munzur canım istikrarlı olman çok güzel ama 3 ögün çok az en az 5 ögün yemelisin canım aralarda meyve ve yoğurt ye canım birden kesme yemeği hasta falan olma allah korusun
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay 28 günüm geçti acayip şişim bırakın kilo vermeyi fazla çıkıcam diye tartıya çıkamıyorum korkudan
regl döneminde isen tartınma canım müsait olunca bildirirsin kilonu yeterki moralin bozulmasın Şeniz
slm kızlar regl sonrası diyetimi istediğim gibi yapamadım. motivasyonum düştü. Bugün artık 1200 kal diyete başlıyorum. Bir listeye bağlı kalmak istiyorum. haftada 2 kilo diyor bakalım göreceğiz.Öpüyorum şekerler...
saol bidenemmm. sensiz hafta sonu çok hareketsiz site.
nişanlımdan ayrıldımsenağlama yemek yemek istiyorum.bi haftasonu bu kadar mı kötü geçerÇok üzgünüm çoook.sevgililer gününde ayrılık.ayrıldığıma değil kendimi yemek yemeğe verdiğime üzülüyorum offff
canım korse iyidir ama kan dolasımını engeller cok sıkı olursa... rahatsızlık verebilir...bak ben de belimi baya incelttim verdigim kilolarla yaklasık 10-12cm inceldi eski kiloma gore...her gun mekik cektim simdi bi cm sarkma yok...korse yerine mekik cek derim biraz zahmetli ama gercekten cok işe yarıyor...üşenmesem tekrar baslıcambu arada bide korse alıyorum bugün çünkü göbek kısmımda fazla kilolarım zayıfladığımda göbek çekilsin istiyorumm.
munzur 7 kilo fazlan var canım 15 günde nasıl vereceksin çok sağlıksız olur haftada 1 kilo vermek en sağlıklısı haftada 1 kilo versen 2 ay sürer
haftada 2 kilo versen 1 ay sürer.
çok denedim ama hiç haftada 2 kilo veremedim verenler var şaşırıyorum nasıl yapıyorlar ..
nessss emziriyorsan haklısın canım dikkat et fazla aç kalma
hadi bakalım sonucu bizimle paylaşırsın canım
bugün canım çok tatlı istiyor allahtan işteyim evde değilim ne var ne yok yemiştim yoksa bugün çok tuhafım
yarın lapamı yapsam acaba acayip şişim adet olmayı bekliyordum ama olmuyacağım galiba
menopoza girdim diyeceğim ama 26 yaşındayım daha . .[/QUOTE
gruba yeni katıldım ama anlaşılan grubun en aktifi pembeinci senmişsin.haftasonu gerçekten o kadar sessizdiki başka bi grubamı katılsam acaba burda hiç hareket yok diye düşündüm.neyse bugün canlanmış.ben haftasonları ve akşam saatlerinde burda oluyorum.motive olacağımı düşünüyorum
bugün canım çok tatlı istiyor allahtan işteyim evde değilim ne var ne yok yemiştim yoksa bugün çok tuhafım
yarın lapamı yapsam acaba acayip şişim adet olmayı bekliyordum ama olmuyacağım galiba
menopoza girdim diyeceğim ama 26 yaşındayım daha . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?