gunaydin kizlar;
sayfalari doldurmussunuz dun aksam,
okuyamadim hepsini,
bisey kacirdim mi??????
canimm benimm 58 kilosun ama yine normalsinn bak bana 60 oldumm aglamak istiom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canimm benimm 58 kilosun ama yine normalsinn bak bana 60 oldumm aglamak istiom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Ay kuzum ben de 59a doğru geriliyorum görüyorsunBu hafta çok umutsuzum.
yok kuzum sacma sapan geyık muhabbetı yaptık yaaaa bı de benım sol ıc bacagımın resmını kacırdın kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sag da olabılır -tatlicadiarzu-
canııımm yaww sen bı dur hele su ılaclar bı bıtsın Allahın ıznıyle o zaman gorecegız bız senı delikafaduldenŞeniz
bu arada herkeslere gunaydınlar ve de tebrıkler kahvaltılar pek guzel gecmıs planlarda guzel valla ben bugun sporu son seans gıdecegız 7bucuk-8bucuk arası yapacagız bakalımkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bu arada benım detox ıcecegıme elma kürü adını da vermısler karıstı kafam:))
Kızlar valla canım çok sıkkın işyerinde sabah sabah azarımı yedim hep iyi niyetimden yaa ... Kendimi korumayı öğrenemedim bi yaaa takarım ben artık kafama bunu atamam yarına kadar lanet olsun(((
Neyse dün akşam işten eve yürüdüm 45-50 dk. tempolu eve geldim karın hareketleri yaptım 8 dk abs yi yapamadım kaslarım çok kasıktı hareketler zorladı bıraktım kendi usulüme göre yaptım
Sabah aç karnına ılık su ve meyve yedim sanırım hatırlamıyorum. Sonra geldim 14 dilim ekmek 2 küp peynir açık çay kahvaltı arada yeşil çay ve 2 incir ara yine neskafeydi sanırım
Öğle 2 köfte 2 kaşık yoğurt ve 1 tabak karnıbahar salatası
Arada müsli yedim light süt ile az
Akşamda şehriye çorbası içtim yarım kase ve 1 köfte yiyebildim içim almadı
tarçın çayı içtim akşam 2 etiform bisküvi 1 bardak light süt 1 dilim ananas yedim
Canım çok sıkkın kızlarrrr((
yok kuzum sacma sapan geyık muhabbetı yaptık yaaaa bı de benım sol ıc bacagımın resmını kacırdın kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sag da olabılır -tatlicadiarzu-
canııımm yaww sen bı dur hele su ılaclar bı bıtsın Allahın ıznıyle o zaman gorecegız bız senı delikafaduldenŞeniz
bu arada herkeslere gunaydınlar ve de tebrıkler kahvaltılar pek guzel gecmıs planlarda guzel valla ben bugun sporu son seans gıdecegız 7bucuk-8bucuk arası yapacagız bakalımkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bu arada benım detox ıcecegıme elma kürü adını da vermısler karıstı kafam:))
ahh guzeller guzellimmm insallahhh hayatimmmm bi o gunleri gorsem bendee tatlimm tartiya ciktigimda artigimi deil dustugumu gormek istiorumm artikk bebegimmm
aa, ic bacaginin resmi nerdeee, nasil kacirdim yaa, tuhhh benneyaptımki:1rolleyes:
kizlar ben bu hafta kesin kilo veremedim;
bugun ne yapsam da yarin tartida az ciksam moralim duzelse yaa:uhm:
uff yaaa,
valla cok zormus su kilo vermek.
yaa kizlar yarindan itibaren yeni biseyler deneyelim,
duraksama donemine girdik; kilo veremiyoruz,
diyetimizi tazelememiz llazimm
napsakkk ??????
evet aynen bende de öyle
ne güzel kilo vermeye başlamıştım
gene durdu ya ooooooooff
neyapsam olmuyor olmuyor olmuyordelikafadulden
üzülme canım rekor bende iç bacak 61Günaydın kızlar, ben geçen gün yanlış ölçülmüşümMezura aldım dün ölçüldüm daha fazla çıktım haliyle
Yazayım:
Göğüs: 81
Bel: 68
Kalça: 97 :bbo:
İç bacak: 57:1shok:
Kol: 27
evet aynen bende de öyle
ne güzel kilo vermeye başlamıştım
gene durdu ya ooooooooff
neyapsam olmuyor olmuyor olmuyordelikafadulden
peppermint sen leslie ile yürüyüşte kaç kalori yakılacağını yazmıştımn sanırm..aradım ama ben bulamadım....birdaha yazarmısın???
sensewtch canım 14 dilimi nasıl yedinsempatiksalakcinni
:roflol: :roflol::roflol:
Sonra geldim 14 dilim ekmek 2
lütfen başkalarının seni yıpratmasına izin verme hiç bişey senden kıymetli değil Şenizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?