yasemincim aynı fikirdeyiz valla, aynen 58 de 38 bedene giriyorum ben de, ki benim boy tam 1,60 bile değil( 56 kilo halimi hayal meyal hatırlıyorum, öyle beğenilmeyecek fiziğim yoktu 50 yi çizelgeme gaz versin diye yazdım ben canım :lepi:
Canım bence ideal fizik sporla kasla güzelleşir, kas da zaten insanı ince gösterir ama ağır çeker. Spora devam et 55 de fıstık gibin olursun bence kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:bence de kuzum valla sonuna kadar katılıom 1.70 50 demek manken demek yaww hu huuuuu yok oleeeklava: saka yaw saka herkes nasıl ısterse ınsallah ama dedıgın gıbı dert etmeden hele 2-3 kılo verecek olanlar lutfen dert etmesınler olumunekankayizsmile
tamam kızmaaa sustummmm:sinifsinif:
Şenizlülülülülülüolumunekankayizsmile
bencede canım sizin kilo verme ondanmı duruyor acepbilmiyorumkismile
:dilcikar:
evet canım bence de ,tek istediğim o zaten, şu göbek problemimi halletsem yeticek. başka problemim yok.göbeğim olmasa idealim aslında.kalçalar bacaklar iyi. zaten dikkat ettiyseniz benim mönüm hiç diyet listesi gibi de değil.8 öğün gayet sağlıklı canımın istediğini yiyorum. spor yapmadım 5 gün kilo vermemişim hiç. sporla ne veriyorsam o.
ayyy yırım senı Şeniz
resım ekle de bakalım azcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
soyle 60kusur oldugun zamanlardan ekle ya da 70 oldun mu o zamanlardan ekle kuzum sırnaşık şeylaelaelaelaelae
oooo sizdeki göbek möbek değildir ayva derler bizde onasempatiksalakcinniSüpersin canım vereliniortak . Ben de herbişi yiyom sositososito Eskiden göbeğim var sanırım, şimdiki halimi görünce göbek kavramın değişti boshayallersmile :kedi:
Az kalmış canım o zaman tek sorun göbeciğinsea.s.
ayyy yırım senı Şeniz
resım ekle de bakalım azcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
soyle 60kusur oldugun zamanlardan ekle ya da 70 oldun mu o zamanlardan ekle kuzum sırnaşık şeylaelaelaelaelae
ayy tatlım yaaa ben sizinle sohpet ederken müthiş zev kopuyorumnanaktan duyuyorum yüzümde bi gülümseme oluyor inan ne yazıcağımı bilemedim şimdi bakKız cimcime ne uraşıyon yasemincimle, kilodaşım o benim (bi de doğum günüdaşım opuyorumnanaktan ) :dilcikar: :mymeka:
Öptüm yesacım.
oooo sizdeki göbek möbek değildir ayva derler bizde onasempatiksalakcinni
ayy tatlım yaaa ben sizinle sohpet ederken müthiş zev kopuyorumnanaktan duyuyorum yüzümde bi gülümseme oluyor inan ne yazıcağımı bilemedim şimdi bak
çok samimi bir ortam var burada
normalde çevremde o kadar azki bu olay inan kimselere misafiliğe gidemiyorum içim almıyor bi tane görüştüğüm arkadaşım vardı oda izmire taşınıyor başka bir arkadaşım var hala görüşürüm oda izmire taşındı ailemden başka kimsem yok bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: Aynen
chemescim süper beslenmişsin alkisalkisalkis
tabiki canım ama insan güveneceği bi arkadaş arıyo kahve bile içmek zevk vermiyor artık :1no2:en azından ailen varmış yanında. yalnız yaşayanlar da var:-(
tabiki canım ama insan güveneceği bi arkadaş arıyo kahve bile içmek zevk vermiyor artık :1no2:
ayy tatlım yaaa ben sizinle sohpet ederken müthiş zev kopuyorumnanaktan duyuyorum yüzümde bi gülümseme oluyor inan ne yazıcağımı bilemedim şimdi bak
çok samimi bir ortam var burada
normalde çevremde o kadar azki bu olay inan kimselere misafiliğe gidemiyorum içim almıyor bi tane görüştüğüm arkadaşım vardı oda izmire taşınıyor başka bir arkadaşım var hala görüşürüm oda izmire taşındı ailemden başka kimsem yok bilmiyorumkismile
Aynı şeyler benim aklımdan geçiyordu az evvel canım benim ya opuyorumnanaktan Pişmiş kelle gibi sıratarak sürekli bilgisayar başındayım, annem sorup duruyo napıyon diye :dance: Ben ilk kez sanal alemde arkadaş edindim, ne mutlu bana ki ilk sizleri bulmuşum. Normalde ne facebook, ne msn kullanırım (bi tek erkek arkadaşımla konuşuyoum, o da tel faturası yüzünden) . Nette yazışmayı sevmeyen ben, buraya kamp kurdum zemuszemus
Arkadaşlarının izmire taşınmasına üzüldüm :teselli: Ama biz hep burdayız Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?