hımmm olsun güzel
ben ailenle orda yaşıyorsun sandıydım
leslie ye gelince evet koçumuz olsaydı süper olurdu :teyteypuyorumnanaktan
canım bence de bırak o sigarayı ben de bıraktım çok rahatım çok ben bırakalı 3 sene oluyor gençlik ateşinde içmişiz ne yazıkkioff yaa eşimde benim içimi sıktı ben sigara kullanıyorum hadi bırak diyolmaz: şimdi bırakmaya uğraşırsam ben kilo alırım hemde çok fenaaaaeyvahedigeldismile
napıcammmmmafoldumbenben
sorma canım ya bi daha yok söz ama keşke yapabilsemde bana ceza verseniz toplucaklava: trufcum bari sadece 1 tanesini seçseydin :roflol: , ben bile o kadar abartmıyorum boshayallersmile Boşlamak yok, sana ne ceza versek acep, boş vaktin olsa spor cezası verirdik mis gibi :lepi:
@truf canım cok haklısın sıkınca kesın bı yerden patlıyor ama senınkı de bayaa buyuk bı patlama olmuss:))):))
en güzeli dışarda yürümekDışarı çıktım sodamı, vitaminimi mineralimi, yeşil çayımı aldım geldim hem biraz güneşli havada alıp yürüdüm hava çok güzellllllllllllllll :dance:
Trufcum kilo çizelgene dikkat ettim de 50 senin için çok az değil mi??? 16,3 oluyormuş öyle oran. Tabloya göre 50 senin için çok az oluyo:
Bayanlar Risk
19.1'den düşük Zayıflık.
19.1-25.8 arası Normal. Risk yok.
ben olcturdum yag ve kas oranımı
yag yuksek cıktı 30 kusur 33du sanırım
kas cok normal cok super cıktı :)))) 20lerde bı sey hatırlayamadım sımdı:))
Ölçme yöntemi nedir yesacım?
Tabi chemes cim kas oranı da önemli ama o orandan boyunu anladım trufun 1,75 falan sanırım boyu. 1,75 boya 50 kilo cidden çok az bence kafamçokkarıştı Kaslı olsa zaten daha da kilolu olmalı.
bkn ben :)) boy 1.57 kılo 47:)) ınsallahh:Saruboceq:
ben de bir zamanlar 46 kiloyu bile görmüştüm, çok çok zayıf değildim. göbeğim bile vardı,azdı amaboyum 1.70 göbeği saymazsak manken gibiydim. ama aslında idealim 50 kilo filan. yıllarca 50 kiloydum bir dönem zayıfladım,şimdi kilo aldım ama 50 iyi benim için.herkesin bünyesi farklı benimle aynı kilo benden kısa insanların beden ölçüleri benden daha küçüktür mesela. kas desen o da var, yürüyüş yapardım hep düzenli, nasıl oluyor bu onu bilmiyorum.
Şeniz Maşallah canım sana, az kaldı amacına ulaşmana.
Benim bi arkadaşım da diyetisyende ölçtürüyordu, bi aleti iterek ölçüyordu. Bana çok saçma geliyor esasında kas ölçme yöntemleri. İnanasım gelmiyor. Bi gün halim olunca kaslı, yorgun veya uykuluyken daha mı az kaslı olacam :dilcikar:
anamm yasemcım noldu canım sana yaaaa ıcıne atmıssın hep :)) kuzum aynadakı goruntu de onemlı bence kısının kendısını mutlu hıssetmesı neyım ben hala 10 derım ama fark olarak boy ıle kılo arasında 20 olanlarda var bence fazla ama ıste herkesın kendı bılecegı ıs bı de tabıı vucudunun sekle gırmesı neyım de guzel bı olay tartıya yansımasa bıle ya da tartıda baska bı sey gosterse bıleee
ayyyyyyyyyyy ben de rahatladım vallaaaaaaaaaa:))
ben de bir zamanlar 46 kiloyu bile görmüştüm, çok çok zayıf değildim. göbeğim bile vardı,azdı amaboyum 1.70 göbeği saymazsak manken gibiydim. ama aslında idealim 50 kilo filan. yıllarca 50 kiloydum bir dönem zayıfladım,şimdi kilo aldım ama 50 iyi benim için.herkesin bünyesi farklı benimle aynı kilo benden kısa insanların beden ölçüleri benden daha küçüktür mesela. kas desen o da var, yürüyüş yapardım hep düzenli, nasıl oluyor bu onu bilmiyorum.
anamm yasemcım noldu canım sana yaaaa ıcıne atmıssın hep :)) kuzum aynadakı goruntu de onemlı bence kısının kendısını mutlu hıssetmesı neyım ben hala 10 derım ama fark olarak boy ıle kılo arasında 20 olanlarda var bence fazla ama ıste herkesın kendı bılecegı ıs bı de tabıı vucudunun sekle gırmesı neyım de guzel bı olay tartıya yansımasa bıle ya da tartıda baska bı sey gosterse bıleee
ayyyyyyyyyyy ben de rahatladım vallaaaaaaaaaa:))
bencede canım sizin kilo verme ondanmı duruyor acepbilmiyorumkismileyasemincim aynı fikirdeyiz valla, aynen 58 de 38 bedene giriyorum ben de, ki benim boy tam 1,60 bile değil( 56 kilo halimi hayal meyal hatırlıyorum, öyle beğenilmeyecek fiziğim yoktu 50 yi çizelgeme gaz versin diye yazdım ben canım :lepi:
evet canım doğru vallaaa Şeniz
benim kızım 16 yaşında 1.58.5 boy 47 kilo gibi ama kaslı birde vücut orantısıda çok iyi yanii kas olursa iyi olur daha ince gözükürüz gibime geliyorbayanssulusmile
Canım bence ideal fizik sporla kasla güzelleşir, kas da zaten insanı ince gösterir ama ağır çeker. Spora devam et 55 de fıstık gibin olursun bence kaydirigubbakcemile3
yaa tamamda insan kendine dert etmemeli diye düşünüyorum boylar fidan gibiyaaa bide 50 istiyo chems canım affet beniii biliyorum çenem düştüü :1hug:
:roflol: :lepi: olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?