Kızlar günaydın, misafirim vardı giremedim siz de bayazmışsınız yani hepsini okuyamadım, yesacım belini gördüm fazla bir şeyin yokmuş hayatım, göbeğim var diye boşa yakınıormuşsun:) olumunekankayizsmile
Şulecim göbek ölçüsü sormuşsun ben ayrı ölçüldüğünü bilmiyordum sen sorunca yine benim boncuklu kolyeyle ölçtüm onu da (hala bir mezura alamadımGöbek deliğinin altından ölçülüyordu değil mi?
Neyse ölçtüm 75 çıktı
selam kuzum yok o gordugun belım gobegımı gece koydum da kaldırdım rezıl olmayım sımdı dedım kaydirigubbakcemile3 bı ara yıne koyarım gobegımı gorursun canım benım :1ninca: tam gobek delıgım benım 80 cıktı bı de gobek delıgımın altından olceyım barıkaydirigubbakcemile2
selam kuzum yok o gordugun belım gobegımı gece koydum da kaldırdım rezıl olmayım sımdı dedım kaydirigubbakcemile3 bı ara yıne koyarım gobegımı gorursun canım benım :1ninca: tam gobek delıgım benım 80 cıktı bı de gobek delıgımın altından olceyım barıkaydirigubbakcemile2
Selam kizlar.. günde 8 ögünü bende basaramiyorum...
Nedense o zaman daha cok yiyomusum ipin ucunu kaciriyomusum gibime geliyo ..akannehir
merhabalar bend egeldim aranıza,4kilo fazlam var benim çok güzel zayıflamıştım ama evd eolunca gerisin geriye aldım neyseki yarın okul başlıyor:dance:
biliyorum canım, günde 8 öğün yapınca çatır çatır veriyorum kiloları.benim sorunum fazla çalışmak. cumartesi bile çalışıyorum. bugün de taplantı var, 12 de başlayacak kimbilir kaçta biter, son toplantımız 13 saat sürmüştü, müdür bey kendini kaptırıyor. şimdi bir de teftiş atlattık,gündem maddelerine yenileri eklendi yani,haftaya pazara da sarkmasa bari:-( çantamın ebatlarını büyütüp yiyecekle doldurmam lazım, başka çaresi yok
o da bişey mi canım, bak o kadar bel göbek muhabbeti dönüyor, hiç sesim çıkıyor musen de benim tiptensin herhalde, bir zamanlar 46 kiloyu bile gördüm ama göbeciğim yerli yerindeydi, şimdiki gibi değildi ama yine de vardı.
ay göbeğin üstünde durmuyor ki:) Benim mezuram yok ya kayıp duruyor kolye, belki de yanlış ölçüyorum az gösteriyor olabilir, bir mezura alıp bu işi kesinliğe bağlamalıyım bugün unutmam inşallah
Benim kalça 100den aşağı değildir bence eyvahedigeldismile
Bu arada baseni mi ölçtüm 53 çıktı sadece bir bacak mafoldumben
detox ıcecegımı yaptım da geldım kahvaltım pek hos olmasa da :))) kısa bır hatırlatma yapalım hemen:)
1 kabuk tarcın
tane karabıber
6 tane karanfıl
1 elma
1 lımon
1 lıtre suya koy kaynat ıc:))
canımcım bu ne işe yarıyomuşki? duymamıştım daha önce
Şulecim göbek ölçüsü sormuşsun ben ayrı ölçüldüğünü bilmiyordum sen sorunca yine benim boncuklu kolyeyle ölçtüm onu da (hala bir mezura alamadımGöbek deliğinin altından ölçülüyordu değil mi?
Neyse ölçtüm 75 çıktı
Selam kızlar, dün gece elektrik gitti kafamçokkarıştı yoksa ilk günden o kadar erken çıkmazdım.
Elektrik gidince bana da düşünmek için vakit oldu ve spor için şöyle bişi aklıma geldi:
En sevdiğimiz şarkılardan çalma listesi hazırlıyoruz ve onları sadece spor yaptığımız zaman dinliyoruz. Spor yapmadığımız zaman müzik yasak. Kendimi böyle kandırmaya karar verdim. aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?