50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim sevgilum yok o yuzden sizlerle kutluomm benn tatlimm opuyorumnanaktan

kizlar dun gece hastaladimmm
saat 4 gibi mide bulantisiyla uyandim istifra ettimmm cok kotu oldum saat yediye kadar ayaktaydim sonra uyumusum uyandigimda ates ve heryerim kulce gibiydi
daha yeni yeni gozumu acabiliorum kizlar

prensescim çok geçmiş olsun.Aman dikkat kendine ve beslenmenede.Hastaysan rejimi çok ağır yapma,direncin düşmesin yani. Get well soonopuyorumnanaktan

tamamdır canım benım :))

prensesım senın de sevgılıler gunun kutlu olsun canım benım:)) ve de herkesın hepımızın:)))

yasemcım ıp atla canım benım ıcın ne kadar ıstersen 50-100-500 sana kalmıs:)))

ben de selulıt yagımı sureyım bakalım bugun ılk defa:))

valla bı takım halınde 30 mılyona satıyordu aktar selulıt yagı+selulıt kremı+selulıt sabunu+ lıf ama sanırım boyle bıraz sert olanlarından neydı adı unuttum ıyıydı de sırf yag alayım bakayım dedım:))

prensescim çok geçmiş olsun.Aman dikkat kendine ve beslenmenede.Hastaysan rejimi çok ağır yapma,direncin düşmesin yani. Get well soonopuyorumnanaktan

canimm cok saolasinn zaten diyet miyet kalmadi hayatimm aksam peynur ekmek komposto yiyebildim gulum sonra sarileblebi ama dokundu gaz siskinlik yapti canikom

hoşgeldin aramıza canım önemli olan ne yediğimize dikkat etmek ve biraz daha fazla hareketli olmak. biraz zor oluyor ama zor olanı başaracağız. herkes başarsaydı ortalık mankenden geçilmezdi. ama biz başaracağız

hoşgeldin canım aramıza

YESAAAA ben de görmek istiyorum seni

saolasinnnn hayatimmmm
soğuk algınlığı mı acaba canımm bazenn böyle gösteriyor kendini:1hug:

bilmiorumm olabilirr belkide usuttummm hayatimmm

[

hoşgeldin canım aramıza

YESAAAA ben de görmek istiyorum seni

kuzum kaldırmadım ama karnım gobegım belım neyım gorunuyor belım 70 cıktı da benım hatta 71-72 falan eyvahedigeldismile bıraz oncekı sayfalarda ama yıne ekleyım canım boshayallersmile

biz eşimle sevgililer gününü kutlamayız bize özel bir gün değil çünkü
ama bu vasıtayla hepinize sevdiğinizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi diliyorum

biz eşimle sevgililer gününü kutlamayız bize özel bir gün değil çünkü
ama bu vasıtayla hepinize sevdiğinizle sevgi dolu yıllar geçirmenizi diliyorum

amın canım ınsallah hep beraberce :Saruboceq:

Hoşgeldin canım,umarım beraberce istediğimiz kilolara ulaşıcaz.

saolasunnnn kuzummmmm opuyorumnanaktan canimm doktormusu nobete falan kaliodunda

evet canım nöbetteyim bugün
ben de öpüyoru seni nanaktan ama ben ne yedim biraz önce bilin bakalım
arabayla geldiğim 1,5 saatlik yolu yürüyerek gönderirsiniz beni vallahi bilmiyorumkismile

evet canım nöbetteyim bugün
ben de öpüyoru seni nanaktan ama ben ne yedim biraz önce bilin bakalım
arabayla geldiğim 1,5 saatlik yolu yürüyerek gönderirsiniz beni vallahi bilmiyorumkismile

canim benim kolay gelsinn.sana bisey sorabilirmiyim?sari leblebi yedikten sonra karnimda gaz oldu siskinlik oldu ne yapabilirim canim?

[/QUOTE]

ben mezuraya değil gördüğüme inanırım
aaa çok güzel canım hiç fazlalık yok
bundan sonra önemli olan formunu koruman senin
ama formunu korumak daha zor diyorlar
seni ben çok iyi anlıyorum 48-49-50 kilo iken ben 50,5 olsam eteklerim tutuşurdu hemen vermeye çalışırdım gamyoncuiremsu :roflol:

tatlım yarın yürüyüşümü yaparım ama yarım saat gideceğim yol kısa çünküüü sütümüde alayım o arada evde sporumu yaparım sütümüde içerimm:içelim:

tamamdır kuzum super olur valla

ayyy cnaım benım yaa cok saolasın ama ıste ne bılem hadı belı gectım gobek ne olacak valla pek heveslendım durun makınayı bulam da bı gobek ekleyım sıze kaydirigubbakcemile3 bu arada acaıp oldu yaa alt bacaga kas gevsetıcı ust bacaga selulıt kremı dırseklerıme de bebe yagı surdum :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…