Kızlar böyle birşey yok hint yağı bir mucize.... Bağırsaklarım çalışıyor ya kardeşiiiimmmmmm
Sabah 1,5 çay kaşığı hint yağı 3-5 akşamdan suda şişirilmiş kuru kayısı ve 1-2 bardak sıcağa yakın ılık su içtim öğleni bekleyemedim ki az yemiştim dün de çıktım yani... İnşallah böyle devam eder
Paylaşıyım dedim her ne kadar iğrenç bi muhabbet olsa da benim gibi madurlar var :kedi:
merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir.Ben kötüyüm çünkümafoldumben biraz önce aç karnına tartıldım veee 56.700 çıktım:sinifsinif: yaa,1 haftadır herşeyime dikkat ediyorum görüyorsunuz işte. evelsi gün 400gr kadar vermiş görünüyodum,şimdi onu yine almışım.1 gıdım ilerlemedim yaaaaa.Boşunamı yemedim tatlıları,börekleri ben yani? Çok moralim bozuldu çook
Gripincim niye moralini bozuyorsun, sen yediklerine dikkat ettikçe ve sporunu da yaptıkça elbet forma gireceksin. 7 günlük kısa bi süre için yaptığın performans ölçümüyle niye moralini bozasın yerimseniben Yavaş olsun ama kalıcı olsun kaydirigubbakcemile5
canım ben hiç spor yapmıyorum. Ama yedklerime çok dikkat ediyorum yani şu 1 hafta içinde hiç ekmek yemedim,sadece sabahları 1 kepekli sandwich o kadar.Tatlı ağzıma koymadım,hamurişi desen unuttum bile. Hergün yazıyorum yediklerimi,sizde görüyosunuz ne yanlışki yemek listemde? 1 haftada insan 600-700 gr damı vermez yaa? Sizde benim gibi oldunuzmu 1 hafta 10 gün hiç gram kaybetmeyen varmı?
canım ben hiç spor yapmıyorum. Ama yedklerime çok dikkat ediyorum yani şu 1 hafta içinde hiç ekmek yemedim,sadece sabahları 1 kepekli sandwich o kadar.Tatlı ağzıma koymadım,hamurişi desen unuttum bile. Hergün yazıyorum yediklerimi,sizde görüyosunuz ne yanlışki yemek listemde? 1 haftada insan 600-700 gr damı vermez yaa? Sizde benim gibi oldunuzmu 1 hafta 10 gün hiç gram kaybetmeyen varmı?
Olmaz mııııı :) 1 aydır diyetteyim toplam 800 g. anca verdim:) hem diyet hem spor canım çıktığı halde arkadaşlar bilir veremiyorummmmm
Ama yılmak yok hep beraber kurtulucazzzzz bu kilolardan tüy gibi hafif olucaz bu da bize ders olucak bi daha kilo neyim almıycaz dikkat edicezzz.opuyorumnanaktan
Canım bi de tuvalete ne zmn çıktığın da önemli aç olmak yetmiyo bazen (taktım tuvalete di mi yaaa farkındayım)
Canım o veremeyen kişi benim, aranıza katılmadan önce 1 hafta boyunca sabit kaldı kilom, ben de spor yapmıyordum hiç. Ki sabit kaldığım kilo 60 ve çok olmadı o kiloyu alalı. Spor yaptıktan sonra 200 gr kadar verebildim. Ama tabi şu an daha çok dikkat ediyorum yediklerime sizleri örnek alarak. Spor yapmalısın kesinlikle!!!! Spor yapmadan versen bile hala yumuşak olur vücudun, selülit olur, olur da olur iştelmaz:
uff yaaa,
valla cok zormus su kilo vermek.
yaa kizlar yarindan itibaren yeni biseyler deneyelim,
duraksama donemine girdik; kilo veremiyoruz,
diyetimizi tazelememiz llazimm
napsakkk ??????
yesacım senin o detoks aslında metabolizma hızlandırıcı bir çay
ben vermiştim tarifini boshayallersmile
Canım kilonu versen bile yavaş verirsin ama en önemlisi yaza sırf kilon az diye hayalindeki fizikle karşılaşma ihtimalin sıfır. Kiloyu boşver sporsuz hayat sağlığını da olumsuz etkiler. Dışarıda tek başıma spor yapmaya çekinmesem açık havada yürümek en güzeli ve en eğlencelisi bence. Ama şu an evde hareket yapmakla yetiniyorum. Az da olsa başla aklına yatan bi yöntemle, zamanla yerleşir.
yaa canım sporsuz olmazmı yaa? evet haklısın hareket etmek gerekiyor sanırım mutlaka,bende sıfır hareket. Gün içinde toplam 500 adım atmıyorumdur sanırım. Siz ne tür spor yapıyosunuz? yürüyüş falanmı
ben de durdum durdum bugun aksam spor yapmaya karar verdım yaa tam tartı gunu oncesı baska bı seyden degıl de sırf spordan dolayı cok cıkacak ben soyleyım sıze -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
anladım canım,haklısın tabi. İnşallah en kısa zamanda başlarım bende.öptüm
üzülme canım böyle şeyler için boşver sağlık olsun
yesacım senin o detoks aslında metabolizma hızlandırıcı bir çay
ben vermiştim tarifini boshayallersmile
ıyimser olsana biraz cimcime kaydirigubbakcemile3 ıdeal spor saati kahvaltıdan 1,5 saat sonraymış a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?