50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar ben geldim:))

1- redbook 3 videosunu da yaptim

2-10 tane kopru hareketi, 50 sag 50 sol ic bacak hareketi

3-60 ip atlama

4-koltuk videosu

sonrasinda da kese selulit masaj sabunum:))

hosgeldinn kuzumm
yine supersinnnn tatlimmmm kaydirigubbakcemile5

saolasin canim benim malum pazartesiden sonra yapamam bi sey :)))) umarim kilo almadan gecer 2 haftam :)) ayy cok heyecanliyim yaaa:) pazartesi ve sali cok fena surekli yolculukla kosturmayla gececek ama sonrasina degecek insallah ozellikle annemin yemekleri kismina:))

canimm benimm burdanda nete girebilcekmisin?gerci anca annenler arkadaslarin hasret giderirsiniz gulumm ucusun ne gun belli oldumu?

canimm benimm burdanda nete girebilcekmisin?gerci anca annenler arkadaslarin hasret giderirsiniz gulumm ucusun ne gun belli oldumu?

evet canim benim evde netimiz var girerim yine zemuszemus ama yediklerimi yazmam sanirim bilmiyorumkismile pazartesi sabah 07.45de canim opuyorumnanaktanzemuszemus

evet canim benim evde netimiz var girerim yine zemuszemus ama yediklerimi yazmam sanirim bilmiyorumkismile pazartesi sabah 07.45de canim opuyorumnanaktanzemuszemus

canim benim hayirlisiyla gelirsinnn insallahh simdidien iyi ucuslar gulum
yalniz bu arada dinlermisin bilmem ama sakin anne yemeklerine hayir deme kilo alcam diye hepsini ye olurmu canim opuyorumnanaktan

Heyy ben geldim şu zayıflatan 3 mili yürüdüm geldim, 4 milde bu kadar yorulmamıştım bittim yahu, pizza yemiştim bugün yanmıştır umarım guclubacismile

Şeniz

canim benim hayirlisiyla gelirsinnn insallahh simdidien iyi ucuslar gulum
yalniz bu arada dinlermisin bilmem ama sakin anne yemeklerine hayir deme kilo alcam diye hepsini ye olurmu canim opuyorumnanaktan

cok saoalsin canim benim kaydirigubbakcemile5 valla annem basimin etini yer zaten bi de farkederse kilo verdigimi artik sorma cekecegim var kaydirigubbakcemile3

Heyy ben geldim şu zayıflatan 3 mili yürüdüm geldim, 4 milde bu kadar yorulmamıştım bittim yahu, pizza yemiştim bugün yanmıştır umarım guclubacismile

ooo masallah canim benim ayaklarina saglikzemuszemus hic bi sey kalmamistir artik

afiyet seeker olsun bitanemmm kac dilimm yedin tatlimmm?bende ozledimmm cok severimm cicimm hepsi yanmistir icin rahat olsunn sekerim

cok saoalsin canim benim kaydirigubbakcemile5 valla annem basimin etini yer zaten bi de farkederse kilo verdigimi artik sorma cekecegim var kaydirigubbakcemile3

ooo masallah canim benim ayaklarina saglikzemuszemus hic bi sey kalmamistir artik

canimm benimm anneler hep oyle tatlimcim opuyorumnanaktan

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorabilir miyim? Eşim fazladan fazladan bir sürü pizza söylemiş, ben de az yedim tabi, şimdi bunları yarına kadar saklasam bozulur mu? yarın yemek derdinden kurtulayım diyorum, pizzaları eşime veririm ben de hafif bişeyler yerim. Nasıl saklamam lazım, hiç anlamıyorum böyle şeylerden

afiyet seeker olsun bitanemmm kac dilimm yedin tatlimmm?bende ozledimmm cok severimm cicimm hepsi yanmistir icin rahat olsunn sekerim

4-5 dilim yemişimdir herhalde saymadım, eşim ben eve bugün geç geldiğim için uğraş mıyım diye söylemiş, kıramadım, bir de açtım:)

canim valla ben yemek islerinden hic anlamam ama burdaki bayan pismis ise pizza normal tabaga koyuyor ustunu stretch filmler olur ya onunla kapatiyor tamamdir atiyor sonra normal buzdolabina:)

ABD'nin Kaliforniya kıyıları açıklarında bu gece 6 büyüklüğünde deprem oldu.
Amerikan Jeofizik Enstitüsü, depremin, Pasifik tabanının 11 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı.

Deprem bölgesinin, San Francisco kentine 400 kilometre mesafede olduğu belirtildi. Bölgede tsunami alarmı verilmedi.

Can ve mal kaybına ilişkin bilgi gelmedi. Amerikalılar, depremin şiddetini belirtmek için "momentum büyüklüğü" (Mw) adını verdikleri ölçeği kullanıyor.

Bu ölçeğe göre, 6 ve üzerindeki depremler şiddetli deprem sayılıyor

kusum ben promosyon pizzayi soguyunca deepreze atarimm sonra yicem zaman cozdurur istirimm kuzumm

selam bebeğim bende yeni uyuandım eşim gececi gecem gündüzüm karıştııı

pizzaları difrize koyabilirsin canım derin dondurucuda olur benim derin dondurucu
ben 1 ay bile saklarım böyle bazen misafirlere bile çıkarırım böyleecokacimcoook

4-5 dilim yemişimdir herhalde saymadım, eşim ben eve bugün geç geldiğim için uğraş mıyım diye söylemiş, kıramadım, bir de açtım:)

afiyet olsunn hayatimmm bende oyle dayanamam yerim bazilari bi dilimle doyuyo anlamiorum valla tatlim bilmiyorumkismile

canim valla ben yemek islerinden hic anlamam ama burdaki bayan pismis ise pizza normal tabaga koyuyor ustunu stretch filmler olur ya onunla kapatiyor tamamdir atiyor sonra normal buzdolabina:)

kusum ben promosyon pizzayi soguyunca deepreze atarimm sonra yicem zaman cozdurur istirimm kuzumm

Çok sağolun kızlar, korkar diye çekindim ama kutusunu stretchliyip sarıp sarmalayıp dolaba koyayım o zaman, yarın yenceği için buzluğa koymaya gerek yok herhalde. ay ben de koku takıntısı var, kokular karışcak diye buzdolabında pek bişey tutmuyorum:)
Herşeyi kutuluyorum:)

afiyet olsunn hayatimmm bende oyle dayanamam yerim bazilari bi dilimle doyuyo anlamiorum valla tatlim bilmiyorumkismile

Sevmeyen insan doyar ben bir ara bıkmıştım pizzadan işyerinde yiyycek bişey bulamayıp pizza söylüyorduk sürekli o zaman hiç yiyesim gelmiyordu:S

canim bende hic acik bisey koymam benimde takintim vardir ya kutuya koyarim ya strech
yarin yicekseninz buzluga atma canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…