50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bence de ,tek istediğim o zaten, şu göbek problemimi halletsem yeticek. başka problemim yok.göbeğim olmasa idealim aslında.kalçalar bacaklar iyi. zaten dikkat ettiyseniz benim mönüm hiç diyet listesi gibi de değil.8 öğün gayet sağlıklı canımın istediğini yiyorum. spor yapmadım 5 gün kilo vermemişim hiç. sporla ne veriyorsam o.

:dilcikar:

bencede canım sizin kilo verme ondanmı duruyor acepbilmiyorumkismile

Canım ben şimdiye kadar hiç istikrarlı bi şekilde yediklerime dikkat edemedim. 58 de vücut kaslı olduğu için göstermiyordum kilomu, içten içe vermek istesem de mutlu mesut yaşıyordum kilolarımla. E böyle olunca vermek için kolları sıvamadım adam akıllı. Ama hiç görmeyi ummadığım 60 lı kiloları görünce şok oldum (çok acı bi durumla gerçeği farketmiştim güzelim ) Spor da yapmayınca son yıllar, kilomun sağlıma etkisini hissettim. Amma lafı uzattım Varmak istediğim nokta şu canım: Şu ana kadar ne zaman vermek istesem hemencecik verdim, spor mükemmel bi yardımcı, taş gibin oluyoz opuyorumnanaktan

Süpersin canım vereliniortak . Ben de herbişi yiyom sositososito Eskiden göbeğim var sanırım, şimdiki halimi görünce göbek kavramın değişti boshayallersmile :kedi:
Az kalmış canım o zaman tek sorun göbeciğinse a.s.

ayyy yırım senı Şeniz

resım ekle de bakalım azcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

soyle 60kusur oldugun zamanlardan ekle ya da 70 oldun mu o zamanlardan ekle kuzum sırnaşık şeylaelaelaelaelae
klava:yok sana resim:dilcikar:

şaka şaka bitanem bi kurcalayayım bakalım pcdeki resimleri yada başka bi,şeylede denerim yüzümü karalamayı sevmiyorum herkeste görmemeli ama o gün scyllaa özel albüm yapmıştı o nasıl yapılıyor diye sorucam ama korkuyorum şimdi :mymeka:

oooo sizdeki göbek möbek değildir ayva derler bizde onasempatiksalakcinni

ayyy yırım senı Şeniz

resım ekle de bakalım azcık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

soyle 60kusur oldugun zamanlardan ekle ya da 70 oldun mu o zamanlardan ekle kuzum sırnaşık şeylaelaelaelaelae

Kız cimcime ne uraşıyon yasemincimle, kilodaşım o benim (bi de doğum günüdaşım opuyorumnanaktan ) :dilcikar: :mymeka:

Öptüm yesacım.

bugünki mönüm
kahvaltı: 2dlm kepekli ekmekle tost,5 zeytin ,1sb sütlü kahve,bol yeşillik
ara1: 1 elma
ara 2: 12 fındık(daha da fazla olabilir orada kalmışım, kırdım kırdım yedim)
öğle : bamya yemeği,2 kaşık yoğurt, 50gr kadar haşlanmış nohut,1/2 dilm ekmek
ara3:2 kayısı 10 tane fındık
ara4:1/2 çikolatalı gofret
akşam y: bolca ızgara balık,salata,bamya yemeği,5 kuru kayısı
spordan sonra da bir ara yaparım,1/2 elma ve 1çb süt olur herhalde

Kız cimcime ne uraşıyon yasemincimle, kilodaşım o benim (bi de doğum günüdaşım opuyorumnanaktan ) :dilcikar: :mymeka:

Öptüm yesacım.
ayy tatlım yaaa ben sizinle sohpet ederken müthiş zev kopuyorumnanaktan duyuyorum yüzümde bi gülümseme oluyor inan ne yazıcağımı bilemedim şimdi bak
çok samimi bir ortam var burada
normalde çevremde o kadar azki bu olay inan kimselere misafiliğe gidemiyorum içim almıyor bi tane görüştüğüm arkadaşım vardı oda izmire taşınıyor başka bir arkadaşım var hala görüşürüm oda izmire taşındı ailemden başka kimsem yok bilmiyorumkismile

en azından ailen varmış yanında. yalnız yaşayanlar da var:-(

Aynı şeyler benim aklımdan geçiyordu az evvel canım benim ya opuyorumnanaktan Pişmiş kelle gibi sıratarak sürekli bilgisayar başındayım, annem sorup duruyo napıyon diye :dance: Ben ilk kez sanal alemde arkadaş edindim, ne mutlu bana ki ilk sizleri bulmuşum. Normalde ne facebook, ne msn kullanırım (bi tek erkek arkadaşımla konuşuyoum, o da tel faturası yüzünden) . Nette yazışmayı sevmeyen ben, buraya kamp kurdum zemuszemus
Arkadaşlarının izmire taşınmasına üzüldüm :teselli: Ama biz hep burdayız Şeniz

selam herkeseeee

sabah 8 de bir yağsız tost bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim....
saa11 gibide 3 tane etiform bisküvi yedim....
12.30 gibi bir kase çorba bir dilim ekmek ve yoğurt yedim
15 gibide misafirm vardi bir dilim börek bir kase k bahar brokoli salatası ve bir dilimde tavuk göğsü yedim....

1.5 litreye yakın suyum içtim. birazdanda etki nohut yemeği salata ve yoğurt yiyyeceğim....

yaa resmen kıkrdıyorum burda sempatiksalakcinniizah etme zorunluluğu doğuyor bu sefer arkamdakilere:ecrin_bebek:
ben de buraya haziranda üye oldum baka bir forumda bayaa kaldım orada böyle bişey olmadı
bende fecebook falan sevmem a.sbenim kıza da yasak getirdim kota çıldırıyor valla
sınırda zor tutuyorumkötükedihüso
onlarda iş için geri dönmek zorunda kaldılar zaten ikiside izmirli ama tamamen tesadüf:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…