlimm
bi gun cevizlisinide yap cok guzel olur hemde saglikli
kızlar merhaba ben cok kotu rahatsızlandıgım ıcın sızınle dun ılgılenemedım mıde agrısı usume vucut agrıs ates hepsı bı arada yattım.herkes zayıflamıssın dıyo ama ben tartılmaya gıdemedım bugun.eskısını yazıcam bu haftada da artık napıyım.
En yakın zamanda yapıcam bugün misafirler geldiğinde çok yemek vardı o yüzden yapmadım. Neyse ben kaçıyım akşam yemeği vakti, görüşürüz sonra opuyorumnanaktan
canim benimm afiyet seker olsun tatlimmm
bu arada cavdar unundan cevizli ekmek yaparsan hem tok tutar hemde saglikli olur
anneannemin orda firin var cavdardan cevizli ekmek yapiolar hem tok tutuyo hem lezzetli oluyodu sekercimm
limonla bebikimde aksam mamasi yedilermi:)O
kızlar merhaba ben cok kotu rahatsızlandıgım ıcın sızınle dun ılgılenemedım mıde agrısı usume vucut agrıs ates hepsı bı arada yattım.herkes zayıflamıssın dıyo ama ben tartılmaya gıdemedım bugun.eskısını yazıcam bu haftada da artık napıyım.
geçmiş olsun canım, iyisindir şimdi umarım.
caniimmm benimmm gecmis olsunn tatlimm aman dikkat et guzelim kendine sen bize lazimsinnn tatlimm
canim benim gecmis olsunn sansliymissin tatlimm merak ettim hangi antidepresani icmistin sen?gerci benimde ilk bes ay istahimi acmadi besaydan sonra muthis bi acilma oldu :gitme:
saol hayatım daha ıyıyım
gecmis olsun cnm allah sifa versin..
slm canlar nasilsiniz bakalim :)) isten geldim yorgunum:))
biraz once tartiya ciktim 49.5 gorunuyorum 500gr gitmis yine ama ben sabah erkenden ac karnina ve ciplak tartilmadigim icin icimden hep 49um demek geliyor ama iste tarti da 49.5 gosterdi bilmiyorum artik hayirlisi :0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?