Canım benim yakın arkadaş çalışıyor, erkek arkadaşım askerde, iş aramaktan da bunaldım artık. Öyle ki 2. görüşme için haber bekliyorum, ama içten içe istemiyorum bu dönem eyvahedigeldismile ) Kilo vermek benim için çok önemli şu an, spor yapmak, hayatımı düzene sokmak... Pko var bende, kilo vermenin bünyeyi düzeltme ihtimali var, onun için de çok istiyorum. Evde puzzle yapabilirsin, bitki yetiştirebilirsin, film izle bol bol..
Ben sümbül yetiştiriyorum. 2 taneydi, yavruladı 4 tane oldu opuyorumnanaktan . Diyeceğim o ki eminim benden daha yoğunsun sen, ve başka aktive bulmak da çok kolay Şeniz
Eşin seni sevdiği için bırakmanı istiyor sigarayı, hiç keyfini bozma olumunekankayizsmile
Dediğin gibi azalt önce, sonra arkadaş çevrene de örnek olursun kaydirigubbakcemile5
Yasemincim benim süre hedefim 14 Mayıs, 2 gün alışveriş yapıp ciciler alsam kendime, 16 Mayısta sevdiceğimi karşılarım :asigim:
ay canım benim :asigim:
ne kadar güzel duygular bunlaropuyorumnanaktan
off yaa eşimde benim içimi sıktı ben sigara kullanıyorum hadi bırak diyolmaz: şimdi bırakmaya uğraşırsam ben kilo alırım hemde çok fenaaaaeyvahedigeldismile
napıcammmmmafoldumbenben
Kötü birşey için kötü birşey önerilmez amatütün tavsiye ediyorum ben 1 paket içiyordum şu an sadece 2 tane içiyorum 1 günde hem de kokusuz içtiğin yer kokmuyo ondan sonra zaten bırakırsın ...
Ha bi de allen carr ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabı var sigarayı bırakmada etkili yani bulduğun bahaneleri ve bunların seni ne kadar sigaraya yakınlaştırdığını anlatıyor okuduktan sonra sigarayı bırakmasan bile kendini kandırmayı bırakıyorsun o açıdan farklı bir kitap... ınternette e-kitap olarak da var 100 sf bişiy sigara içerken okursun (yazar öyle diyo zaten sigara içerek okuyun diyo ondan dedim...) Kendisi de 33 sene 3-4 paket sigara içen biri olduğu için sigara içenin halinden anlıyor ...
Kötü birşey için kötü birşey önerilmez amatütün tavsiye ediyorum ben 1 paket içiyordum şu an sadece 2 tane içiyorum 1 günde hem de kokusuz içtiğin yer kokmuyo ondan sonra zaten bırakırsın ...
valla sırf kilo yüzünden evde bütün gün sporda bi yere kadar koruyor daha önce 1 ay bıraktım 5 kilo aldım kiloyu vermeside ayrı bir dert:umursamaz:
azaltmak şimdilik en akıllıcası:çok üzgünüm:
tamam canım takip edebilirsin ama şimdi azaltma yolundayım yasak oldumu kriz falan geliyolaelaelaelaelaeTeşekkürler yasemincim opuyorumnanaktan . Sensewitch arkadaşımız da bak sana öneride bulunmuş, cidden spor dışında içtiğin sigarayı da takip ederim. Soracağım sana arada sırada. kaydirigubbakcemile
Ne çabuk bitti stepper :uhm:
valla sırf kilo yüzünden evde bütün gün sporda bi yere kadar koruyor daha önce 1 ay bıraktım 5 kilo aldım kiloyu vermeside ayrı bir dert:umursamaz:
azaltmak şimdilik en akıllıcası:çok üzgünüm:
evin sigortası attı müzik olmayınca bende arada 2 kaşık k .fasulye attım ağzımaTabi yasemincim azalt önce, haklısın kaydirigubbakcemile5 Sakın ama sakın mideni aç bırakma. Şahsen acıktıkça gözüm dönüyor, gözüm döndükçe abartıyorum sempatiksalakcinni Evde yoğurt varsa sen de yoğurt yiyebilirsin ara öğün olarak.
Ben de günde bir paket falan içerdim şimdi haftada belki bir tane içersem içiyorum. Onu da yarım söndürüyorum. Azalta azalta bu hale getirdimİlk 2 hafta iştah açılıyor ama sonra alışıyorsun:)
yogurt ne mucizesi canlarimm??
hayatta sigara surmedim agzima.
bu kadar saglikli olalim diye ugrasirken bu sigara da nerden cikti kizlar; yakistiramadim size.
yapmayin, icmeyin nolurrrrr
bile bile lades denir mi?
insan bile bile vucuduna zarar verir mi hic =????
Annem de yoğurdu kendi mayalıyor :lepi: , hazır yoğurdu hiç yiyemiyorum. O yoğurdun kaymağı da pek bi güzel oluyor be yasemincim :icecream:
Peppermintcim, yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş bilimsel araştırmalara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?