yesacım zaten forumda olduğun müddetçe bulurum ben seni. aklinialirimsmile
Geçmiş olsun sana da prensescim, kendi kendine esneme falan yapsan iyi gelmez mi acep... Erkek arkadaşımla kutlamayız sevgililer gününü ama madem sen kutladın, sevgiler günümüz kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun
kizlar dun gece hastaladimmm
saat 4 gibi mide bulantisiyla uyandim istifra ettimmm cok kotu oldum saat yediye kadar ayaktaydim sonra uyumusum uyandigimda ates ve heryerim kulce gibiydi
daha yeni yeni gozumu acabiliorum kizlar
canimmmsinnn yasemincimm eksik ollmaa tatlimm benimmm surmus kadar oldunn ne oldu bana anlamadim kirim kirim kirilioo sirtim omuzlarimmm
prensescim çok geçmiş olsun.Aman dikkat kendine ve beslenmenede.Hastaysan rejimi çok ağır yapma,direncin düşmesin yani. Get well soonopuyorumnanaktan
herkeze selam , benim boyum 160 kilom 55 ,,geçen yıl lahana çorbasını denedim 50 e kadar düşmüştüm çok zayıflatıyor fakat tiroit problemim olduğu için (ki bu durumu daha sonra öğrendim ) metabolizmam daha çok yavaşladı be 59 a kadar çıktım , eski kiloma geri donmeye çalışıyorum sadece yediklerimden kısıyorum özel bir diet yapmıyorum inşallah işe yarar . tiroit probleminiz olmadıgınızdan kesin eminseniz lahana çorbasını deneyin derim 5 günde 3 kilo vermiştim .
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. a.s.
Hikayem şöyle:
1,59 boyundayım, tartıyla tanıştım tanışalı hep kilo aldım. Bir zamanlar 53 kiloydum, sonra 55 oldum, sonra 56, 57 ve 58. Uzuun yıllar 58 kiloydum ve kilo vermek çok istiyordum ama özel bişi yapmamıştım adam akıllı ve çok kısa bi süre içinde 62 oldum, zayıflamak istiyordum ama öte yandan tartıda 63 e yol alıyordum. 1 Şubattan beri her gün aç karnı tartılıp kilomu not ediyorum, düzenli yeşil çay içiyorum. Muhtemelen yeşil çay'ın etkisiyle şu an 60 kiloyum ama aç karınla tabi. Haftada 1 kilo hedef koydum kendime, günlük olarak hatalarımı da not alıyorum. Ama tek başıma olmuyor :çok üzgünüm:
Aslında buraya 59 olunca yazacaktım ama dayanamadım. :kedi: Hedef çizelgeme göre yarın 59 olmalıydım ama başaramadım bu hafta sanırım, sizlerle birlikte hedefime (50) ulaşacağıma inanıyorum. kaydirigubbakcemile5
saolasinnnn hayatimmmmtamamdır canım benım :))
prensesım senın de sevgılıler gunun kutlu olsun canım benım:)) ve de herkesın hepımızın:)))
yasemcım ıp atla canım benım ıcın ne kadar ıstersen 50-100-500 sana kalmıs:)))
ben de selulıt yagımı sureyım bakalım bugun ılk defa:))
valla bı takım halınde 30 mılyona satıyordu aktar selulıt yagı+selulıt kremı+selulıt sabunu+ lıf ama sanırım boyle bıraz sert olanlarından neydı adı unuttum ıyıydı de sırf yag alayım bakayım dedım:))
soğuk algınlığı mı acaba canımm bazenn böyle gösteriyor kendini:1hug:
evet zaten çok sevdim ben ip atlamayı kol içinşınavımıda yaparım yarın
birde unutmadan kızlar evde spor yaparken kapı pencere mutlakaa açın tabiii ceyeran yaptırmadan
temiz havada spor yaparsak çoooook daha fazla etkili oksijen alımı ne kadar fazla olursa kalori yakmak o kadar kolay oluyor
onun için ben yürüyüş yapmaya bayılırımdelikafadulden
biz eşimle sevgililer gününü kutlamayız bize özel bir gün değil çünkü
ama bu vasıtayla hepinize sevdiğinizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi diliyorum
evet zaten çok sevdim ben ip atlamayı kol içinşınavımıda yaparım yarın
birde unutmadan kızlar evde spor yaparken kapı pencere mutlakaa açın tabiii ceyeran yaptırmadan
temiz havada spor yaparsak çoooook daha fazla etkili oksijen alımı ne kadar fazla olursa kalori yakmak o kadar kolay oluyor
onun için ben yürüyüş yapmaya bayılırımdelikafadulden
aaa cok ıyıymıs canım yaa bı de yıne hatırlatmakta fayda var spordan sonra ılk 45 dk ıcınde sut ıcıyorduk 2 kat fazla yag yakıyorduk unutmadık degıl mı zemuszemus
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. a.s.
Hikayem şöyle:
1,59 boyundayım, tartıyla tanıştım tanışalı hep kilo aldım. Bir zamanlar 53 kiloydum, sonra 55 oldum, sonra 56, 57 ve 58. Uzuun yıllar 58 kiloydum ve kilo vermek çok istiyordum ama özel bişi yapmamıştım adam akıllı ve çok kısa bi süre içinde 62 oldum, zayıflamak istiyordum ama öte yandan tartıda 63 e yol alıyordum. 1 Şubattan beri her gün aç karnı tartılıp kilomu not ediyorum, düzenli yeşil çay içiyorum. Muhtemelen yeşil çay'ın etkisiyle şu an 60 kiloyum ama aç karınla tabi. Haftada 1 kilo hedef koydum kendime, günlük olarak hatalarımı da not alıyorum. Ama tek başıma olmuyor :çok üzgünüm:
Aslında buraya 59 olunca yazacaktım ama dayanamadım. :kedi: Hedef çizelgeme göre yarın 59 olmalıydım ama başaramadım bu hafta sanırım, sizlerle birlikte hedefime (50) ulaşacağıma inanıyorum. kaydirigubbakcemile5
biz eşimle sevgililer gününü kutlamayız bize özel bir gün değil çünkü
ama bu vasıtayla hepinize sevdiğinizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi diliyorum
amın canım ınsallah hep beraberce :Saruboceq:
tatlım yarın yürüyüşümü yaparım ama yarım saat gideceğim yol kısa çünküüü sütümüde alayım o arada evde sporumu yaparım sütümüde içerimm:içelim:aaa cok ıyıymıs canım yaa bı de yıne hatırlatmakta fayda var spordan sonra ılk 45 dk ıcınde sut ıcıyorduk 2 kat fazla yag yakıyorduk unutmadık degıl mı zemuszemus
saolasunnnn kuzummmmm opuyorumnanaktan canimm doktormusu nobete falan kaliodunda
evet canım nöbetteyim bugün
ben de öpüyoru seni nanaktan ama ben ne yedim biraz önce bilin bakalım
arabayla geldiğim 1,5 saatlik yolu yürüyerek gönderirsiniz beni vallahi bilmiyorumkismile
tatlım yarın yürüyüşümü yaparım ama yarım saat gideceğim yol kısa çünküüü sütümüde alayım o arada evde sporumu yaparım sütümüde içerimm:içelim:
ben mezuraya değil gördüğüme inanırım
aaa çok güzel canım hiç fazlalık yok
bundan sonra önemli olan formunu koruman senin
ama formunu korumak daha zor diyorlar
seni ben çok iyi anlıyorum 48-49-50 kilo iken ben 50,5 olsam eteklerim tutuşurdu hemen vermeye çalışırdım gamyoncuiremsu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?