Canım benim çok sevindim. opuyorumnanaktan
2 kaşık pilavv
turşuu
Ayy canim benim cok saolasin yaaa valla ben de cok sevincliyim zemuszemus:lepi:Şeniz senin bildigin guzel video vardir canim yaa onersene bizlere olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Ayy canim benim cok saolasin yaaa valla ben de cok sevincliyim zemuszemus:lepi:Şeniz senin bildigin guzel video vardir canim yaa onersene bizlere olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Ben bu aralar walk at home a taktım tatlım, 4 milliğini yaptım dün süper kalori yaktım bugün süper yağ yakıcı 5 milliği yapmayı düşünüyorum:)
Bence sen de denemelisin, hem bunlar kas yaptırmıyor direk yağ yakıyor:)
ama 1 ya da 2 den başla bünyen alışsın bebiiim, hemen indir durma:)
canım site siliyor herhalde ondan çarpı atıyor çözemedim. Dediğim gibi sen de zayıfla sitesinden spor&egzersiz videolardan bulabilirsin.
canim rapid share free user dan indireyim dedim (sende zayiflanin sitesinden buldum linkleri) ama inmiyor canim yaa illa premium a gecirtcek ben de yok saolasin dedim :hulya:
canımcım rapidten inmiyor videolar yahusinir oldum yürümek istiyoıruuuuuummmmmm
indirebilirsin aslında yavaş iner ama iner, 1 saat içinde başka bir şey indirmediysen tabi.
yok canim baska bi sey indirmedim de serverlarimiz cok dolu diyor hep diyor bi de ne zaman indirmeye calissamkafamçokkarıştı
üye olasın diye öyle diyor o canım bu yoğun saatlerde indirimezsin sabahın köründe falan dene:)
alla alla bende iniyor, sende de mi yok üyelik, üyelere mi iniyor sadece ay çözemedim, ben üye değilken film bile indiriyordum:)
120 dak bisiklet cevirdim
NEEEEEEEEEEEEEEE????? 120 dk bisiklet mi ?kafamçokkarıştı dikkatli ol tatlım 1.5 - 2 saatten fazla spor önerilmiyo günde profesyoneller hariç dikkatli ol tatlım sağlığından olmaa mazallah
canim 60 dak ogle 60 dak aksam ceviriorum ama oyle cok hizli ve pedal cok sert deil zaten yapmasam sanirim daha fazla kilo aldirdimm hayatimm
kizlar cagla sikel cantasindan eksik etmiomus bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?