50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar;
sayfalari doldurmussunuz dun aksam,
okuyamadim hepsini,
bisey kacirdim mi??????

yok kuzum sacma sapan geyık muhabbetı yaptık yaaaa bı de benım sol ıc bacagımın resmını kacırdın kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile sag da olabılır -tatlicadiarzu-

canimm benimm 58 kilosun ama yine normalsinn bak bana 60 oldumm aglamak istiom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canııımm yaww sen bı dur hele su ılaclar bı bıtsın Allahın ıznıyle o zaman gorecegız bız senı delikafaduldenŞeniz

bu arada herkeslere gunaydınlar ve de tebrıkler kahvaltılar pek guzel gecmıs planlarda guzel valla ben bugun sporu son seans gıdecegız 7bucuk-8bucuk arası yapacagız bakalımkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bu arada benım detox ıcecegıme elma kürü adını da vermısler karıstı kafam:))

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh guzeller guzellimmm insallahhh hayatimmmm bi o gunleri gorsem bendee tatlimm tartiya ciktigimda artigimi deil dustugumu gormek istiorumm artikk bebegimmm

uzme kendini,
is hayati boyle iste; zorluklarla dolu..
ilerde insallah cok daha iyi kosullarda ve de daha huzurlu calisma imkanimiz olur hepimizin...

aa, ic bacaginin resmi nerdeee, nasil kacirdim yaa, tuhhh benneyaptımki:1rolleyes:

ahh guzeller guzellimmm insallahhh hayatimmmm bi o gunleri gorsem bendee tatlimm tartiya ciktigimda artigimi deil dustugumu gormek istiorumm artikk bebegimmm

canım benım sabret cok guzel olacak ınsallah sakın bozma moralını
Şeniz

aa, ic bacaginin resmi nerdeee, nasil kacirdim yaa, tuhhh benneyaptımki:1rolleyes:

kuzum cok sey kacırdın yaa neyse bugun basen fotolarım gelecek onları kacırma emı -tatlicadiarzu-

kizlar ben bu hafta kesin kilo veremedim;
bugun ne yapsam da yarin tartida az ciksam moralim duzelse yaa:uhm:

aynı ıpuclarını bana da verın valla kesın 50lılı bı seyler gorecegım ne yapmak gerekır tartının ayarını degıstırmekten baska klava:-tatlicadiarzu-

uff yaaa,
valla cok zormus su kilo vermek.

yaa kizlar yarindan itibaren yeni biseyler deneyelim,
duraksama donemine girdik; kilo veremiyoruz,
diyetimizi tazelememiz llazimm

napsakkk ??????

su metobolizmamiz bir hizlansa...

oyle insanlara imreniyorum,

abimin esi oyle, gun de bir ciftli ekmek yiyormus, makarnayi 2 tabak yer bir oturusta,
176 boy 53 kilo, sopa gibi..

ben onun yediginin ceyregini yiyorum 55 kiloyu inemedimmm

peppermint sen leslie ile yürüyüşte kaç kalori yakılacağını yazmıştımn sanırm..aradım ama ben bulamadım....birdaha yazarmısın???

uff yaaa,
valla cok zormus su kilo vermek.

yaa kizlar yarindan itibaren yeni biseyler deneyelim,
duraksama donemine girdik; kilo veremiyoruz,
diyetimizi tazelememiz llazimm

napsakkk ??????

evet aynen bende de öyle
ne güzel kilo vermeye başlamıştım
gene durdu ya ooooooooff
neyapsam olmuyor olmuyor olmuyordelikafadulden

sensewtch canım 14 dilimi nasıl yedinsempatiksalakcinni

:roflol: :roflol::roflol:
Sonra geldim 14 dilim ekmek 2

lütfen başkalarının seni yıpratmasına izin verme hiç bişey senden kıymetli değil Şenizolumunekankayizsmile

selam şekerler.... bu hafta hepimizde aynı sorun var....benimde hiç umudum yok.......
saat 11 gibi bir elma ve küçük bir haşhaşlı çörek yedim
saat 12 gibide 1 tane yaprak sarması 2 tane parmak patetesli çörek yedim (parmak büyüklüğündeydi)
saat 13 gibide 1 dilim etli pide yedimm
öff ne kadar çok hamur işi yemişim ben yaaaa((((

:)) öyle mi yamışım hay allah :)

Yasemincim çok sağolll tam istediğim cevaptı birden kendime geldim sanki... Doğru olan bu di mi??? Olumsuz ne olursa olsun uzaklaştırmak kendin neden olsan bile...

merhaba arkadaşlar
yarın tartılacak olmanın korkusu sardı şimdiden beni ya kilo verememişsem diye korkmaya başladım
dün akşam dışarıdaydım 2 çöp şiş 1 lavaş yedim tabi yanında bol yeşillikte yedim ama sonradan pişman oldum vicdanımı rahatlatmak için tam 5 km yürüyüş yaptım
ne dersiniz bu yürüyüş işe yaramış mıdır
inşallah kilo almamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…