50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GriPincim normalde yemekleri pek eleştirmem ama sen iki kez kahvaltı etmişsin a.s , ama sonradan dikkat ederek dengelemişsin bence. (Bi de öğlenle akşam arasına ara öğün koysan daha iyi olurmuş, ben de hala oturtamadım ara öğünü )

Son düzenleme:
GriPincim normalde yemekleri pek eleştirmem ama sen iki kez kahvaltı etmişsin a.s , ama sonradan dikkat ederek dengelemişsin bence.

evet canım bugün öyle yaptım,pişman oldum çok ama olan oldu valla haklısın:kedi:.Bi daha olmicak:çok üzgünüm: zaten gün sonunda tartıldığımda yeterince aldım cezamı oooff of

işte onu pek yapamıyorum,akşam yerim diye arada yemiyorum

Ama gün sonu tartılmalar sayılmaz ki, sabah aç karnına tartıldığını say. Seni de takip listeme ekledim aklinialirimsmile (özellikle spor konusunda klava: ) (ara olarak yağsız yoğurt yersin )

Ya ne bileyim, belki yoğurdun içindeki mayadan falandır diye şey ettim :kedi: Süt ürünlerini yağsız hiç sevmiyorum, ben yağlı da olsa yoğurt yiyem bari, hiç yememekten iyidir sanırsam yerimseniben

ben daha önce yaptığım bir diyette bol yeşillik ve yoğurt vardı ve o zaman vediğim kilolarıda almadım yediğim yoğurt yarım yağlıydı canımboshayallersmile

kizlar ben geldimmm
bugun pazar vardi dolastim birazzz:))
oglenden aksama kadar yediklerimmm
simit sutlac komposto galeta yedim
aksam corba kepekli ekmek komposto yedimm

ben daha önce yaptığım bir diyette bol yeşillik ve yoğurt vardı ve o zaman vediğim kilolarıda almadım yediğim yoğurt yarım yağlıydı canımboshayallersmile

süprizzzzz hihoyyyt Canım ya yoğurdu da elmayı da hiç sevmiyorum aslen ama elmayla aramı düzeltim. Meyve ile aram yok daha doğrusu, yaz meyvelerini seviyorum bi tek. Yoğurdu da sizler sayesinde yicem opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ananası da tavsiye ederim canı kilo vermede bayaaa etkili
olumunekankayizsmile
sen yeşil çay içiyormusun canım:uhm:

kızlar ben yemeğe kaçtıııım

kizlar ben geldimmm
bugun pazar vardi dolastim birazzz:))
oglenden aksama kadar yediklerimmm
simit sutlac komposto galeta yedim
aksam corba kepekli ekmek komposto yedimm

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile3. İyi yapmışsın, ben de çıksam da mezura alsam bari boshayallersmile. Afiyet olsun prensenscim güzel beslenmişsin, (tabi komposto da çok şeker yoksa)

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile3. İyi yapmışsın, ben de çıksam da mezura alsam bari boshayallersmile. Afiyet olsun prensenscim güzel beslenmişsin, (tabi komposto da çok şeker yoksa)

caniminnn ici az sekerli yaptimm ama canim nasil bi buutun elmayi kabyklariyle isirip yeme gelio anlatamam benim icinn elma yermisin gulumm isira isiraa

ananası da tavsiye ederim canı kilo vermede bayaaa etkili
olumunekankayizsmile
sen yeşil çay içiyormusun canım:uhm:

kızlar ben yemeğe kaçtıııım

Evet canım, sabah aç karnına ve gece yatmadan önce (şekersiz). Hiç yemedim ananas canım :kedi: Anneme söyleyem de alsın, merak ettim tadını.

Afiyet olsun ve iyi seyirler. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…